Pokaż pełną wersje : Wojna - koszty ob
Tibinosss
24-10-2009, 22:34
Elo mam pytanie ile potów, run itp. wziąć na ob ?? Biorąc pod uwagę, że praktycznie w każdym momencie będę atakowany lub to ja będę atakować. Char to przypuśćmy 80+ ed/ms.
Podajcie co kupić i w jakich ilościach...
Super-Men
24-10-2009, 23:27
Dla Ed / Ms.
Ja brałem : 300gmp , 200sd , 15 parali , bp m walli , 2 runki Soul Fire , some Ssa , 1 Time Ring , energy Ring , F bombe.
Pasuje Ci taka odpowiedź ?:baby:
Tomcio Pall
25-10-2009, 22:07
@up
Dobry zestaw ale jeszcze z 1BP Uhów ; )
W dzisiejszych czasach uhy nic nie daja, szczegolnie dla takiego lvla
Spam manapot + exura gran
Vasudanin
25-10-2009, 22:47
Kto powiedział, że uhy mają być dla niego?
-------------
Moja propozycja:
3BP of SD - 180 strzałów
300 GMP - w zupełności wystarczy (tutaj się zgodzę z przedmówcą)
5 Paraliz run
BP Magic wall
5 Fire Bomb
5 Desto fildów
10 wild growth
BP UH
5-10 GFB (przydaje się walenie w tłum wrogów)
Vial of blood - jeżeli walczycie w okolicach POH
Holy Tible - jw
Vial of Oil - jw
Line
Łopate
Maczete ? xD
Bp - Stone skinów
Niski lvl (80) wiec z 5 Time Ringów
BP energy ring - nie są drogie <lol>
EQ - jakie chcesz, ja mam swój typ na wojny ale nie każdemu się podoba...
oraz BOH ofc.
---
Ale i tak najważniejszy jest gracz... :) Możesz mieć i 100 SSów i 1000 GMP i 300 MS'a a padniesz jak nie umiesz grać... więc weź co ci się przyda i nie daj się zabić :)
----------------
EDIT
Spam manapot + exura gran
Sie znasz widze...
Mój Rl podczas wojny (Pozdro Szymon) 200+ ED gdzyby nie UHY(i SSy) został by zabity...
W ostatnim momecie został mu żucony BP SSów i leczył się UHami... więc uwierzcie UHY są POTRZEBNE !!!
spirit-of-bicho
26-10-2009, 15:11
uhy sa tylko potrzebne postacia magicznym kiedy juz cala mana jest zjechana i sie uchami lecza. a ssa kiedy jest ostro kulowany to na bocie sie ustawia zmiane ssa
Kto powiedział, że uhy mają być dla niego?
Uhow w dzisiejszych czasach sie nie uzywa bo druid ma exure gran mas res lub exure sio a uha na hotkeyu z celownikiem badz targetem ma 0.00001%, chyba ze na bocie.
cezar007
26-10-2009, 20:24
Uhy sa w cholere wazne...
@up
Ziombal jak walisz mas resa to leczysz tez wrogow jak np ciagle typa walicie <chyba ze nie siega>to robiz lipe i cie klna na vento <oczywiscie same ogary...>
Ziombal Sio?Jak na wara leci 50 typa od was to ciezko na hota/bota ustawic zeby ci leczylo 20 osob~~(palle,eki),a tak to z hota to klikasz na ziombla i ziombal sie nie budzi w temple
Ziombal uhem 200 ms/ed uleczysz sie za 3/4hp~~(?),pamietam filmik jak drahas spierdolil 0 potow tylko uhy mu zostaly i bylo elegancko bo uh=antyparal i jeb na demone i tam go zna...(na chuj ja to pisze x d)
na twoj lvl uh to chyba 80-90% calego hp ?
biez uhy i nie daj dupy...
Super-Men
26-10-2009, 20:25
Trzeba mieć kilka uhów , jemu nie chodziło o leczenie kogoś tylko o leczenie siebie w czasie gdy mana wynosi 0 , i widziałem kilka nie potrzebnych dedów na OB , a gdy by ziomek miał Uhy to by przeżył.
Ms'em najlepsze eQ to chyba - Bohy , bez legów , spellbook +3mlvl , Yalahar Mask , Armor -12% od śmierci i Koshei The ~ amulet , i heya :)
spirit-of-bicho
27-10-2009, 17:03
wy kurwa pro ogary jebane. wytulmacze wam to
KIEDY MANA SIE KONCZY NA SAMO SIO NIE MASZ CO LICZYC A NA MAS RESA WYSTARCZY ZE M WALL SIE RZUCI I ELDER JUZ NIE MOZE NAS LECZYC. CO TO ZOSTAJE JAK NIE MA JUZ MANY ? PAM PARMPAMAPAM UH KURWA.
POZA TYM JAK NASZ KOLEGO 200 EK JEST W TRAPIE A JEST NP TYLKO JEDEN SIOHER TO ZAWSZE TAKI 200 MASTER MOZE ZACZAC UHAC KOLEGE.
WIEC KONKLUZJA JEST TAKA: KAZDY MASTER I ELDER POWINIEN MIEC MINIMUM 2 KEY RINGI UHOW.
Super-Men
27-10-2009, 19:07
a co napisali , niektórzy z nas ?
najpierw czytaj później kieruj wypowiedzi.
Jak Ek na Ob jest w trapie , to mnie oświeć jak MS ma podejść i uleczyć ?
Tomcio Pall
27-10-2009, 21:35
@up
Uhy na odległość leczą.
Super-Men
28-10-2009, 14:46
Chodzi mi , że zanim ktoś ogarnie te UHY , to Ek , siądzie już.
spirit-of-bicho
28-10-2009, 17:39
^
eee... nie
uhy,uhy jakbyscie zauwarzyli to mowimy o 20 ed/ms jak ed to po chuj mu uhy ? strata many takim lv na ob = dead .
Jak ms to warto wziasc ten bp zeby jakiemus knightowi pomoc,moze akurat to bedzie kolega ;p
Tomcio Pall
05-11-2009, 17:14
To ja Ci powiem, że nieraz kumplom UHy ratowały dupę. Dzięki takim głupim runkom dawali radę dobiec do stacka i wymanasować się.
spirit-of-bicho
05-11-2009, 19:18
uhy,uhy jakbyscie zauwarzyli to mowimy o 20 ed/ms jak ed to po chuj mu uhy ? strata many takim lv na ob = dead .
Jak ms to warto wziasc ten bp zeby jakiemus knightowi pomoc,moze akurat to bedzie kolega ;p
boze ile razy mam wam to tlumaczyc. nie zawsze mozna liczyc na pomoc ed jak juz many nie masz (mozna rzucic m walla przed morde ed i juz nie ma jak nas mass resem leczyc) wied od tego sa uhy. i to kazdy powinien miec uh do leczenia siebie badz innych ludzi w trapie ;]]]
Clockwerk
05-11-2009, 21:31
a mnie zastaniawia że koleś ma w podpisie "candia rox" oraz "im paladin" i że ma 100 knighta
a chce isc na ob ed/ms ;)
pacerapid
14-03-2010, 10:27
Nie no ja je** wy ciagłe piszecie to samo...
ogarnijcie sie.... bo śmiech.....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.