Pokaż pełną wersje : Godzina...znowu.
Czy naprawdę nie można zrobic nic z tą godziną ? Wtedy jeszcze jakoś można było jeszcze sie przystosowac, bo była do przodu gdzies 30-40 minut. A teraz? 1;40? No bez przesady, takie duże forum jak to może sobie chyba pozwolic na posiadanie poprawnej godziny? Przecież to nie jest jakiś wielki wysiłek zmienic pare cyferek.
Wcześniej była już prośba, dużo ludzi się pod nią podpisało a admini to sobie olali.
CytrynowySorbet
27-10-2009, 18:40
U mnie 36 minut.
Przykro mi ale to ty nie przestawiłeś swojego zegarka, bo ja tu wyraźnie widzę 35 minut.
Przestaw sobie wszystkie zegarki w domu, ten windowsowski, no i udawaj, że jest taka godzina, jak na forum.
Vasudanin
27-10-2009, 18:55
Innymi słowy przeszliśmy na czas zimowy. : D
GargoinX
27-10-2009, 19:06
Czas zimowy jest tylko dla pr0. ;o
Zegarek na windowsie mam dobry, natomiast na forum mi pokazuje, że temat napisałem o 19;15. Tak czy siak, nie można przestawic tej godziny? Naprawdę to zajmuje aż tak dużo?
CytrynowySorbet
27-10-2009, 19:47
Panel Kontrolny Użytkownika > Zmień opcje > Strefa czasowa
i sobie ustaw.
Wylansowany
27-10-2009, 20:33
Panel Kontrolny Użytkownika > Zmień opcje > Strefa czasowa
i sobie ustaw.
Co z tego, skoro o tak np. u mnie godzina na forum śpieszy się o ok. 25 minut?
@down
To nie zmienia faktu, że godzina na forum wciąż szwankuje...:/
CytrynowySorbet
27-10-2009, 20:40
Co z tego, skoro o tak np. u mnie godzina na forum śpieszy się o ok. 25 minut?
Chodzi mi o to, że jest czas zimowy i u niego na kompie jest dobra godzina a na forum wciąż o godzinę za późno.
Heh. Nie wyszło... Adminy widac mają lepsze zajęcia.
No najwyraźniej. Cóż, i tak wiele nie oczekiwałem.
piternet
17-11-2009, 19:32
Nie no bez jaj, takie duże forum i taki błąd, jakieś 30 minut różnicy.
nie_slucham_ludzi
22-11-2009, 21:19
...pragnę poinformować że po naszej heroicznej walce godzina nie wytrzymała i sama się zmieniła, tak, tak dobrze słyszycie, GODZINA JEST POPRAWNA:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::c up::cup::cup::cup::cup:
GargoinX
22-11-2009, 21:27
Masz rację, godzina jest poprawna! Alleluja! Oo
No, to cieszę się, że wniosłem coś pozytywnego na forum tym tematem. Prosze o zamknięcie ;)
Vasudanin
22-11-2009, 21:29
Aaa, to pewnie przez to się pojawił ten błąd.
http://img42.imageshack.us/img42/6333/yyyyx.png
Dr. Omader
22-11-2009, 22:17
...pragnę poinformować że po naszej heroicznej walce godzina nie wytrzymała i sama się zmieniła, tak, tak dobrze słyszycie, GODZINA JEST POPRAWNA:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::c up::cup::cup::cup::cup:
To raczej efekt uporczywego męczenia Bosala przez Tompiora :)
Lolwut, znowu zła godzina !
o.O
Przed chwilą nowe posty miały godzinę po 23:00, ale widzę, że już się poprawiło. Może jakiś bug, nie wiem ;s
Huh, jak się wylogowałem to godzina była nadal zła, zalogowałem się i jest dobra. Powinniście jeszcze to dopracowac ;
Vasudanin
22-11-2009, 22:44
Weź, popsułeś nam taką radochę. =/
Place i wymagam :D
Wcale nie! Teraz późni się o minute! Przez niego spóźnię się do szkoły (jedyny zegarek w domu to ten na Tibia.pl).
A tak na serio to thx.
nie_slucham_ludzi
22-11-2009, 23:08
Wcale nie! Teraz późni się o minute! Przez niego spóźnię się do szkoły (jedyny zegarek w domu to ten na Tibia.pl).
A tak na serio to thx.
Bo ty zawsze przez 3 minuty wyłudzasz kasę od mamy, a mama mówi że masz się ze mną dzielić w szkole, a ty się nie dzielisz i potem siedzę głodny;(;(;(;(
Wylansowany
23-11-2009, 15:36
A tak na serio to thx.
A w lewym, dolnym rogu pulpitu nie masz zegarka?
@topic
Aj dont belif... bat aj hepi! :p
A tak na serio, to naszła (bo miała blisko) taka refleksja. Może jak normalnie pomyślimy, to jeszcze może się uda coś naprawić? Czy nie...
A w lewym, dolnym rogu pulpitu nie masz zegarka?
To jest prawa. Prawa to ta druga lewa.
A tak na serio, to naszła (bo miała blisko) taka refleksja. Może jak normalnie pomyślimy, to jeszcze może się uda coś naprawić? Czy nie...
No wai?
Clockwerk
23-11-2009, 19:51
o lol wielbłąd firmy camele na forum
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.