Pokaż pełną wersje : Rekordy
Stelmaaa
29-10-2009, 08:16
[Standardowa gadka] Witam. Chciałem zaznaczyć iż sprawdziłem tylko 3 strony na tym forum i nie znalazłem. Więc jak coś możecie mnie besztać, dawać warny, wyzywać bo zasłużyłem ;p[/Standardowa gadka]
Przejdźmy do sedna. Rekordy jakie wiem :
30 fist fighting
110 fishing
141 lvl
0 mlvl :D
No właśnie ale może ktoś z was wie o :
Club
Sword
Axe
Shield
Dist
Interesuje mnie to ponieważ chce pobić rekord shielda i cluba na rooku i pokazać światu że rookstayer też może skillować ;) A niestety strony rookgaard.pl i rokstat.com niedziałają...
Będę wdzięczny za odpowiedź
Tu jest też podobny temat:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=2144230#post2144230
Stelmaaa
29-10-2009, 15:05
no tak ale jak widnieje tam
27-06-2008, 21:51
Więc dane nie są autentyczne a pisząc w tamtym temacie bym został okryknięty archeologiem i nikt by nie odpowiedział. Dlatego też pozwoliłem sobie założyć ten temat.
Aha Koleżanka Pana klocka posiada na jego stronie 26 shielda lecz nie wiem z kiedy to są dane.....
Proszę nie pisać tak jak w temacie podanym przez pana up.
Cytaty :
PS dodaj sobie do sworda i shielda +1 i to beda maxymalne skille jakie obecnie sa na Rookgaardzie
najwyzsze to sa bodajze skile 25/34
Proszę po prostu jeżeli nie macie żadnych danych o wklejenie własnego ss z skillami.
Udało mi się odnaleźć stronę o statystykach rookstat.pl lecz podana jest tam wartość fishing'u i fist fighting oczywiście tak jak przypuszczałem są już wyższe wartości niż podałem w pierwszym poście mianowicie 32 fista i 112 fishingu.
Blader19948
29-10-2009, 18:19
Pamiętam, że kiedyś była taka strona ze skillami w tibii. Osoby top w różnych dziedzinach mogły sobie zmieniać eq. A ludzie top byli zaznaczani w różnych kolorach zależnie od profesji (rookgaard na szaro). W skillach można było zmieniać strony (nie było takiego ograniczenia np. top500). Takim sposobem możnaby ustalić jakie są najlepsze skille na rookgaarzie w danej dziedzinie. Tylko jakoś nie mogę sobie przypomnieć strony.
Na upartego można sobie wleźć w tibia.com zakładkę "highscore" wybrać pożądany skill i lecieć z góry na dół sprawdzając, w jakich przypadkach miejscem pobytu jest rookgaard.
Są też inne ciekawe rekordy jak chociażby kto padł na najwyższym poziomie lub jaki był najwyższy exp rate. Skillopodobne to oczywiste, że Crisne ma wysoki, nie ma potrzrby się z tym upierać.
@edit
Te i niektóre można znaleźć >> http://rookgaard.pl/forum/showthread.php?tid=4502
[Standardowa gadka] Witam. Chciałem zaznaczyć iż sprawdziłem tylko 3 strony na tym forum i nie znalazłem. Więc jak coś możecie mnie besztać, dawać warny, wyzywać bo zasłużyłem ;p[/Standardowa gadka]
30 fist fighting
110 fishing
141 lvl
0 mlvl :D
No właśnie ale może ktoś z was wie o :
Club
Sword
Axe
Shield
Dist
Interesuje mnie to ponieważ chce pobić rekord shielda i cluba na rooku i pokazać światu że rookstayer też może skillować ;) A niestety strony rookgaard.pl i rokstat.com niedziałają...
Będę wdzięczny za odpowiedź
Fist nie 30 a 32
Fishing nie 110 a 112
Level 141
Club - tutaj proponuję pytać Dona Mastemę, osobiście zaryzykowałbym tezę, że 26
Sword - 27 raczej
Axe - Payton ma 22, czy ktoś ma więcej? Możliwe
Shield - w okolicach 36
Distance - 24-25
Śmierć - 112 poziom, pobity stosunkowo niedawno
exp rate - pytać tylko i wyłącznie Crisne
Stelmaaa
29-10-2009, 20:25
@up
Dziękuje bardzo ;) Czyli będzie trzeba poczekać dość długo z ogłoszeniem najlepszego polaka pod względem shielda. No chyba ze ktoś sobie postawi również za cel top 1 sheilda :)
Ps. Topic chyba do skasowania prawda ?
Chyba.. rekordy jakie znam, popraw sobie :D
Powodzenia w nabijaniu shielda :]
szpigiel001
29-10-2009, 21:13
A czy przypadkiem Crisne nie padł na 130??
Na upartego można sobie wleźć w tibia.com zakładkę "highscore" wybrać pożądany skill i lecieć z góry na dół sprawdzając, w jakich przypadkach miejscem pobytu jest rookgaard.
Czy ty jesteś troche głupi? Highscores na Tibia.com w każdej dziedzinie dotyczy 300 graczy z serwera. Prędzej nazwę cię geniuszem niż znajdziesz tam Rookstayera z 27 swordem lub 35 shieldingiem.
Beh0lder
29-10-2009, 22:19
wbij 1% m lvla ;d!
Pedzik2009
29-10-2009, 22:28
A czy przypadkiem Crisne nie padł na 130??
Nie. Bardziej prawdopodobne jest to ,że zacznę latać niż on padnie.
Nie. Bardziej prawdopodobne jest to ,że zacznę latać niż on padnie.
A jak jego robocik dostanie crasha na 8 trollach? ^^
Pedzik2009
30-10-2009, 08:43
A jak jego robocik dostanie crasha na 8 trollach? ^^
hehe... grałem trochę na Celescie i szczerze wbicie tam 30 lvl to jest hardcorowy wyczyn ^^ Crisne jeśli tylko zobaczy cię to przyjdzie na mc swoim 60+ "noob-charem" i chuja =/ zresztą jak zaczęło mi się nudzić poroz*******ałem mu za to trap na mino hell to zawsze gdy byłem online (dosłownie w minute) przyychodzil mnie i próbował zblokować i ubijał moby =/. Wniosek= To kompletny no-life i bawi go jak jego 141 lvl bierze na hita trolle lub wynalazł bota co się loguje,łazi za typem,przesuwa go,ubija mu mooby itp.
rooker2009
30-10-2009, 15:18
Jeżeli chodzi o rekordy to ja zamierzam wbić 25 Sworda i 20 Shielda na 1lvlu :p na razie mam przerwe w graniu az założę new neta a jak na razie...
You advanced in Sword Fighting-•17•
You advanced in Shielding-•13•
Nick Trathor - Obsidia :]
Stelmaaa
30-10-2009, 17:17
@up
wbrew pozorą prosty wyczyn i to pare opcji ma :
1 - Zbić stamine do zera poczym dojechać sobie zgonami do 1 lvl.
2 - Killać potwory do reda robić reloga i ubijać potwory z drugiego chara.
Ja na wyspie przeznaczenia tak 35 shielda i 27 sworda palem wbiłem ;D (palem by być pewny ze nie zabije trola gdy ma yellow)
Par-Levi
30-10-2009, 17:36
Humm, skille - niegdys moj konik, ale tak powaznie: Alucard/Vryysas powiedzial juz wszystko, wiec tylko powtorze,
-mysle, ze te boty w stylu Crisne maja sword 27 - na pewno (on nawet sam mial to kiedys w komentarzu, zdaje sie)
-shielding - pewnie ze 36 lub 37
-club - nie wiem - Sir Mafjozo pewnie - swego czasu tylko Sporro bil z cluba, i jego nalezy pytac, chyba, ze intresuja Was skille botow - niby to samo - a jednak...
- axe - humm - tu sprawa jest trudna....
i tu dochodzimy do sedna - distace- Sunrise , podkreslam w innej epoce - mial 25 swego czasu - ale moze ktos go pobil....
fishing i inne mnie nigdy nie interesowaly - wiec nie mam zielonego pojecia.
Lacze pozdrowienia
PS
oczywista jest rzecza, ze kiedys skille przekladaly sie na hity, w tej chwili, zwlaszcza na Rookgaardaie - ale i w calej Tibii nie maja one poza "kolekcjonerskim" zadnego znaczenia. Dlatego, drogi autorze...
"@up
wbrew pozorą prosty wyczyn" - pozorom wbrew ten prosty wyczyn pozostaje nic nie wart.
CycuRookslayer
30-10-2009, 20:11
Jeżeli chodzi o rekordy to ja zamierzam wbić 25 Sworda i 20 Shielda na 1lvlu :p
ustaw se bota na cocroacha'ach :D
a na poważnie to ...
oczywista jest rzecza, ze kiedys skille przekladaly sie na hity, w tej chwili, zwlaszcza na Rookgaardaie - ale i w calej Tibii nie maja one poza "kolekcjonerskim" zadnego znaczenia. Dlatego, drogi autorze...
... się z tym nie zgodze !
Beh0lder
30-10-2009, 20:34
rotfl mam kilkanascie knightow (nie bede mowil po co bo nie trudno sie domyslic) i jednego ktorym tak naprawde gralem... przy skillach 63 i z crimson swordem (okolo 20 lvla) walilem tyle samo co innym knightem ze skillem 52 i morning starem na 30 lvlu.Skille na pewno zeszly na dalszy plan.
Sorry że offtop ale jestem w szoku. Ostatnio (tzn. około rok temu) największy lvl na rooku mial bodajże Sunrise, który z kilka lat bił ten 102 (chyba) poziom. Więc ku*wa w jaki sposób ten Crisne wybocił taki lvl?! Toż to przechodzi ludzkie pojęcie! wyjaśnijcie mi to.
Beh0lder
31-10-2009, 00:20
Sorry że offtop ale jestem w szoku. Ostatnio (tzn. około rok temu) największy lvl na rooku mial bodajże Sunrise, który z kilka lat bił ten 102 (chyba) poziom. Więc ku*wa w jaki sposób ten Crisne wybocił taki lvl?! Toż to przechodzi ludzkie pojęcie! wyjaśnijcie mi to.Jedzie na bd proxy xD
Blader19948
31-10-2009, 12:20
Nie powinniśmy złościć się na botterów. Tylko na Cipsoft ignorujący na raporty i posiadający swój "niezawodny" system antybotowy przy, którym rookstayerzy mogą nabić 140 level.
rooker2009
31-10-2009, 14:12
@up
wbrew pozorą prosty wyczyn i to pare opcji ma :
1 - Zbić stamine do zera poczym dojechać sobie zgonami do 1 lvl.
2 - Killać potwory do reda robić reloga i ubijać potwory z drugiego chara.
Ja na wyspie przeznaczenia tak 35 shielda i 27 sworda palem wbiłem ;D (palem by być pewny ze nie zabije trola gdy ma yellow)
1.Ale poco zbijać stamine jak na owieczkach i królikach wogóle sie nie marnuje...:p
2.Tylko jak ktoś Cie wyprzedzi z ubiciem to juz łapiesz expa a ja wole pomału łapac skilla siedziąc na owcach,swiniach itp....:p
Najwyzszy exp rate ma oczywiscie crisne i zdobyl go on podczas 2x expa na wiosne, wynosi 500k+/day
Virtus360
31-10-2009, 16:05
i tu dochodzimy do sedna - distace- Sunrise , podkreslam w innej epoce - mial 25 swego czasu - ale moze ktos go pobil....
Nie wiem czy ktos wytrenuje 25 dista (na terazniejszej wersji tibii), bo wg. kalkulatora ze strony Pskonejott.com wynika, ze ze skilla 24-25 trzeba trenowac tyle samo czasu, co paladynem ze skilla 112-113.
Ze skilla 25-26 trzeba trenowac tyle czasu, co paladyn ze skilla 119-120, a przypominam, ze najwyzszy distance fighting w tibii wynosi 120...
Sam mam 23 dista, i naprawde bardzo ciezko wbic 1%.
rooker2009
05-11-2009, 12:40
Sorry że offtop ale jestem w szoku. Ostatnio (tzn. około rok temu) największy lvl na rooku mial bodajże Sunrise, który z kilka lat bił ten 102 (chyba) poziom. Więc ku*wa w jaki sposób ten Crisne wybocił taki lvl?! Toż to przechodzi ludzkie pojęcie! wyjaśnijcie mi to.
Nie wiedze problemu żeby wbić 100lvl na rooku,wystarczy 50k expa dziennie i w ciągu roku masz taki lvl :p a żeby 140 to na to już trzeba 3lata grania dziennie, a ja pisze tylko o 50k a przecież można o wiele wiecej wyciagnac w ciagu dnia...:p
Stelmaaa
05-11-2009, 23:48
@up
Owszem lecz "wbić" a "wbić" to różnica ;) Bo przecież powinniśmy expić ręcznie a czy tak większość ludzi robi ? Odpowiedz znamy wszyscy. Crisne na pewno tak nie robił ^^ 50k na rooku na początku to wcale mało nie jest, a jeszcze gdy biega pełno noobów to wogóle ciężko (mówię tu o normalnej grze 8h).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.