Pokaż pełną wersje : Paladyn Skills
Piotrek172
13-10-2009, 13:43
Witam!
Szukam miejsc gdzie da się zrobić tak żebym ja mógł bić slima a on mnie nie biłby i żeby lały mnie w potwory odpada ab. Chyba ze ktoś wie jak zrobić żeby mnie lały 2 potwory.
TaJemniczy
13-10-2009, 14:08
Hummm...dziwne??
Na 100% jest taki poradnik, gdzie jest opisane i pokazane jak skillować pod ab, by slim cie nie bił. W sumie to samemu można na to wpaść...
Zamknij 2 ghule w domku lurnij 2 roty i czego wiecej Ci brak? ;D
Zyc nie umierac i ciagle skillowac ^^
Tomasz_ostoja
14-10-2009, 18:41
poszukaj poradnika, powinno być tam opisane wszystko
Gandziorr
14-10-2009, 19:12
Witam.
Nie wiem czy dam rade Ci to wytlumacz ale sprobuje :)
W miescie ab (a raczej pod) sa trolle. Jak juz do nich dojdziesz to mozna zejsc na dol jeszcze i na poziomie pod glownymi trollami musisz isc w prawo.
Idac ciagle w prawo napodkasz sie na przejscie "ukosne". Cos takiego:
/
/
/
/
/
wejdz tam.
Po przejsciu ok. 10 kratek tak na ukos bedzie wejscie na gore. Wejdz tam.
Bedzie kilka dziur. Ty musisz wejsc w ta "Nisko i troche na prawo". Gdy tam wejdziesz, zobaczysz snake, rotwormy i moze ghhoul. Idz w dol. Zobaczysz 2 budyneczki. Idz jeszcze kawalek w dol i w prawo. Bedzie tam slim. musisz go zlurowac do tego domku miejszego. Gdy juz to zrobisz zamknij go tam i pobij troche zebys wiedzial ktora to matka. Idz po roty dla shieldingu. Jedna kratke od tego domku nie ma sciany tylko taki jakby kamien przez ktory mozna zucac small stonami. ustan tam i bij ;)
Milego skillowania.
PS. staralem sie wytlumaczyc, jak nie dalem rady zrobic tego dobrze to trudno, chcialem pomoc.
Pozdrawiam.
@edit
Przepraszam, nie widzialem ze odpada AB. Ale moze nie widziales tego miejsca o ktorym ja napisalem.
Nierobek
14-10-2009, 19:28
Na bagnach venore, szukaj na wschód od miasta w podziemiach
Piotrek172
17-10-2009, 17:18
Witam!
Szukam miejsc gdzie da się zrobić tak żebym ja mógł bić slima a on mnie nie biłby i żeby lały mnie w potwory odpada ab. Chyba ze ktoś wie jak zrobić żeby mnie lały 2 potwory.
Czy w czytać nie umiecie!
Wyraznie pisze że ab odpada.
Chodzi mi o to czy da sie skillowac na slime zeby mnie biły 2 potwory nie slimy a żebym ja mógł walić slima jak tak to gdzie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.