zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Problem z Tibia

Lopezos
06-10-2009, 21:00
Witam
Mam problem z Tibia, mianowicie czesto wyskakuje mi jakis blad i mnie wywala z gry, niewiem co moze byc przyczyna. Posiadam lapa Pentium 2Gb, 3 Gb RAMu, GeForce 9200M GS i system operacyjny Windows Vista Home Premium 2SP, wczesniej mialem Win XP i niemialem zadnych problemow.

Tibia Error- Debug Assertion
The Tibia client encountered a critical error and had to be stopped.

Z gory dziekowa. Czekam na dobre rady :)

bemo
06-10-2009, 21:04
jakbys napisal jaki to jest blad, bylo by latwiej. sproboj reinstallnac, usunac wszystko z folderu Tibia, moze pomoze

Ar'buz
06-10-2009, 21:04
Nie ma "jaki¶" błędów. Skoro ci wyskakuje to tym samym zwraca kod błędu. (a czasem i trochę więcej).

Bez tego nikt nie będzie w stanie pomóc.

Rybzor
06-10-2009, 21:10
Problem z Tibia... wiecie, że jest 2 mln wyników w google na to zapytanie? Teraz już wiem sk±d się bior± te wszystkie deja vu, kiedy wchodzę do działu inne.

kropik
07-10-2009, 19:50
Jeżeli masz debug assertion (czy jako¶ tak, taki bł±d ci się pojawia) to to znaczy że masz crashe i to nie wina twojego kompa tylko tibii, odinstaluj i zainstaluj na nowo ew. spróbuj po jakim¶ czasie a jak nie pomoże to spróbuj formata

Jagred
07-10-2009, 20:07
nie wina twojego kompa tylko tibii

spróbuj formata

to sie wreszcie zdecyduj.

Bez komunikatu błędu nic nie poradzimy. Oprocz oczywiscie ogolnych rad, czyli stery grafy, dx, stery chipsetu itp

Lopezos
09-10-2009, 23:02
Sorki ale jak narazie nie wywala mnie, wiec niemam jak wam pokazac co to za bledy :/ Ale dziekowa, jak tylko pojawi sie blad to postaram sie go pokazac :)