zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy - Jestem zielony !!

Waszek
24-10-2009, 20:40
A więc mam problem , jeśli jest to w złym dziale proszę o przeniesienie a nie usuwanie tematu. A więc jak w temacie jestem nowy , koledzy chcieli abym zagrał w tibie . Grałem wbiłem 7* level i nagle komp mi sie scina . Resetuje i już się nie włącza . Już tak miałem 3 razy i nie wiem czy to może być od Tibii czy od dysku twardego . Nie wiem jak to sprawdzić bo boje sie zainstalować znowu Tibii bo siostra ma na kompie prace na studia itp . Narazie od ponad tyg. gram tylko w Counter Strike i nic się nie dzieję . Mam również nowy dysk od informatyka na czas 2-3 tyg. Jeszcze dopiszę jak wyglądało to "wyłączania" . Normalnie start > wyłącz komp albo jak sie zaciął reset - dochodzi przy włączaniu do literek i sie resetuje :( Miałem też tak że normalnie wyłączałem kompa pisało : System Windows trwa zamykanie i tak 5 min , wkurzylem sie i zresetowalem i pozniej znowu sie nie włączał . Proszę o wypowiedzi ludzi którzy się znają i o konkrety a nie zwykły spam ludzi którzy nabijają posty . Z góry dziękuję . :*
Waszek!

Rybzor
24-10-2009, 20:46
Rotfl. To wszystko to nie wina Tibii, tylko systemu. Spsułeś i tyle : (

Waszek
24-10-2009, 20:54
Prosiłem o sensowne odpowiedzi ... Czy to naprawde nie moze byc spowodowane tibia ? bo jesli ja zainstaluje a znowu mi inf. powie ze w loaderze czy w tibii sa wirusy to mam pojechane :(

Erverse
24-10-2009, 21:01
Pomocy - Jestem zielony !!

Do lekarza raus!

Rybzor
24-10-2009, 22:29
Prosiłem o sensowne odpowiedzi ... Czy to naprawde nie moze byc spowodowane tibia ? bo jesli ja zainstaluje a znowu mi inf. powie ze w loaderze czy w tibii sa wirusy to mam pojechane :(
Nie, w Tibii nie ma wirusów. Przynajmniej tej ściągniętej z oficjalnego źródła na tibia.com.

Jeżeli bawiłeś się w jakieś otsy, loadery, czy inne, to już wszystko się może zdarzyć ;)

Waszek
24-10-2009, 22:55
Grałem na Arcadii , a loadera miałem w ots-list.org czy jakoś tak :D

Wylansowany
25-10-2009, 08:48
Grałem na Arcadii , a loadera miałem w ots-list.org czy jakoś tak :D

To czemu się dziwisz? Ryba dobrze powiedział, że Tibia ściągnięta z oficjalnej strony gwarantuje brak wirusów. Jeśli bawisz się w jakieś bajery typu OTS, boty itd. To robisz to na własną odpowiedzialność i ew. w razie jakiś problemów możesz mieć pretensje sam do siebie.
Tutaj wątpię, żeby ktoś Ci pomógł, bo może to być problem jakieś małego błędu w systemie, z którym musisz sobie sam poradzić.

Waszek
25-10-2009, 09:25
Ale chciałbym zaznaczyć że moi koledzy też grają na tym ots-ie i 4 z nich nic się nie dzieje a jeden miał podobnie ale jemu po 3-4 godzinach sie ten komputer włącza a mi nie :( raz tylko musial formata robić

Waszek
25-10-2009, 11:34
Właśnie wiem , jest jeszcze jedno wyjście - Informatyk powiedział że to może być wina dysku . Dał mi teraz nowy i nie instaluje tibii - nic się nie dzieję . Mam w planach sciągniecie tego ots ale klienta bez loadera bo taki wyszedl . Jak myslicie czy naprawde może to być od tibii ? na tym otsie (arcadiaots.pl) gra dużo ludzi i wątpie że to by było od tego ale chce się upewnić .Właśnie idę na forum tego serwera i napisze że tak się dzieje z moim kompem a nie inaczej i czy ktoś ma podobne problemy . Pozdrawiam

wiewioreq_are_back
25-10-2009, 15:37
Zaczynasz grę w tbię od OTS to sie nie dziw.

Waszek
25-10-2009, 15:50
CO TO WOGÓLE ZA ODP. ? TAK ZACZYNAM OD OTS-a WEŹ OGARNIJ SIE PROSIŁEM O KONKRETY A NIE O WYPOWIEDZI BEZSENSOWNE NIEDOTYCZĄCE PROBLEMu!!

Quake3arena
25-10-2009, 18:31
Jestes tepy jak chuj , wez wywal kompa za okno bedziesz mial problem z glowy.

Kashek
25-10-2009, 19:39
Jesteś zielony?
Polecam puder. Albo przestań jeździć samochodem.

Arcan
25-10-2009, 20:00
Swoją drogą, kiepski ten informatyk, skoro nie wyjaśni ci nawet jak zrobić formata.

mrocznypatryk
31-01-2010, 20:20
kto wie jak zainstalować tibie jestem nowy proszę pomuszcie mi plis pomożecie

SirAdi
01-02-2010, 20:34
kto wie jak zainstalować tibie jestem nowy proszę pomuszcie mi plis pomożecie

Ściągasz z tibia.com instalkę, klikasz na nią i lecisz wg instrukcji ;)