PDA

Pokaż pełną wersje : Śnieżek ?

Beh0lder
14-10-2009, 14:18
Hmm czy u was pada śnieg nie mówie o śniegu z deszczem tylko o samym śniegu.U mnie jest już dosyć duża pokrywa ;P.

/// Tak ten temat jest bez sensu ale chce tylko zobaczyć czy tylko u mnie jest tak poje***e , że w październiku pada śnieg.

@down ;(

domin3x
14-10-2009, 14:25
nie wiem, bo nie mam okien

Arka_Sath_Wielki
14-10-2009, 14:58
W bydgoszczy tylko piździ : d ale na prezentacje "Delecty" i tak się wybiore

Befsztyk
14-10-2009, 15:11
Przez kraty w oknach niewiele widac :( a wyjsc na dwor nie moge bo nie mam klamki w drzwiach

kołbaś
14-10-2009, 15:14
snieg, ale mokry jak o ja pier... chlapa sie robi a dachy bielutki. Normalnie jak w grodniu, tylko te zielone liscie na drzewach nie pasuja xD

Hovvner
14-10-2009, 15:15
W szczecinie nic :/

nawet ten deszcz taki mało konkretny

Dark Sven
14-10-2009, 15:16
Zero deszczu, żero śniegu, tylko wiatr na*******a i zimno jak...

BialyOleander
14-10-2009, 15:18
w ch*j śniegu mokry, ale deszcz nie pada

Tharion
14-10-2009, 15:19
W bydgoszczy tylko piździ : d ale na prezentacje "Delecty" i tak się wybiore

wczoraj lekko padało śniegiem

Lotress
14-10-2009, 15:22
U mnie jest już nawet powódź, szykuje się wielki armagiedon. Woda z Zalewu się cofa, więc zobaczymy jak potoczy się cała sytuacja dalej. No ale to jest kurwa parodia, żeby takiego miasta jak Elbląg, nie było stać na worki z piaskiem lol.

Albertus
14-10-2009, 15:26
wyszedłem z psem na spacer w klapkach w spodenkach i w koszulce krótkiej , patrze a tu śnieg... połaziłem z nim z 15 minut i wróciłem.

Gonzo
14-10-2009, 15:34
wyszedłem z psem na spacer w klapkach w spodenkach i w koszulce krótkiej , patrze a tu śnieg... połaziłem z nim z 15 minut i wróciłem.

jesteś fajny!

Mazur199
14-10-2009, 15:44
wrzuc to na demoty

Arka_Sath_Wielki
14-10-2009, 15:46
snieg, ale mokry jak o ja pier... chlapa sie robi a dachy bielutki. Normalnie jak w grodniu, tylko te zielone liscie na drzewach nie pasuja xD

W której części Polski leży Grodzień?

CytrynowySorbet
14-10-2009, 15:55
W szczecinie nic :/

nawet ten deszcz taki mało konkretny

To chyba dobrze, nie? :s Chyba że wolisz żeby lało.

A ja nago i co, jestem lepszy od ciebie hiehie!!

W której części Polski leży Grodzień?

I lol'd.

Ozurtes
14-10-2009, 16:02
wczoraj lekko padało śniegiem
O której? Tylko grad był z tego co zauważyłem.

Elajven
14-10-2009, 16:12
W Olsztynie piździawa jak chuj, wyrobić się nie da na dworze. Na początku deszcz ze śniegiem a teraz ładnie pada sam śnieżek. ;>

AnonimowyPowrot
14-10-2009, 16:13
Chyba pierwszy raz tak całkiem poważnie zima zaskoczyła drogowców. Chyba nie tylk ich...

Beh0lder
14-10-2009, 16:39
W Olsztynie piździawa jak chuj, wyrobić się nie da na dworze. Na początku deszcz ze śniegiem a teraz ładnie pada sam śnieżek. ;>

U mnie tak samo było bo mieszkam dość nie daleko... ;o

Kubon
14-10-2009, 17:19
W Lublinie o pierwszej w nocy padal deszcz ze sniegiem, ktory od razu sie topil. Wstaje rano patrze za okno, zonk. Kilkunastocentymetrowa pokrywa.
Ale ten snieg jest mokry i jest paćka na chodnikach i ulicach.

Smuggy
14-10-2009, 17:22
Od rana do około 13, Warszawa przysypana śniegiem.

Teraz wszystko się topi i deszcz leje : o.

Otakuma
14-10-2009, 17:26
W Będzinie(ok. 10km od Katowic) śnieg pada od rana, natomiast w Gliwicach deszcz i wieje.

Kem3s
14-10-2009, 17:40
Widze, ze niektorzy znalezli ofiare na ktorej lecza sobie kompleksy ;s

EDIT: Pada śnieg.

Albertus
14-10-2009, 18:21
A ja nago i co, jestem lepszy od ciebie hiehie!!

Lubisz prowokować głupie sytuacje? Normalnie wypowiedziałem się na temat i tyle... a ty już jakieś głupie ironie.

X-Zero
14-10-2009, 18:54
Rano deszczyk potem śnieżek.
Nie cierpię śniegu ;\

Kozto$
14-10-2009, 19:08
W Sieradzu tylko deszcz pada bez objaw śniegu.

Rzyttofrajer
14-10-2009, 19:41
Rano sam deszcz potem deszcz ze sniegiem teraz sam snieg

CytrynowySorbet
14-10-2009, 19:44
Lubisz prowokować głupie sytuacje? Normalnie wypowiedziałem się na temat i tyle... a ty już jakieś głupie ironie.

Autor nie pytał nas o to w jakim ubraniu wyszliśmy na dwór, tylko jaka jest pogoda. Sam prowokujesz, bo po raz enty przedstawiasz historie ze swego życia, jakby to był twój blog.

AnonimowyPowrot
14-10-2009, 19:59
Albertus po prostu nie jest gatunkiem stadnym.

Albertus
14-10-2009, 20:45
Autor nie pytał nas o to w jakim ubraniu wyszliśmy na dwór, tylko jaka jest pogoda. Sam prowokujesz, bo po raz enty przedstawiasz historie ze swego życia, jakby to był twój blog.

ja tylko opisałem w jaki sposób dowiedziałem się ze pada śnieg , co za tym idzie powiedziałem jaka jest pogoda... Lepiej żeby każdy post wyglądał tak :

-pada śnieg

-pada śnieg

- pada śnieg z deszczem

-jest zimno i pada śnieg

jakieś urozmaicenie ;D może być w dodatku ze śmiesznie to wyglądało jak ja se tak po ulicy przycinałem a ludzie w ciepłych kurtkach obok ;D

Dragon-Fly
14-10-2009, 20:47
Tym postem nikogo nie prowokuje, lecz swoje kompleksy gdzieś indziej.

Śnieg + deszcz, od czasu do czasu grad. Północ Śląska.

FlisApola
14-10-2009, 20:49
U mnie napiernicza od rana, ale padało wczoraj i drogi ultramokre, przed domem mam staw z powodu zagłębienia w ulicy. (Się boję jak ja jutro do budy pójdę.)

Albertus
14-10-2009, 20:53
U mnie napiernicza od rana, ale padało wczoraj i drogi ultramokre, przed domem mam staw z powodu zagłębienia w ulicy. (Się boję jak ja jutro do budy pójdę.)

ja tam bardziej myślę jak rowerem do roboty pojadę ;D ale w sumie w tamtym roku cały czas rowerem do roboty nawet jak był największy śnieg. Ale rano to okropnie zimno jest ;D w tamtym roku jadać do roboty rano nakładałem

skarpety - kalesony - koszulka
getry piłkarskie - bluza
dresy - gruba bluza - kominiarka
kaptur - szalik - skórzana kurtka
rękawiczki - plecak

ogólnie śmiesznie to wyglądało ;D bo bylem 2 razy szerszy.

Beh0lder
14-10-2009, 21:19
ja tam bardziej myślę jak rowerem do roboty pojadę ;D ale w sumie w tamtym roku cały czas rowerem do roboty nawet jak był największy śnieg. Ale rano to okropnie zimno jest ;D w tamtym roku jadać do roboty rano nakładałem

skarpety - kalesony - koszulka
getry piłkarskie - bluza
dresy - gruba bluza - kominiarka
kaptur - szalik - skórzana kurtka
rękawiczki - plecak

ogólnie śmiesznie to wyglądało ;D bo bylem 2 razy szerszy.
Wolno wiedzieć jeszcze jakie miałeś gacie? :P

U mnie póki co przestało padać (śnieg.)

@down
omg..

Albertus
14-10-2009, 21:23
Wolno wiedzieć jeszcze jakie miałeś gacie? :P

U mnie póki co przestało padać (śnieg.)

bokserki ;D zawsze mam bokserki , zwykle majtki przestałem nosić w 6 klasie podstawówki (wtedy ostatnie wyrzuciłem)

Tibijczyk222
14-10-2009, 21:24
Wiatr , pada i piździ chłodem ja nie mogę , dobrze ,że dziś wolne od szkoły bo bym nie dojechał.

Hovvner
14-10-2009, 21:32
To chyba dobrze, nie? :s Chyba że wolisz żeby lało.

Śmieje się po prostu, że u nas pogoda nigdy nie jest tak konkretna jak w reszcie kraju ;)

Latem najchłodniej a zimą najcieplej, ciekawie mamy po prostu :)

CytrynowySorbet
14-10-2009, 21:35
Śmieje się po prostu, że u nas pogoda nigdy nie jest tak konkretna jak w reszcie kraju ;)

Latem najchłodniej a zimą najcieplej, ciekawie mamy po prostu :)

No niby prawda, dobrego śniegu to już dawno tu nie widziałem... Ale z drugiej strony lepszy mały deszczyk niż ulewy :P

@Albertus i jego galotki: Już myślałem że nosisz męskie stringi.

@Leczenie moich kompleksów: A niby gdzie indziej mam je leczyć? W REALU?!!

@down: A więc nawet w tym względzie nie jesteśmy do siebie podobni :(

@2down: Bo wiem że mi odpowie i nie ulegnie, jaki sens ma kłótnia jeśli skończy się po 1 poście? :baby:

Albertus
14-10-2009, 21:48
a co ja jakaś pedarasta żeby stringi nosić?

Rzyttofrajer
14-10-2009, 21:58
Cytrynowy czemu za wszelka cene chcesz dojebac albertusowi ??
Jutro rano do szkoly juz widzie jak to bedzie wygladac ,jeszcze auto mi sie zjebalo to dopiero ...

Beh0lder
14-10-2009, 22:02
Jutro rano do szkoly juz widzie jak to bedzie wygladac ,jeszcze auto mi sie zjebalo to dopiero ...
Pytanie retoryczne do tego oraz do tego co nosił albertus
rok temu : " A ch*ja nas to bochodzi?"

Albertus
14-10-2009, 22:02
Cytrynowy czemu za wszelka cene chcesz dojebac albertusowi ??

Pewnie na rl go gnębią i chce się wyżyć w internecie bo tu mu się nic nie zrobi :D

Pytanie retoryczne do tego oraz do tego co nosił albertus
rok temu : " A ch*ja nas to bochodzi?"

może i nic , ale to jest forum i każdy się może wygadać.
Rownie dobrze mogę powiedzieć co mnie obchodzi ze ktoś jest wegetarianinem czy ze lubi metal.
Ale idąc tym tokiem rozumowania nikt by nie pisał na forum bo co kogo twoje zdanie obchodzi?

Po to jest forum żeby się wygadać.

Beh0lder
14-10-2009, 22:07
Rownie dobrze mogę powiedzieć co mnie obchodzi ze ktoś jest wegetarianinem czy ze lubi metal.
Ale idąc tym tokiem rozumowania nikt by nie pisał na forum bo co kogo twoje zdanie obchodzi?

Sorry to jest temat o śnieżku a nie o tym co ty nosisz , a jak chcesz sie wygadać to idź do "rozmów w toku"(dobrze odmieniłem? :P).

// lekki deszczyk pada ;<

Albertus
14-10-2009, 22:12
ubiór na śnieg jest powiązany ze śniegiem. Rozmawiając o samym śniegu temat skończyłby się na 3 stronie z masa identycznych postów , wiec trzeba towarzystwo trochę rozruszać żeby mówili wszystko ze śniegiem związane , ubiór , problemy czy jakieś przygody albo sytuacje które miały miejsce. Zawsze staram się rozruszać towarzystwo (w RL) i ze mną prawie nigdy nie ma nudy ;p

sphinx123
14-10-2009, 22:15
Zawsze staram się rozruszać towarzystwo (w RL) i ze mną prawie nigdy nie ma nudy ;p

Maxi King, oł raaajt, zawsze rozrusza towarzystwo, z nim nudy nie ma!

Dark Sven
14-10-2009, 22:20
Albertus, a co jadłeś na śniadanie 12 stycznia 2004 roku?

Beh0lder
14-10-2009, 22:22
ubiór na śnieg jest powiązany ze śniegiem. Rozmawiając o samym śniegu temat skończyłby się na 3 stronie z masa identycznych postów , wiec trzeba towarzystwo trochę rozruszać żeby mówili wszystko ze śniegiem związane , ubiór , problemy czy jakieś przygody albo sytuacje które miały miejsce. Zawsze staram się rozruszać towarzystwo (w RL) i ze mną prawie nigdy nie ma nudy ;p

Tak ale ten temat jest założony po to aby sie dowiedzieć czy tak samo jest w innych miastach.G. mnie obchodzi reszta rzeczy związanych ze śniegiem bo tak można by dojść do świąt bożego narodzenia , potem do chrzescijaństwa itd. , że może się skończyć rozmowa na lecie , co sie mija z celem.

problemy czy jakieś przygody albo sytuacje które miały miejsce. Tak , po masie niby sytuacji w dziale rookgaard jak to nooby zdobyły spajk słorda mam dość opisywania sytuacji bo 90% będzie kozackich bajek jak to się w krótkim rękawku wyszło na śnieg.

Pewnie na rl go gnębią i chce się wyżyć w internecie bo tu mu się nic nie zrobiA ciebie pewnie na rl nikt nie słucha więc musisz sie wypłakać czego ty nie zrobiłeś.
Nie wiem jak jest naprawdę ani wy nie wiecie jak jest u niego wyciągacie wnioski na podstawie czegoś tam. Tak samo ja wyciągnąłem wnioski z tego co ty piszesz. Ile w tym jest prawdy to nie wiem.Tak samo wy.

Albertus
14-10-2009, 22:28
Albertus, a co jadłeś na śniadanie 12 stycznia 2004 roku?

nic , bo od paru dobrych lat nie jem śniadań (naprawdę rzadko jem rano)

UP.

kolegom z rl nie muszę nic mówić bo oni widza jak jest ;D Gdybym wiedział ze jest śnieg to pewnie bym bluzę założył... dlatego to opisałem ze to była taka niespodzianka ;D Zresztą nie wiem co bajkowego w tym ze ktoś wyszedł lekko ubrany na dwór w zimę? Ja cały rok do szkoły chodzę w bluzie i krótkich lub dresach , i nie ważne czy jest +40 czy -40 , rzadko kiedy bylem bez bluzy albo w kurtce.
ale to akurat mam po Ojcu.

CytrynowySorbet
15-10-2009, 13:32
Pewnie na rl go gnębią i chce się wyżyć w internecie bo tu mu się nic nie zrobi :D

Masz mnie :D:DB)B)

Hej, to ty możesz pisać o swoim jakże bogatym życiu a ja nie mogę przyczepić się do podrzędnego gnojka? VETOX(
Po to jest forum żeby się wygadać.

Ja tam do ścian gadam, a forum jest do tego żebym się spuścił przed swoimi przewspaniałymi postami8o

nic , bo od paru dobrych lat nie jem śniadań (naprawdę rzadko jem rano)

coś o kolegach zabierającym sobie kanapki

Gdybym wiedział ze jest śnieg to pewnie bym bluzę założył...

Okna - rzecz dla wysoko postawionych ludzi. Widzę że cienko tam macie, jakoś już mnie nie dziwi że okradacie sklepy.

ale to akurat mam po Ojcu.

Bóg miał dzieci?:o

//Wiem, czepiam się jak nie wiem, też was kochamB)

@TOPIC (!): Zalało Szczecin :D! Jezioro i rzeka wylała :D! ZAJE*IŚCIE!

@down: ... bez takiego czegoś. Ale wiem o co ci chodzi. Mimo to ja bym się raczej wrócił do domu po kurtkę i te sprawy...

Albertus
15-10-2009, 14:59
okna mam zasloniete ;D kupiłem se takie coś z takim czymś i mam ciemno w pokoju ;p

Wylansowany
15-10-2009, 16:38
Welcome to forum.tibia.pl. Tylko tutaj w tematach o śniegu rozmawia się o męskich stringach, śniadaniach sprzed 5 lat i roli okna w pokoju. Życzymy miłego pobytu.

@topic
A u mnie deszczyk zaciąga na przemian ze słoneczkiem. Pewnie będzie sytuacja jak z przed kiedyśtam , kiedy cała Polska leżała pod śniegiem, a u mnie zielono.

Jezus'mistrz
15-10-2009, 16:40
U mnie nie pada śnieg.

PS.Temat bez sensu

Miszczu
15-10-2009, 17:24
W Łodzi pięknie sypało a teraz nie ma już prawie nic.