Pokaż pełną wersje : Czy Tibia jest darmowa?
Witam!
Chciałbym zacząc grać w Tibię. Mam jednak takie głupie i śmieszne pytanie: czy rejestracja i granie w Tibię jest darmowe? Wiem, że płaci się za Internet, ale chodzi o samą postać. :( A przy okazji jaki serwerjest najlepszy (tzn. jeśli wogóle są tu serwery)? Chciałbym grać na takim, gdzie będzie dużo Polaków i nie kickną mnie za narodowość...
Tibia jest darmowa, jednak istnieje mozliwosc zakupu Premium accound z ktorym dostajemy nowe mozliwosci. Chcesz grać tam gdzie cie nie zabija? Idz tam gdzie nie moga czyli na server non-pvp (Harmonia, Secura etc.)
Są dwa konta:
Premium account (płatne)
&
Free Account (konto darmowe)
tak więc GRAJ!!
Dzięki. A kiedy w czasie rejestracji spytają się mnie które wolę? :) Po podaniu maila?
Nie, to jest tylko Twoja decyzja kiedy chcesz. Mozesz wcale nie kupowac.
Xan Arcanist
13-01-2005, 22:07
W każdym momencie gry możesz wykupić PACCa (oczywiście za normalne pieniądze a nie za gp w tibii ;) ) Oczywiście z wykupieniem PACCa są związane pewne plusy: masz fajniejcze outfity ;) , możesz mieszkać na Edron (wyspie tylko dla PACCów), kupować lepsze czary w tym najbardziej zabójczy- ultimate explosion a zresztą co ja się będę rozpisywał o zaletach PACCa i tak go nigdy nie będę miał(BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ) a jest to tego specjalny poradnik
Teoretycznie tak ale jak we wszystkim jest haczyk czyli PACC, mając pacc mozesz naprawde grać bo na facc to tylko wegetujesz szczegulnie po ostanim update gdzie nawet sobie nie mozna poropowac lootbagów
Wszysatko jest za darmo tylko PREMIUM ACCOUNT jest płatny,ale ja ci radzę go nie kupować (i chyba wiecie dla czego) B)
Najlepiej graj na HIBERNIE.
Jest tu dużo Polaków.
Jak stwożysz sobie postać to zagadaj do DRUIDA THE DREAMS,pomoge ci. :cup:
Wszysatko jest za darmo tylko PREMIUM ACCOUNT jest płatny,ale ja ci radzę go nie kupować (i chyba wiecie dla czego) B)
Jest tu dużo Polaków.
Ja nie wiem dlaczego, moze mnie oświecisz?? Bo ja kupiłem pacca i wcale nie żałuje.
d@mcio chyba sam nie wie dlaczego sie nie oplaca kupowac Pacc. Pacc oplaca sie bardzo kupowac ...
Knight Simon Dark lord
27-01-2005, 19:35
kolego ładuj sie na harmnie świat non-pvp to ci pomoge jak sie zarejestrujesz i zalogujesz MSG do mnie nick w podpisie i obok nad awatarem
Kryptonics
27-01-2005, 19:36
Według mnie to z paccem dopiero zaczyna się prawdziwa gra,facc to tylko taki wstęp.Jeśli gra cie wciągnie to NAPEWNO kupisz pacca,a jak nie to skończysz grać w Tibie,takje jest moje zdanie
PACC RULEZ!!!!!!!!!!!! :) :) :) :cup:
PS.Wbijaj się na Mythere,jest tu sporo Polaków oraz gildia,która zżesza naszych rodaków i oferuje im pomoc jej nazwa to:Masters of Hell-serdecznie zapraszam :)
a według mnie jest pół darmowa... jak se naprzyklad zrobisz jakiś mid lvl to i tak będziesz "zmuszony" kupić premium acc po to żeby huntować na czymś konkretniejszym / kupić promota / spelle itp... tibie zrobili tak .. żebyś wkońcu i tak kupił pacc ... dlatego ja już nie gram ;) kiedyyyyś jak nie było pacc... to były czasy... niestety ... dawno i nieprawda =/ tibia robi sie co raz gorsza...
Co do PACC... moim zdaniem szkoda na niego kasy ;) sa o wieeeeeele przydatniejsze rzeczy na ktore o wiele bardziej warto jest wydac te pieniadze, niz na netowa gierke... ja na przyklad wole kupic sobie jakies cd... wiekszy z tego pozytek :P
na samym poczatku nie kupuj pacca... poznaj te gre... wyjdz na maina... pozwiedzaj, dowiedz sie o niej czegos wiecej... kupujac w ciemno na prawde mozesz zalowac wyrzucenia kasy<i to nie malej jak na standarry oferowane przez tibie> w bloto ;)
Jest tu dużo Polaków.
Zgadzam sie z toba. Na hibernie jest najwiecej polakow i jest duzo polskich 100lvl+ (z 6? albo wiecej :p) Jednym z minusow hiberny jest to ze jest troszke power abuserow ale to jest n kazdym swiecie :P Polecam hiberne bo takze tutaj gram :P
49lvl pall 80/60 ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.