Pokaż pełną wersje : Waste na tyrsung -1 -2 -3
Pewnie kilka dzieci zaintryguje to, ale chce kupić 100k na allegro żeby powaścić na tyrsung -1 -2 -3. Mam 45lvl, 70/68 skille. Na wyższych piętrach jak expie to w czasie zużycia 1bp health potów to jestem jakoś na plusie 1k. Na niższych piętrach na brązowej staminie jest 50-60k/h i chciałbym zwaścić tam 100k tylko nie chce tej kasy zmarnować tej kasy w jeden dzień tylko max 5k na dzień. Może mi ktoś powiedzieć ile będę mieć tak waste średnio na godzinę?
Pewnie kilka dzieci zaintryguje to, ale chce kupić 100k na allegro żeby powaścić na tyrsung -1 -2 -3. Mam 45lvl, 70/68 skille. Na wyższych piętrach jak expie to w czasie zużycia 1bp health potów to jestem jakoś na plusie 1k. Na niższych piętrach na brązowej staminie jest 50-60k/h i chciałbym zwaścić tam 100k tylko nie chce tej kasy zmarnować tej kasy w jeden dzień tylko max 5k na dzień. Może mi ktoś powiedzieć ile będę mieć tak waste średnio na godzinę?
sprawdz? co my wrózki?
Nie, ale w przeciwieństwie do Ciebie są bardziej inteligentniejsi ludzie, którzy kiedyś może tak próbowali. Jak widać nie stałeś się fajny.
Nie, ale w przeciwieństwie do Ciebie są bardziej inteligentniejsi ludzie, którzy kiedyś może tak próbowali. Jak widać nie stałeś się fajny.
nie próbowałem?
nie próbowałem?
to po co sie wypowiadasz idioto -.-
To proszę zapodaj gdzie mam to zwaścić.
Gothanor
30-10-2009, 16:14
Z tego co pamiętam, to na tyrsung nie ma poziomów minusowych, poza tym na całej tej wyspie są frost gianty i kilku piratów. Jeżeli o tego typu potwory chodziło to może lepiej iść na cyclopolis? Jeżeli w ogóle nie o tej wyspie mowa, to sprawdź Hellheim, bo wątpie żebyś na Okolnir cokolwiek zabił.
kurwa kupic 100k i wascic na tyrsung
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
jestem z tobą XDDDDDDDDDDDDDD
to po co sie wypowiadasz idioto -.-
idiotami nazywaj kolegów, nie próbowałem być fajny kretynie, czytaj ze zrozumieniem
Z tego co pamiętam, to na tyrsung nie ma poziomów minusowych
Memory error
rafciokk
07-11-2009, 14:46
Nie zal ci kasy??
Z tego co pamiętam, to na tyrsung nie ma poziomów minusowych, poza tym na całej tej wyspie są frost gianty i kilku piratów. Jeżeli o tego typu potwory chodziło to może lepiej iść na cyclopolis? Jeżeli w ogóle nie o tej wyspie mowa, to sprawdź Hellheim, bo wątpie żebyś na Okolnir cokolwiek zabił.
Słaba pamięć?
@topic
Ta wyspa jest od zarabiania, nie od tracenia kasy.
Inferniak2
13-11-2009, 14:50
Idź lepiej na żółwie, na niższe poziomy. Nie widzę sensu by kupywać 100k i wastować knightem. Jeśli tak bardzo ci zależy na waste, idź na jakiś dragon lair, byle nie lordy.
ja jebie, skoro chce tam iść, to niech idzie, widocznie mu się tam podoba
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.