MadPirat
19-10-2009, 19:43
Witam mam taki problem chodzi o to ze mam straszne spadki Fps np wchodze na calase i fps spadaja o 50% otwieram battle lista fps spadaja ogulnie chodzi o to ze tibia stasznie klatkuje testowalem na dx9/OpenGl/dx5
Jak wlaczam tibie to na Dx9 mam kolo 300 fps na przesunietym pasku na max a na OpenGl mam 60 po pewnym czasie na dx9 robi sie 100 a openGl zostaje bez zmian czasami jest tak jak np aktualizuje sie np antyvirus to tibia zaciaga jest to strasznie irytujace szukalem juz wszedzie i nic nie moglem znalesc wiec udezam tu
Moj sprzet to
Gf8600 512
Adm Phenom 2 x4 3,1Ghz
3 Gb Ramu
Monitor 22 Cale Hyundai
Asus M2N68 Plus
Mam Najnowsze sterowniki najnowszy bios itp szystkie gry chodza super tylko tibia sie pierniczy
Jak wlaczam tibie to na Dx9 mam kolo 300 fps na przesunietym pasku na max a na OpenGl mam 60 po pewnym czasie na dx9 robi sie 100 a openGl zostaje bez zmian czasami jest tak jak np aktualizuje sie np antyvirus to tibia zaciaga jest to strasznie irytujace szukalem juz wszedzie i nic nie moglem znalesc wiec udezam tu
Moj sprzet to
Gf8600 512
Adm Phenom 2 x4 3,1Ghz
3 Gb Ramu
Monitor 22 Cale Hyundai
Asus M2N68 Plus
Mam Najnowsze sterowniki najnowszy bios itp szystkie gry chodza super tylko tibia sie pierniczy