Pokaż pełną wersje : Inne [Aurea]Mój WIELKIIII FAIL!!!XDDD
Pepeszka..
28-10-2009, 23:31
http://www.***********.com/data/185533405/19032432/41814522/BIG%20FAIL%20XD.cam
AHHAHAHHA lag mnie złapał xDDD
ahhahaahahhahaahha coś ty człowieku odjebał ahhaahhaha
Śmierć na 27 lvlu nazywasz WIELKIM FAILEM? To jest nic. Wielki fail to miał typ co skoczył na główke do wody a trafił w beton. Btw może przez tego casta miałeś lagi.
Clockwerk
29-10-2009, 06:56
ej a moze masz filmiki jak expisz na larvach ?
albo jak idziesz robic kupe
bo ja lubie ogladac
;(
Hakuje_palte_sety
29-10-2009, 08:30
I co odzyskałeś itemy ?
Pepeszka..
29-10-2009, 13:15
I co odzyskałeś itemy ?
Ta 2 kumpli było na cascie co odrazu polecieli :)
Kurde myślałem, że się na hide wyłożysz, nawet jakbyś nie miał laga to by cię carniphila złożyć mogła, tam jest przejście przez tarantule noobq.
I nie wiem czym się tak podniecasz, padłeś na 27lv wow...
Ja kiedyś gdy klepałem dle 50msem to jak dl miał 30hp jebnał mi combo do 10hp~, dobiłem go, otworzyłem deda, spadła towerka i d lance i nie patrzyłem na hp, i dobił mnie fire, spadły mi bohy i bp, loota nie odzyskałem i to jest fail ...
Glifficzanin
29-10-2009, 17:46
Kurde myślałem, że się na hide wyłożysz, nawet jakbyś nie miał laga to by cię carniphila złożyć mogła, tam jest przejście przez tarantule noobq.
Ja kiedyś gdy klepałem dle 50msem to jak dl miał 30hp jebnał mi combo do 10hp~, dobiłem go, otworzyłem deda, spadła towerka i d lance i nie patrzyłem na hp, i dobił mnie fire, spadły mi bohy i bp, loota nie odzyskałem i to jest fail ...
A jak tpnęło Cię do templi dostałeś SD na morde od 572ek.
Blokerof
29-10-2009, 18:36
Ip otsa? (d lance z DL'a to jest FAIL)
Quake3arena
29-10-2009, 18:57
Ja tak mialem na rotach bije go, po 20 min udalo mi sie go zabic, otwieram lota a tam golden set i magic long sword ale niestety zapadł sie cave w którym expilem i zginalem no i chyba mowic juz nie musze ze wszystko straciłem :/
Pepeszka..
29-10-2009, 20:01
A jak tpnęło Cię do templi dostałeś SD na morde od 572ek.
Ip otsa? (d lance z DL'a to jest FAIL)
Ja tak mialem na rotach bije go, po 20 min udalo mi sie go zabic, otwieram lota a tam golden set i magic long sword ale niestety zapadł sie cave w którym expilem i zginalem no i chyba mowic juz nie musze ze wszystko straciłem :/
Hahahahha xD
0-250 gp, 0-5 Dragon Ham, 0-3 Royal Spear, 0-6 Power Bolt Small Sapphire, Golden Mug, Gemmed Book, Green Mushroom, Strong Health Potion, Energy Ring, Life Crystal (rzadko), Red Dragon Scale (rzadko), Red Dragon Leather (rzadko), Fire Sword (rzadko), Tower Shield (rzadko), Strange Helmet (bardzo rzadko), Dragon Slayer (bardzo rzadko), Dragon Lord Trophy (bardzo rzadko), Royal Helmet (bardzo rzadko), Dragon Scale Mail (bardzo rzadko)
Jak up napisali gz dragon lance hahah xD
nocaveki cierpliwość mi wynagrodziła czekanie aż pokażesz jaki Ty to głupi jesteś. A najlepsze w tym wszystkim to, to, że Ty tak na poważnie bez spiny, prowokacji i ironii. To mnie bawi najbardziej :confused:
Rozjeba..ła mnie tak młodzież ... kiedyś z dl'a leciało d lance :)
No ROZJEBALIŚCIE MNIE :<
Tak jak napisał okrzes, kiedyś z dl leciało d lance.
Pshykre? :/
Idź rób to pg na tombie -1 lepiej! :<
W której tibii leciała dragon lance z dla ? Gram od 5 lat i odkąd pamiętam nie leciała nigdy, i większość niedoświadczonych graczy właśnie tak mówiła. NIE, nie pytam złośliwie tylko z ciekawości.
Bodajże nawet po upie z hotkeyami jeszcze leciała ;D
@UP
A może nigdy w tedy Tobie nie poleciała po prostu :D ?
Hakuje_palte_sety
30-10-2009, 15:05
Lecieła leciała.. co wy godocie ? qq
na 100% d lance lecialo z dla! nawet kiedys udalo mi sie zlootowac, a jesli chodzi jaka to byla tibia to dokladnie nie pamietam ale chyba 7.6 to na 100% , a np na 7.8 to niedam sobie reki uciac ale 7.7 wydaje mi sie ze tez lecialo.
mi sie wydaje ze kiedys na OTSACH leciala d lanca z dla ;/
ah.. leciała -,-
mi sie wydaje ze kiedys na OTSACH leciala d lanca z dla ;/
Tak graż od tibji -1.3 i jeztez emdefu!
DASZ COŚ?!
Tentotrix
01-11-2009, 00:09
leciała na 12391239123993 % ;p
TheMarcel
01-11-2009, 00:52
nie leciala,na 7.4 bilem dl i jakos nigdy mi nie wyleciala. Nie pamietam zeby tez komus spadla.
/caveki
nie wyszla ci bajka i teraz probojesz powiedziec,ze tego dla biles na tibii 2.3 nie? przyznaj sie do bledu,krecie.
@filmik
gz ;d
nie leciala,na 7.4 bilem dl i jakos nigdy mi nie wyleciala. Nie pamietam zeby tez komus spadla.
/caveki
nie wyszla ci bajka i teraz probojesz powiedziec,ze tego dla biles na tibii 2.3 nie? przyznaj sie do bledu,krecie.
@filmik
gz ;d
To dziwne, bo mi spadla.
Wiec nie pierdol.
TheMarcel
01-11-2009, 01:59
Ja nie pierdole,tylko pisze co mysle i co wiem.
Z tego co wiem i mysle,zawsze leciala tylko z BK,a nigdy nie leciala z dl. NO ale nie mowie ze mam racje,komus jeszcze spadla lanca?
Ja pierdole ale macie problemy, jakoś dużo osób pisało że leciała czyli coś w tym jest. Z tego co pamiętam to chwalili mi się kolesie z którymi wtedy grałem, jak huncili dle jak to im d lance lecą, więc...
/caveki
@filmik
gz ;d
NO BIJESZ DLA PO 300 JUŻ PADA ZARAZ ZLOOKASZ LOOT, a tu nagle się budzisz po leżakowaniu w przedszkolu =/
Idź bocić swojego pro evul ek na non-pvp. Kret ziemny ma więcej oleju w głowie niż całe twoje non-pvp razem wzięte więc stfu.
Dziwi mnie fakt, że nie leci już d lance :/
Po co cipa soft to zmienił ; o
głupota
cana_cana
01-11-2009, 17:37
Ja nie pierdole,tylko pisze co mysle i co wiem.
Z tego co wiem i mysle,zawsze leciala tylko z BK,a nigdy nie leciala z dl. NO ale nie mowie ze mam racje,komus jeszcze spadla lanca?
przeciez tobie nigdy nic nie spadlo lepszego niz maca z rotworma, wszyscy wiedza ze robiles i robisz zakupy na allegro.pl dzial tibia > przedmioty wiec STFU NOOBIE
TheMarcel
01-11-2009, 17:53
hahahah caveki ale jestes smiesznyyyy :/ a riposta taka blyskotliwa ze wogole mnie nie dotkenla no ale ok
a co mi najlepszego spadlo ? mpa z dema :(
/\
nie kupuje a ty
Jorg Bruce
01-11-2009, 17:57
NO BIJESZ DLA PO 300 JUŻ PADA ZARAZ ZLOOKASZ LOOT, a tu nagle się budzisz po leżakowaniu w przedszkolu =/
Idź bocić swojego pro evul ek na non-pvp. Kret ziemny ma więcej oleju w głowie niż całe twoje non-pvp razem wzięte więc stfu.
Caveki, poluzuj zwieracze bo Ci zyłka na czole peknie i sie wykrwawisz.
@topic
Pepeszka szkoda deda;( Ale chuj tam, Ty szybki chlopak jestes zaraz jakies pg zajebiesz i szybko odrobisz. Dobre pg jest jak scarby wykopujesz, tylko uwazaj nie przesadz, zebys znowu nie padl i nie trzeba bylo jeszcze kolejnego pg robic;( Badz czujny.
rafi.praga
01-11-2009, 21:13
O filmie to sie nie wypowiem bo po co?
A co do dragon lancy to panowie leciala, leciala i nie ma chuja. Nie pamietam przy ktorym (byc moze 7,6 ale nie jestem pewien) upie skasowali ja jako loot z dla ale grajac od tibii 7,3 wiem iz na pewno leciala.
@up
Ale ktoś kto wybocił sobie 100ek+ i leci mu co 10sec mpa z demona więc wie lepiej od wszystkich :confused: >>> oczywiście chodzi o TheMarcel
Pandabear
02-11-2009, 09:26
Pepeszka czuj się zaszczycony :p Specjalnie założyłem tutaj konto żeby skomentować Twój filmik >.>
A więc, tadamamam
Dno :D
Roftl ty to filmy wstawiasz ;<.
@reszta
Normalnie kocham was !! jak widze takie pierdolenie o byle czym zaraz mi sie robi weselej xD a d lanca leciala z dla \m/
TheMarcel
02-11-2009, 15:07
no to leciala,ale juz nie leci
a caveki,uwierz mi,ze piszac
HAHA JESTES EMDEWU I MARZ OSIEM MPA HAHAH
nie jestes smieszny
koniec kropka.
A mówiłeś, że masz TSZY EMPEA -.-
TheMarcel
02-11-2009, 15:26
mam jedno mpa ale mam za to 2x softy:)
Monster3
02-11-2009, 16:42
d lanca leciala z dla X(
Hakuje_palte_sety
02-11-2009, 17:02
mam jedno mpa ale mam za to 2x softy:)
http://img517.imageshack.us/img517/7694/aa9e4dc3c4a3d817.jpg
Zemdlałem z wrażenia !
Roftl ty to filmy wstawiasz ;<.
@reszta
Normalnie kocham was !! jak widze takie pierdolenie o byle czym zaraz mi sie robi weselej xD a d lanca leciala z dla \m/
przygadał kocioł garnkowi
A d lanca leciała w 7.5, później ją wycofali, ale to nie zmienia faktu, że cafeki jest dzieckiem 8.0
TAK KONTO NA FORUM ZHAKOWAŁEM DŻEJLOGEREM NA NEOSTRADA.PL. KONTO NA RL UKRADŁEM CZERWONEMU KAPTURKOWI!!!
Chociaż nie "jebie" martwych zwierząt na drodze :( :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.