PDA

Pokaż pełną wersje : Paladyn 8 lev.

Dawidos35
18-10-2009, 20:27
Jestem Paladynem z 8 levelem. Skille 30/ 32. Mój problem polega na tym, iż nie wiem na czym expić i nie wiem czy kupić sobie Eq. Poradźcie co mam zrobić.

W dp mam 500gp.

Moje Eq to:

Dragon Necklace,
Dark Helmet,
Scale Armor,
Plate Legs,
Oczywiście Speary,
Leather Boots.

Filipusek
18-10-2009, 20:33
Mam niewiele lepszego palla obecnie ale polecam ci wbic 50 distanse i iść na ghoustland.

Dawidos35
18-10-2009, 20:35
A w Eq coś zmienić??

Joomcio
18-10-2009, 21:21
Wbij 55 dista, i idź na rotwormy. W eq nic nie zmieniaj.

Ruuszek
18-10-2009, 21:25
@up

Jeśli to nie była ironia, to jesteś debilem :confused:
wbij 55 dist i idź na cyclopy.

Joomcio
18-10-2009, 21:31
@ up

Tak, otoczą go 3 cyklopy, albo nie zdąży uciec i dead. Po co od razu iść na cyklopy? I nie mów do mnie debil, debilu.

Asia14
18-10-2009, 21:38
Radziłbym ci expić w Ancient Temple.Eq na razie nie kupuj.

Ruuszek
18-10-2009, 22:14
@ up

Tak, otoczą go 3 cyklopy, albo nie zdąży uciec i dead. Po co od razu iść na cyklopy? I nie mów do mnie debil, debilu.

Napisałem jeśli to nie była ironia... A nie była ?

Ja expiłem 8 pallem na cyclopach z 55/30 trzeba tylko ogarniać.

Couranger
19-10-2009, 00:23
Napisałem jeśli to nie była ironia... A nie była ?

Ja expiłem 8 pallem na cyclopach z 55/30 trzeba tylko ogarniać.

Jak byl bys troche madry to bys wiedzial ze kolega nie jest "ogarniety" widac to po tym temacie zreszta .

Dawidos35
19-10-2009, 15:43
Ja wolę z kolegą pójść na cyclopy. On mi pobloczy a ja będę walił.

QuestionMan
19-10-2009, 17:21
idź expic na acient temple i wbij tak z 14-15 lvl , skill wzrośnie do 50+ następnie jeśli dobrze ogarniasz to idź na cyklopy bardzo dobry exp nawet do 30 lvlu :)

Joomcio
19-10-2009, 17:22
Post do usunięcia, sorry.

Aruna
20-10-2009, 15:11
a czy na tym forum nie ma poradników dla palladyna ;O ? poszukaj -,-

Avena
20-10-2009, 18:25
A w Eq coś zmienić??

wywal dragon necklace lub do dp odloz

Surtius
20-10-2009, 18:36
"kolega będzie bloczył a ja będę walić" wal do woli ;]

jest wiele tematów które mogłeś przejrzeć/napisać w nich posta. szybsza i klarowniejsza odpowiedź ;)

co do tematu, ja na 8lvlu siedziałem na trollach i zbierałem speary + nimi atakowałem, gdy one się znudziły poszedłem z posiadanymi włóczniami poskilować na minotaurach, Po czym expiłem na rotach i cyklopach.

co do EQ to jedynie zmień scale na plate armor i do czasu cykopów w zupełności starczy

Sidis
20-10-2009, 20:26
Omg, rozumiem, że np. 30-40 ED/MS bez kasy może mieć problemy, bo to "kryzysowe lvl". Ale coraz więcej jest tematów typu:
Gdzie expić 8 pallem?
Mam 15 sorca, co robić?
Na czym najlepiej 60 ms/ed/rp/ek?
Ludzie, nauczcie się grać sami! A jak nie umiecie, to chociaż szukajki używajcie.

Dupca
20-10-2009, 21:02
Omg, rozumiem, że np. 30-40 ED/MS bez kasy może mieć problemy, bo to "kryzysowe lvl". Ale coraz więcej jest tematów typu:
Gdzie expić 8 pallem?
Mam 15 sorca, co robić?
Na czym najlepiej 60 ms/ed/rp/ek?
Ludzie, nauczcie się grać sami! A jak nie umiecie, to chociaż szukajki używajcie.

Użycie opcji szukaj jest tak skomplikowanym działaniem że dla nowych (i w większości pro ogarów tego forum) użytkowników jest ono zbyt trudne.

Liper
21-10-2009, 19:48
Użycie opcji szukaj jest tak skomplikowanym działaniem że dla nowych (i w większości pro ogarów tego forum) użytkowników jest ono zbyt trudne.

opcja szukaj jest do dupy jak ty:)

Dupca
21-10-2009, 21:18
opcja szukaj jest do dupy jak ty:)

Kurcze ale mnie zjechałeś idę się "pociońć" :/

Vamp3k
01-11-2009, 17:32
Sorry ze to pisze ale wkurzaja mnie takie tematy. Masz 8 level i nie wiesz co robic? Ja na twoim miejscu bym wzial speary i skillowal na rotwormach (jezeli masz kumpla sorca/druida to na monku), przy okazji level jakis wleci. Co do eq, z taka kasa dobrego nie kupisz :D Skilluj gdzies do 50 dist, potem poexpij i tak na okolo. Jak bedziesz mial kase to kup sobie kamienie, albo pojdz zbierac.

Pzdr

bonkgod
01-11-2009, 18:02
Najlepiej to pozbieraj kase na demon shielda bo zanim dojdziesz na expa to ci empty bagi mogą HP dużo zabrać, aha i uwazaj bo CAP'a wysysają. Jeżeli już będziesz na expie to weź wyłącz Tibie i nie wracaj do niej już nigdy.

...
Jak będziecie dorośli to będziecie sie pytali na forach ubrać zielone skarpetki do czerwonych majtek czy żółte majtki do zielonych skarpetek. Poczytaj chociaż ze 2 poradniki o Pallku, ewentualnie wypróbuj swoje możliwości. Weź speary idz na roty, będa za silne idź na trolle też bedą za silne idz na parcele... Troche samodzielności. Dojdziesz do wniosku że ci się źle expi to:
-poskilluj
-zmień postać
-nie graj...
Aha. Eq masz za słabe najlepiej wyrzuć wszystko do wody, potem nałóż tarcze na głowe i biegnij z łopatą kosić drzewa.

Zuybaran
14-11-2009, 11:02
Najlepiej to pozbieraj kase na demon shielda bo zanim dojdziesz na expa to ci empty bagi mogą HP dużo zabrać, aha i uwazaj bo CAP'a wysysają. Jeżeli już będziesz na expie to weź wyłącz Tibie i nie wracaj do niej już nigdy.

...
Jak będziecie dorośli to będziecie sie pytali na forach ubrać zielone skarpetki do czerwonych majtek czy żółte majtki do zielonych skarpetek. Poczytaj chociaż ze 2 poradniki o Pallku, ewentualnie wypróbuj swoje możliwości. Weź speary idz na roty, będa za silne idź na trolle też bedą za silne idz na parcele... Troche samodzielności. Dojdziesz do wniosku że ci się źle expi to:
-poskilluj
-zmień postać
-nie graj...
Aha. Eq masz za słabe najlepiej wyrzuć wszystko do wody, potem nałóż tarcze na głowe i biegnij z łopatą kosić drzewa.

Masz racje. Ale nie jestes smieszny .

Macko121
14-11-2009, 11:30
Na 8 poziomie to się siedzi na Wyspie Przeznaczenia, tam bierze się darmowy ekwipunek i bije Trolle aż do 9 poziomu. Przy tym wejdzie ci gdzieś z 30 skill broni dystansowej. Skoro Ty jednak wyszedłeś na Mainland już na 8 poziomie to polecam Ci miasto Ab'Dendriel, kup za 50gp klucz na Trolle i tam siedź gdzieś do 12 poziomu. Powinieneś przy tym osiągnąć około 50 poziomu władania bronią dystansową, następnie udaj się na Cyklopy, jeżeli chcesz szybko wbijać kolejne levele, lub na Gobliny, jeżeli chcesz zbierac kamienie potrzebne do treningu.