zaloguj się

Pokaż pełną wersje : i znowu lagi...

Dj Nekro
05-01-2005, 16:22
Mam takie lagi od paru dni że jak stoje w miejscu to niemam lagów a jak chce isc to zaczyna mi lagowac a widac ze inni sobie chodza bez lagów czyli tak jagby jak bym mial tylko ja lagi ...

Pomozcie !

Barerujo
05-01-2005, 19:08
Mam taki maly problem: gdy gram w tibie (^^) po godzinie 16 mam lagi takie ze boje sie na raty chodzic... Czy to jakis vir? Zaznaczam ze to nie jest z kompem zwiazane (ale i tak zabytek ;( ) bo reszta programow dziala (ekhm) plynnie oprocz internet explorera. Ostatnio probowalem przeskanowac kompa antyvirem online ale byla nowa baza danych i sie sciagalo z predkoscia 10 bitow\sek (przynajmniej tak pisalo-na pasku nic sie nie ruszalo). PLZ HELP ME
edit: ja mam neostrate 393 wiec lagow nawet w godzinach szczytu nie powinnno byc, a jak pisalem na guild chacie czy tylko ja mam lagi zazwyczaj bylo YES wiec -.-

gorgi
05-01-2005, 19:33
to zależy od neta , rano nie ma się lagów a w godzinach szcztu są zawailste!!

Dryb
05-01-2005, 19:56
Kurde! To jasne, że jak jest dużo osób na serwerze to są lagi. Mam 11 lat i to wiem!!! Proponuje wywalić ten temat, bo jest całkowicie bez sensu. Jakby każdy kto ma lagi po 16 pisał o tym temat to by OWION wyglądał tak:
Przyklejone: Stronki, flashe, aviki itp.
Przyklejone: Spis programów antywirusowych
Przyklejone: Grupy użytkowników
Mam lagi
Halp
Pomuszcie
Co mam robić jak mam lagi?
X(X(X(