Pokaż pełną wersje : Druid vs Sorc
Nie wiem czy w dobrym miejscu ale pisze. Mam pytanie bo robie postac kase bede mial z 2 hara i mam pytanie czy lepiej druida czy sorca?? a i gdzie najlepiej poexpic z 4cc do wydania?? bez pacca narazie
Smoczek8228
30-10-2009, 16:27
wybrałbym sorcerer'a, jakoś mnie się nim ciekawiej gra. Druid jest też niezły.
Sam wybierz: Leczenie czy DPS, chociaż raczej Druid jest bardziej wszechstronny, ale do PvP więcej nim wydasz, gdyż SD sam nie zrobisz. Za sorcem nie ma paraliżu, ,,drzewek" i sio. Wybierz.
Dlaczego piszesz ze drutem SD nie zrobisz sam?? przecierz drutem chba tez mozna sd robic. TAK czy NIE?
Druid bardziej jest defensywny tzn. leczy, robi uhy, ihy, może postawić 'drzewka' ale za to jest słabszy w atakowaniu. Sorcerer to bardziej shooter, może sam SD robić etc.
Ogólnie lepiej druida, przynajmniej ja tak kiedyś wybrałem i nie żałowałem.
ja bym wybrał sorcerera.
mam druida i jakoś tak dziwnie mi się nim grało, bo czary 2 na krzyż a sorc ma o wiele więcej, może dlatego?
nie wiem, Twój wybór, ale ja bym wziął sorca.
Witam
Autor tematu zadal jedno z ciezszych pytan. :D
Troche juz gram w tibie i moge zdecydowanie powiedziec ze zarowno druid jak i sorc sa swietnymi postaciami i osobiscie uwazam ze obie te profesje maja tyle samo plusow i minusow.
na wyzszych poziomach sorc ma przewage na jednym typie potworkow ze wzgledu na swoje ataki energetyczne i ogniowe, na innym z kolei prym wiedzie druid uzywajac tanich ice wave i troche innych taktyk.
jedno jest pewne z uwagi na spontaniczne czary leczace druidem napewno szybciej zdobedziesz wyzszy mlvl i bycmoze bardzo tanio przy duzym sponsoringu ze strony rycerzy.... ale troszke pozniej w grze mozesz pomyslec ze lepiej byloby grac sorcem bo czary typu great energy beam, e wave czy tez tanie uzyteczne UE bardzo by sie przydaly.
trudna decyzja ale podpowiem od siebie ze na wyzszych poziomach uzywajac sorcem uhow moze sie z ciebie zrobic calkiem potezny "siocher" :D
jak widac w opisie sam gram sorcem ale na dzien dzisiejszy sam nie wiem co bym wybral. Uwazam ze obie postacie sa sobie rowne i wszystko zalezy od twojego stylu gry. Ja na przyklad w kazda gre gram sorcem.
pozdrawiam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.