Pokaż pełną wersje : Keylagger
Pomocy. Ściagelem film z tego forum o Anhilaitrzena na eternie tam byl trojan usunelem go. Czy możliwe żę mam keylaggera jak to sprawdzic jescze sie nie logowalem co mam robic help plzzzzzzz
Format i po formacie odrazu firewall + antivir i zmieniasz hasło na tibia.com . Niepolecam ściągać filmów w RAR, ZIP itp
Format i po formacie odrazu firewall + antivir i zmieniasz hasło na tibia.com . Niepolecam ściągać filmów w RAR, ZIP itp
NIe moge zrobic formata czy jest duze ryzyko ze bede mial hack? bez formata??
usunelem plik
loluś listen to me:]
Przeskanuj kompa dobrym antywirem
Przesskanuj kompa AD-AWARE
Przeskanuj kompa Spybot-Search and destroy
Zrob to samo w tyrybie awaryjnym
sprawdz czy masz w Start>>Uruchom>>MSconfig>>zakladka URUCHAMIANIE plik:
C:/Windows/system/CTF, lub cos podobnego. Wogole czy masz jakies pliki o ktorych nie wiesz.
potem Start>>Uruchom>>Regedit. Edycja>>Znajdz. I wpisujesz nazwy plikow i usuwasz podane klucze, i wartości.
Nie ma sily. Musi byc czysty, jak tak zrobisz.
Ryzyko mimo wszystko jest, jeśli masz firewall, to powinien wyskoczyć komunikat, że jakiś plik próbuje połączyć się z internetem (oczywiście odmów dostępu), pozatym norton ci tego niewykryje, gdyż podejrzewam, że to keyloger własnej roboty i norton niema go w bazie. Ryzyko jest 50 na 50, albo masz haka albo nie. Wszystko zależy od ciebie, narazie niewpisuj żadnych numerów, może szybko ktoś inny się wypowie, pozatym gdzieś był temat, co zrobić w takiej sytuacji
loluś listen to me:]
Przeskanuj kompa dobrym antywirem
Przesskanuj kompa AD-AWARE
Przeskanuj kompa Spybot-Search and destroy
Zrob to samo w tyrybie awaryjnym
sprawdz czy masz w Start>>Uruchom>>MSconfig>>zakladka URUCHAMIANIE plik:
C:/Windows/system/CTF, lub cos podobnego. Wogole czy masz jakies pliki o ktorych nie wiesz.
potem Start>>Uruchom>>Regedit. Edycja>>Znajdz. I wpisujesz nazwy plikow i usuwasz podane klucze, i wartości.
Nie ma sily. Musi byc czysty, jak tak zrobisz.
To najlepsze co możesz zrobić. Jedyne co dodam, to możesz wcisnać ctrl+alt+del, uruchomić menadżer zadań i sprawdzić jakie procesy masz aktualnie uruchomione. Jeśli zobaczysz jakieś podejrzane (np. wmxx*****, kk*****) to należy je usunąć. Najprościej --> zapisujesz nazwe pliku, potem otwierasz opcję Znajdź pliki lub foldery odnajdujesz ten plik i ręcznie usuwasz. Ale i tak AD-AWARE firmy LavaSoft jest nieoceniony :)
To najlepsze co możesz zrobić. Jedyne co dodam, to możesz wcisnać ctrl+alt+del, uruchomić menadżer zadań i sprawdzić jakie procesy masz aktualnie uruchomione. Jeśli zobaczysz jakieś podejrzane (np. wmxx*****, kk*****) to należy je usunąć. Najprościej --> zapisujesz nazwe pliku, potem otwierasz opcję Znajdź pliki lub foldery odnajdujesz ten plik i ręcznie usuwasz. Ale i tak AD-AWARE firmy LavaSoft jest nieoceniony :)
dajcie mi link plzz AD avara dajcie link
Champloo
05-01-2005, 19:53
dajcie mi link plzz AD avara dajcie link
www.lavasoft.de
ej ad-aware usunie mi to
okazalo sie ze mam jednego keylaga
czy on mito usunie??
uff usunite teraz wszystko czyst thx for help all
temat do zamkniecia :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.