PDA

Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Szalony Kierowca

Hannibal_Lecter
14-10-2009, 13:51
http://www.sadistic.pl/szalony-kierowca-vt23948.htm

spoil
V
Kierowca, który ochlapał dzieci
stojące na przystanku autobusowym w Devon może
liczyć się z mandatem w wysokości 2,5 tys. funtów - donosi BBC.
Zwykle ciężko podobne przewinienie udowodnić. Jednak w przypadku sprawy którą zajmuje się brytyjska policja wideo z incydentu trafiło do sieci.30 sekundowe wideo już zdołało zniknąć z YouTube ale policja nie miała zdołała problemów z ustaleniem kim jest mężczyzna, który rozchlapuje brudną wodę z takim entuzjazmem. Sam się zgłosił - tłumaczy stacja.
Mandaty za podobne zachowanie były już wcześniej, policja traktuje to jako nierozważną jazdę.
Pomijając samą kwestię braku szacunku dla pieszych, to wjeżdżanie w tak głęboką wodą mogło zakończyć się utratą kontroli nad pojazdem i spowodować wypadek - tłumaczy drogówka.

Aruna
14-10-2009, 14:07
hahhhh xD! normalnie smieszne^^.

Gustek
14-10-2009, 15:25
Na miejscu kierowcy też bym się śmiał :D ale na miejscu przechodniów już nie :F

Ja213
14-10-2009, 15:47
cudo xD tamten jeden ze stojących stał nie na przeciw kałuży xD i się teraz śmieje :P

..::QRAS::..
14-10-2009, 19:38
na huk pacany dajecie tutaj filmy ktore mozna spotkac na maxiorze, milanosie , joemonsterze ? zal

Hannibal_Lecter
14-10-2009, 19:48
na huk pacany dajecie tutaj filmy ktore mozna spotkac na maxiorze, milanosie , joemonsterze ? zal

bo nei wszyscy siedza na necie 24/h i nie przegladaja z nudow wszystkich stronek ?

Groo0oosZ
14-10-2009, 23:18
bo nei wszyscy siedza na necie 24/h i nie przegladaja z nudow wszystkich stronek ?

Dokładnie, jak wbijam w ten dział to tylko szukam jaki s filmików z yt, bo tutaj zawsze coś dobrego się znajdzie;D np. to czy haba baba;D

@top

Poleciało jak tsunami;D

Pozdrawiam!

Ok'rzes
15-10-2009, 00:25
Ciekawe jaki ja mandat bym dostał za zeszłoroczne zniszczenie wozu takiemu palantowi ;)...

Btw. Sadistic our n 1!

R3D
15-10-2009, 01:17
U nas też tak powinno być!
U mnie pod szkołą jest wieeeeelka kałuża :P

Hannibal_Lecter
15-10-2009, 16:05
Ciekawe jaki ja mandat bym dostał za zeszłoroczne zniszczenie wozu takiemu palantowi ;)...

hahaha fakt sam sie ostro w*****am jak ktos niechaco + 10x mniej ochlapie to jakby takie cos mi odpierdolil...
byloby kiepsko z jego autem o ile bym je potem rozpoznal xd