zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Poprawki w tabelach sprzentu

Temi
11-01-2004, 09:57
Nudze sie (bk) wienc zaczne szukac dziory w calym.

w helamch brakuje:
20:54 You see a crusader helmet (Arm:8).It weighs 52.0 oz.
http://klanlml.webpark.pl/crusedhelmet.jpg
13:12 You see a hat of the mad (Arm:3).It weighs 7.0 oz.You have a vague feeling that it looks somewhat silly.
obrazek jak zwykla czapka maga

Axe brak wagi 2 broni:
13:13 You see a dwarven axe (Atk:31 Def:19).It weighs 82.0 oz.
obrazek jest dobry
(Guardian halberd bedzie jutro or poniedzialek)
NAGINATA TO AXE A NIE SWORD (na 100%)

Distance weapon pison arrow 60 ataku hmm bzdora (15??)

Locik z smokow:
Po update wypadaja takze: serpent sword, longsword, double axe (sprawdzone i pewne)

piszczcie jezeli cos takiego zauwazyliscie
(przydalo by sie uaktualnic wygland niektorych przedmiotow z godnie z ich wyglandem z tibi najnowszej)

PS: HMM KTOS Z ADMINOW TEN DZIAL WOGLE PRZEGLANDA ???!!11

Dejvo
12-01-2004, 03:41
omg... tam praktycznie nic nie ejst zauktualizowane (stare wyglady zbroi itd.)... myślę, że już niedlugo to zrobią ... gery już się wyrobiło :/ wieć tibia.pl też powinna

MaRiO
12-01-2004, 05:43
Nie tylko gery sie wyrobila, ale takze tibia.kgb.pl i jezeli potrzebuje cos zagladnac to wlasnie tam.

MatKus
12-01-2004, 10:18
NA KGB.pl niech najpierw napiszą coś swojego.
Ja do tej strony, a przede wszystkim do ich autorów mam... nienajlepszy stosunek ze względu na totalne łamanie praw autorskich i jeszcze wpieranie mi, że tekst, który ja napisałem, oni napisali wcześniej, a po za tym to to są powszechnie dostępne informacje :P (niech sprzedadzą matrixa, przecież to też jest powszechnie dostępny film)

A na tibia.pl to bosal coś wogole nie wiele aktualizuje, tylko od modków próbuje wyciągnąć kasę na komercyjne forum (ale modkowie się mocno opierają :P )

MaRiO
13-01-2004, 03:22
re: up
Moze masz i racje, ale ja sie takich rzeczy nie czepiam, na tibia.kgb.pl to zagladam, zeby zobaczyc co sie pozmienialo, np. graficzki przedmiotow, albo exp od potworkow :). A tibi.pl to by sie przydalo cos zaktualizowac. :P