zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Skille - shield

Narcyz
15-10-2009, 22:32
Siema. Jak wy to robicie, że macie np. 70/69 skille, chodzi mi o shielda, ja mam 70/64 skille, czemu taki niski shield?

Vasudanin
15-10-2009, 22:40
Siema. Jak wy to robicie, że macie np. 70/69 skille, chodzi mi o shielda, ja mam 70/64 skille, czemu taki niski shield?
Bo źle skillowałeś.

Narcyz
15-10-2009, 23:07
Jak źle?:D Najpierw wyskillowałem na rotach do 60 sworda, później na slimach. Na rotach tylko raz na jakiś czas miałem jedenego rota na klacie, ale i tak szybko padały.

@EDIT:
Czy odbije mi się to źle w przyszłości i czy da się to jakoś nadrobić?

milibi
16-10-2009, 01:23
He jak ja tylko skilowalem to mialem 70/71 :D nie nie odbije ci sie to zle bo nikt nie ma rownych skili ale wiadome ze im wyzsze tym lepiej. Wyrownac owszem i mozna tylko musial bys nie atakowac potworow tylko bic shielding co wydaje mi sie nie ma najmniejszego sensu oprocz wzgledow wizualnych na ktore zwracaja uwage chyba jedynie dzieci non pvp :) pozdro

Couranger
16-10-2009, 09:55
Jak źle?:D Najpierw wyskillowałem na rotach do 60 sworda, później na slimach. Na rotach tylko raz na jakiś czas miałem jedenego rota na klacie, ale i tak szybko padały.

@EDIT:
Czy odbije mi się to źle w przyszłości i czy da się to jakoś nadrobić?

Jak bys skilowal prawidlowo na slime a potem na gargulcach to by ci sie shielding wyrownal , ja mam jak narazie 80 lvl skile 85/83 i shielding caly czas sie nadrabia.

QuestionMan
17-10-2009, 13:45
Po co komu równe skille ? Tego to ja nie wiem , liczy się aby zarówno jedno jak i drugie rosło w górę , a także aby nie miały niskich wartości :)

A w przyszłości Ci się to źle nie odbije , tylko musisz więcej skillować i tyle :)
A jeśli o błąd pytasz to może być właśnie to, że czasami tylko ten 1 rot cię atakował .