Pokaż pełną wersje : Prawie puste servery
Siema.
Przeglądałem sobie listę serverów i zaciekawiło mnie to czemu na amerykańskich serverach gra tak mało ludzi!? Na niemieckim najmniej jest na iridi chyba - coś koło 300 max. a na amerykańskich to po 180 osób jest a na serwie Mythera patrze a tutaj 60 osób online w weekend ; | Amerykańskie serwery są jakieś gorsze czy co?:D
CO!!
Własnie na amerykańskich jest dużo dużo więcej... gram na amerykańskim i żałuje :( Bo wieczorami po 900 osób ( amera ) a na niemieckich po 300-400, kto wie może postać przeniosę jak będzie możliwość.
CO!!
Własnie na amerykańskich jest dużo dużo więcej... gram na amerykańskim i żałuje :( Bo wieczorami po 900 osób ( amera ) a na niemieckich po 300-400, kto wie może postać przeniosę jak będzie możliwość.
najpierw się naucz używać karty kredytowej swojej mamy, a potem angielskiego
Najwyrazniej gracze amerykanskich serwow zmadrzeli i przestali grac w te gowno ;)
2UP: masz coś więcej do powiedzenia... naucz się karty używać- hahaha, dużo to ma do tego tematu....
A co do angielskiego :) Podstawy znam, więcej mi nie trzeba, skoro znam dobrze niemiecki :)
QuestionMan
10-10-2009, 14:32
Najwyrazniej gracze amerykanskich serwow zmadrzeli i przestali grac w te gowno ;)
Przypominam o różnicy czasu występującej między kontynentem Europejskim a Amerykańskim :) Pisząc posta o godzinę 12 nie dziwię się w cale że jest ~200 graczy , bo kto mądry gra nocami ?:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.