CallMeOzzy
28-10-2009, 08:05
Witam! Otóż miałem formatowany dysk C, musiałem przeinstalować Windows'a. Chciałem pograć w Tibię, więc ściągnąłem ją ze strony tibia.com, zainstalowałem, loguję się... A tu co? Koszmarna grafika(nie, nie chodzi o nowe grafiki Cipsoftu), gra się przycina. Sprawdziłem w ustawieniach graficznych mam do wyboru tylko DirectX5 pomimo że zainstalowałem DirectX9. Wie ktoś co można zrobić by móc włączyć DirectX9? Przed formatem wszystko działało pięknie, a teraz nie mogę grać.
@edit
Moja karta graficzna to Nvidia GeForce 5200fx
@Rybzor
Niestety strona nie działa po wypełnieniu pól i naciśnięciu przycisku szukaj wyskakuje strona Nvidii i komunikat:
Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Być może skorzystałeś z niewłaściwego odsyłacza lub niepoprawnie wpisałeś adres internetowy (URL). To, czego szukałeś, znaleźć możesz w jednym z następujących miejsc:
@edit
Moja karta graficzna to Nvidia GeForce 5200fx
@Rybzor
Niestety strona nie działa po wypełnieniu pól i naciśnięciu przycisku szukaj wyskakuje strona Nvidii i komunikat:
Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Być może skorzystałeś z niewłaściwego odsyłacza lub niepoprawnie wpisałeś adres internetowy (URL). To, czego szukałeś, znaleźć możesz w jednym z następujących miejsc: