zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Życie po Życiu

Zokar
30-10-2009, 17:00
Zawszę mnie to korciło, co będzie po śmierci. Moim poglądem na to jest to że będziemy żyć na własnej planecie, czyli raj, gdzie cokolwiek sobie zażyczymy to się stanie, gdzie można zajadać się ciastem a nigdy nie tyć. Taaa, to by było życie ;D
A teraz co wy myślicie, co się stanie po śmierci?

Albertus
30-10-2009, 17:05
to chyba było.

Wszyscy wojownicy co z mieczem lub od miecza zginęli lub walczyli cale życie będą zasiadać z Bogami przy dębowym stole a jadło i miód będą wypełniać stół , w tym pałacu każdy będzie miał parę białogłowych dla siebie , a wokoło puszcza gdzie polować będą na dzika zwierzynę i tak będzie do końca świata kiedy to będzie wielka wojna z demonami a armia wojowników powstanie z martwych a dowodzić będą Bogowie.

każdy ma swój pogląd ;p

Corgar Frizz
30-10-2009, 17:05
@Albercia
A klasy magiczne są u ciebie dostępne? Taki obraz śmierci bardzo mi pasuje, ale bez magii to ni chu**

Co będzie po śmierci? Ciekawe pytanie. Na tej stronie jest mniej więcej wyjaśnione co będzie po śmierci.

http://whathappensafteridie.com/

Corgar Frizz

Berbatov
30-10-2009, 17:11
A teraz co wy myślicie, co się stanie po śmierci?Szczerze mówić, to trochę szkoda mi tego ziemskiego życia na zamartwianie się, co będzie po nim... w boga nie bardzo wierzę. W szatana zresztą też. Bycie robakiem czy kamieniem nie widzi mi się specjalnie dobrze. Na rozpatrzenie 132443543535 innych teorii jak wspomniałem, szkoda czasu. Przyjmę, co dadzą. Chociaż spodziewam się, że nic nie będzie. I ta myśl wcale mnie nie rozczarowuje.

Chesterkaa
30-10-2009, 17:23
Nic... ? To tak samo skomplikowany temat jak cos w stylu wyobrazic sobie kosmos i czy jest cos poza nim. Swoja droga jezeli naprawde masz 12 lat to moze ktos z Ciebie wyrosnie ; o

@ Corgar Frizz

Nie wolisz tak jak Rika ? : D

Beh0lder
30-10-2009, 17:26
Nic nie będzie świadomość zanika albo jest uśpiona.

Berbatov
30-10-2009, 17:30
Nic... ? To tak samo skomplikowany temat jak cos w stylu wyobrazic sobie kosmos i czy jest cos poza nim. Swoja droga jezeli naprawde masz 12 lat to moze ktos z Ciebie wyrosnie ; o To odpowiedź do mnie, czy Zokara?

X-Zero
30-10-2009, 17:30
Nie wiem jak Wy, ale ja tam idę do Grzybcia Jedynego i tyle...
Musi coś być ;[

Chesterkaa
30-10-2009, 17:33
To odpowiedź do mnie, czy Zokara?

Do zalozyciela tematu, aczkolwiek jezeli tez masz 12 lat i myslisz o takich rzecach to do Ciebie tez ;o

Blind_Farmer
30-10-2009, 17:36
Musi coś być ;[

Dlaczego??

@Albercia
A klasy magiczne są u ciebie dostępne? Taki obraz śmierci bardzo mi pasuje, ale bez magii to ni chu**

Dokładnie, wierzenia Albertusa są mniej wyważone niż Tibia;(

@edit
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=217570
Znalezione przed chwilą, temat można wywalić :P

Berbatov
30-10-2009, 17:40
Do zalozyciela tematu, aczkolwiek jezeli tez masz 12 lat i myslisz o takich rzecach to do Ciebie tez ;o No właśnie te dwanaście lat mnie zmyliło. Sam mam więcej i myślę już o innych rzeczach. Co do których, co robisz dziś wieczorem?

Yuri_Hyuga
30-10-2009, 17:43
A teraz co wy myślicie, co się stanie po śmierci?

Albo nic, albo moja świadomość (myśli, pamięć etc.) zostanie, i będę mógł zastanawiać się nad bzdurnymi rzeczami przez całą wieczność, nawet, gdybym zaczął się nudzić, albo będzie wypas, i okaże się, że jest zajebisty bóg, który dobrym ziomom załatwi wypasione "życie po życiu". Raczej to pierwsze : (

to chyba było.

No, jak 4 lata to forum przeglądam, to to było 666 razy, włącznie z offtopami w różnych tematach. Stare, cholernie.

@Albercia
Corgar Frizz

Ja się załapuję na mystic knight'a, albo ninja. A ty? Ja bym ci polecał black mage albo red mage, żebyś miał czary z białej i czarnej magii \o/

Tee-hee, stare ff-y wymiatają : D

Albertus
30-10-2009, 18:00
poczytajcie se mitologie Słowiańsko-Nordyckie

Blind_Farmer
30-10-2009, 18:16
poczytajcie se mitologie Słowiańsko-Nordyckie

Przeczytaj Dungeons & Dragons: podręcznik gracza:D

alienXX
30-10-2009, 18:48
Ja wierze, ze to co bedzie po zyciu jest dla kazdego indywidualne, determinowane osobiscie i powstale tylko w naszej glowie. W duzym uproszczeniu: jesli ktos wierzy w raj - bedzie w raju, jesli ktos nie wierzy w nic - nie bedzie nigdzie.

CytrynowySorbet
30-10-2009, 18:52
http://i238.photobucket.com/albums/ff6/DVANDERM/not_this_shit_again.jpg

Ale żeby nie było offtopa. Wyznaję reinkarnację.

Beh0lder
30-10-2009, 19:01
ciii cos tu za cicho trzeba wywołac jakas wojnę religijna czy cós... ;d

@top
świadomosc albo zanika
albo pozostaje w stanie uspienia na jakis czas
albo zmiena swoj stan

Rzyttofrajer
30-10-2009, 19:07
Szczerze mówić, to trochę szkoda mi tego ziemskiego życia na zamartwianie się, co będzie po nim... w boga nie bardzo wierzę. W szatana zresztą też. Bycie robakiem czy kamieniem nie widzi mi się specjalnie dobrze. Na rozpatrzenie 132443543535 innych teorii jak wspomniałem, szkoda czasu. Przyjmę, co dadzą. Chociaż spodziewam się, że nic nie będzie. I ta myśl wcale mnie nie rozczarowuje.

Szatan jest i znam go osobiscie natomiast Bogiem jestem ja
Oczywiscie ze jest zycie po zyciu wszyscy bez wyjatku spotkamy sie na kasach w tesco (tak beho tez tam bedzie) i bedziemy sprzedawac towary smiertelnikom

Yoh Asakura
30-10-2009, 19:08
Ja wierze, ze to co bedzie po zyciu jest dla kazdego indywidualne, determinowane osobiscie i powstale tylko w naszej glowie. W duzym uproszczeniu: jesli ktos wierzy w raj - bedzie w raju, jesli ktos nie wierzy w nic - nie bedzie nigdzie.
Jakim niby cudem?

Beh0lder
30-10-2009, 19:09
Szatan jest i znam go osobiscie natomiast Bogiem jestem ja
Oczywiscie ze jest zycie po zyciu wszyscy bez wyjatku spotkamy sie na kasach w tesco (tak beho tez tam bedzie) i bedziemy sprzedawac towary smiertelnikom
Sp***dalaj ja chce do bjedronki =[.

Rzyttofrajer
30-10-2009, 19:15
Sp***dalaj ja chce do bjedronki =[.

No wlasnie i o to w tym chodzi
To bedzie dla ciebie pieklem a dl innych rajer czaisz baze nyga?

Wylansowany
30-10-2009, 19:27
Nic nie będzie. Z góry zakładam pesymistyczną wersję. Po prostu każdy osoba przekona się na własnej skórze, co znaczy słynny napis: "You are dead"...

Zokar
30-10-2009, 19:36
Nic nie będzie. Z góry zakładam pesymistyczną wersję. Po prostu każdy osoba przekona się na własnej skórze, co znaczy słynny napis: "You are dead"...

Taa, i na następny dzień odrodzę się 89 Leveli (lat) mniej ;|

Pogadałem z kumplami i oni mają podobne zdanie jak prawie każdy kto się tu wypowiedział. Jednak ja nadal wieże w raj, ale w taki raj gdzie, robisz co chcesz i nikt się ciebie nie czepia, taka nagroda za dobre życie na Ziemi.

A co do szatana to wprost: Kij mu w Oko!

Beh0lder
30-10-2009, 19:55
Taa, i na następny dzień odrodzę się 89 Leveli (lat) mniej ;|

Pogadałem z kumplami i oni mają podobne zdanie jak prawie każdy kto się tu wypowiedział. Jednak ja nadal wieże w raj, ale w taki raj gdzie, robisz co chcesz i nikt się ciebie nie czepia, taka nagroda za dobre życie na Ziemi.

A co do szatana to wprost: Kij mu w Oko!
;[ szatan zna wiecej jezykow niz jezus Xd.

Pogadałem z kumplami i oni mają podobne zdanie jak prawie każdy kto się tu wypowiedział. Jednak ja nadal wieże w raj, ale w taki raj gdzie, robisz co chcesz i nikt się ciebie nie czepia, taka nagroda za dobre życie na Ziemi.Buahaahhaa a ja wierze w latające wjewjurki buhahaha ;d. Wiara nie ma nic do gadania =] , to co będzie to będzie a , że prawdopodbnie nie będzie nic.

Albertus
30-10-2009, 19:56
Ciekawe czy pojawia się taki napis ;D może ktoś spróbować i później nam powie? Ja bym spróbował ale nieśmiertelny jestem.

Voon
30-10-2009, 20:51
Czy to tylko moje odczucie, że Owion stracił resztkę poziomu i zrównał się z działami pokroju Inne?

Lotress
30-10-2009, 21:18
Jaką pesymistyczną wersję? Nie wiem jak wy, ale nie chciałbym żyć wiecznie. Doczesne życie mi wystarczy, byle tylko się za szybko nie skończyło, a będę w pełni usatysfakcjonowany. Powiem szczerzę, jeżeli miałbym wybierać życie wieczne w jakimś raju, a po prostu umrzeć i stracić samoświadomość- wybrałbym to drugie.

Beh0lder
30-10-2009, 21:44
Noo w tym raju to już przeludnienie musi być ;/.Raj jest przereklamowany , w piekle jest lepiej , można spotkac slawnych ludzi takich jak Adolf Hitler :p , no i przewodniczacego mojej ulubionej partii politycznej - Andrzeja Leppera ! /ironia

Rangav
30-10-2009, 23:13
Wyobrażam sobie... pustkę o.O

Grocix
30-10-2009, 23:24
Nie wolisz tak jak Rika ? : D
NIPPAH! ^^

Rzyttofrajer
30-10-2009, 23:36
Noo w tym raju to już przeludnienie musi być ;/.Raj jest przereklamowany , w piekle jest lepiej , można spotkac slawnych ludzi takich jak Adolf Hitler :p , no i przewodniczacego mojej ulubionej partii politycznej - Andrzeja Leppera ! /ironia

Przeciez juz Ci mowilem ze piekla ani nieba nie ma omfg

Beh0lder
30-10-2009, 23:40
ironia.. :cup::cup::cup:

Litawor
31-10-2009, 08:18
Po śmierci będziemy żyć... w przeszłości. Taki temat był bardzo niedawno, jak już wcześniej zostało zauważone.

Beh0lder
31-10-2009, 11:32
Po śmierci będziemy żyć... w przeszłości. Taki temat był bardzo niedawno, jak już wcześniej zostało zauważone.

Czy to znaczy , że jak umre będziecie musieli czytać moje głupie posty jeszcze raz =[?

Berbatov
31-10-2009, 11:43
Bogiem jestem ja Mam nadzieję, że to nieprawda. W innym wypadku wstyd, że rodzice ochrzcili mnie w imię takiego debila.

Beh0lder
31-10-2009, 12:10
Mam nadzieję, że to nieprawda. W innym wypadku wstyd, że rodzice ochrzcili mnie w imię takiego debila.

Wstyd , że w ogóle cię rodzice ochrzcili ;<.

AVE SZATAN

Vasudanin
31-10-2009, 12:21
Buahaahhaa a ja wierze w latające wjewjurki buhahaha
Latające wiewiórki przecież istnieją.
http://img504.imageshack.us/img504/1583/latajacawiewiorka.jpg
@
Po śmierci będzie norka królika. ]:->

Rzyttofrajer
31-10-2009, 12:32
Mam nadzieję, że to nieprawda. W innym wypadku wstyd, że rodzice ochrzcili mnie w imię takiego debila.

Ja Ci zycie daje a ty do mnie z takim tekstem

Berbatov
31-10-2009, 12:53
Ja Ci zycie daje a ty do mnie z takim tekstem Jak się to ma do tego, że jesteś debilem?

Wstyd , że w ogóle cię rodzice ochrzcili ;<.
JP na 100%?

Beh0lder
31-10-2009, 13:03
Latające wiewiórki przecież istnieją.

@
Po śmierci będzie norka królika. ]:->

Ona szybuje nie lata ;(.
@top
swiadomosc zanika

JP na 100%?hauh? O co ci chodzi ten znaczek w moim podpisie/avatarze to promil nie procent ..

__HAPPY_SVEN__
31-10-2009, 13:06
Ja Ci zycie daje a ty do mnie z takim tekstem

daj mi trochę pieniędzy PANIE

Vasudanin
31-10-2009, 13:06
Ona szybuje nie lata ;(.
A szybowiec też szybuje, ale mówi się, że lata. : <

Rzyttofrajer
31-10-2009, 13:13
Jak się to ma do tego, że jesteś debilem?

Kto ci mowil ze to sie do siebie jakos ma?
daj mi trochę pieniędzy PANIE
ale musisz cos dla mnie zrobic
pomodl sie do mnie bo jestem samotny i juz dawno z nikim nie rozmawialem

__HAPPY_SVEN__
31-10-2009, 13:26
Kto ci mowil ze to sie do siebie jakos ma?

ale musisz cos dla mnie zrobic
pomodl sie do mnie bo jestem samotny i juz dawno z nikim nie rozmawialem

nie lubię się modlić.

Chodźmy lepiej na pizze po kanibalsku. ;)

Berbatov
31-10-2009, 13:36
Kto ci mowil ze to sie do siebie jakos ma? A nie ma się?

Rzyttofrajer
31-10-2009, 15:53
nie lubię się modlić.

Chodźmy lepiej na pizze po kanibalsku. ;)
Nie mam kasy na pizze mozemy isc co najwyzej na bigos po zydowsku
A nie ma się?
nie ma sie

Berbatov
31-10-2009, 18:19
nie ma sie Jesteś do bólu przewidywalny.

Kropaofc
31-10-2009, 18:42
W bilbii jest napisane, ze czlowiek po smierci jest jakby we snie i niejest swiadom nieczego :P lezysz sobie i nic wiecej xd

FlisApola
31-10-2009, 21:39
@up:
No to zajesuper... Jak we śnie, to moze da sie zrobić z niego LD, he?
Ja tam twierdzę, że świadomośc jest nieśmiertelna, jest od zawsze. Jak ktoś umrze, to ulatuje i wpiernicza się w kogos nowonarodzonego, itd.
A życie po życiu chyba jakieś jest.
@Rzyttofrajer:
elo Bóg, to ja, Szatan! Co tam w niebie?

Juzefek
31-10-2009, 21:44
W bilbii jest napisane, ze czlowiek po smierci jest jakby we snie i niejest swiadom nieczego :P lezysz sobie i nic wiecej xd

Jeśli rozumiesz biblie dosłownie to stanowczo odradzam ci czytac apokalipsę, ani nie szukać nic o Onanie.

Rzyttofrajer
31-10-2009, 21:56
elo Bóg, to ja, Szatan! Co tam w niebie?

Ty nie jestes szatanem bo ja szatana znam osobiscie a ciebie niestety nie ;/

Kropaofc
01-11-2009, 09:35
Jeśli rozumiesz biblie dosłownie to stanowczo odradzam ci czytac apokalipsę, ani nie szukać nic o Onanie.

To powiedz mi czemu mam akurat tego wersetu mam nie rozumieć dosłownie Kaznodziei 9:5-6 ? I wiadomo, ze nie ktore opisy nie sa dosłowne i trudno je zrozumieć i nie wszystko rozumie sie tak jak jest napisane. Ale to nie znaczy, ze jest tak z kazdym wersetem ;)
Pozatym dziwne, ze katechetka nie umie odpowiedziec na takie pytane to sie tlumacza takimi wlasnie odpowiedziami jak ty ;p
Bronia sie przed tym bo tak im wygodniej. Wogole moglbym tu opisac jeszcze z 5 rzeczy, ktore praktykuje kosciol a bilbia zakazuje i na odwrot ...
No to zajesuper... Jak we śnie, to moze da sie zrobić z niego LD, he?

No napisalem we snie, zeby ci to jakos zobrazowac ;p poprostu cie nie ma

Beh0lder
01-11-2009, 11:28
Awww skoro jest w prost napisane , to po kiego ch*ja na sile rozumieć to inaczej??
Ld zrobić się nie da bo jak mniemam chodziło mu o fazę snu , w której nie śnimy.

Kropaofc
01-11-2009, 13:19
Zostaje cialo aby bez zycia jak kamien :) Ale tez czeka na zbawienie ale to juz bardziej zawily temat

Beh0lder
01-11-2009, 14:32
Zostaje cialo aby bez zycia jak kamien :) Ale tez czeka na zbawienie ale to juz bardziej zawily temat
Ciala nie ma bo zjedzą je robale =].

Kropaofc
01-11-2009, 14:52
No qrde po smierci z nasza dusza a co fizycznie sie dzieje potem nie w w nikam ;p Na prawde oswieciles mnie, ze cialo sie rozklada ;O

FlisApola
01-11-2009, 20:57
Ty nie jestes szatanem bo ja szatana znam osobiscie a ciebie niestety nie ;/

Skąd wiesz, kto ukrywa się pod tym nickiem?

Rzyttofrajer
01-11-2009, 21:11
Skąd wiesz, kto ukrywa się pod tym nickiem?

Po 1 chyba zapomniales ze jestem Bogiem
Po 2 szatan napewno nie ma 13 lat

FlisApola
01-11-2009, 21:45
Wygrałeś. Opętałem tego użyszkodnika, aby poczytać forum mojego najwspanialszego dzieła! MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Lotress
01-11-2009, 22:08
Wygrałeś. Opętałem tego użyszkodnika, aby poczytać forum mojego najwspanialszego dzieła! MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
You're not funny, bro.

Xydijo
01-11-2009, 22:30
Po śmierci nie dzieje się nic. Przepraszam jeśli zepsułem wam zabawę w religie. Po prostu idziemy do ziemi i tam już zostajemy. Nie istnieje nic takiego jak dusza. Wraz z naszym mózgiem, umieramy my.

Blind_Farmer
01-11-2009, 22:55
Po śmierci nie dzieje się nic. Przepraszam jeśli zepsułem wam zabawę w religie. Po prostu idziemy do ziemi i tam już zostajemy. Nie istnieje nic takiego jak dusza. Wraz z naszym mózgiem, umieramy my.

O jaaaaaa! Ale żeś im powiedział :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Rybzor
01-11-2009, 23:03
Problem natury egzystencjalnej (albo jej braku) zawsze na tym forum skupiał wokoło multum intelektualnych zer, ale aż tyle?

@co do tematu:
Nie wiem. Jedyna słuszna odpowiedź.

Beh0lder
02-11-2009, 16:55
Problem natury egzystencjalnej (albo jej braku) zawsze na tym forum skupiał wokoło multum intelektualnych zer, ale aż tyle?

@co do tematu:
Nie wiem. Jedyna słuszna odpowiedź.

Nje wjesz bo ty jesteś gópi zjooom a teraz idź mi stond bo hcem to rozpentac woine religijnaa zioom.

@top
nie ma nic prawdopodobnie xd
Zresztą mam pomysł jak to sprawdzić - poprośmy Albertusa (albo innego debila , tylko nie mnie bo jeszcze nie wbilem 20k postów) aby popełnił samobójstwo a potem napisał na nam na priva co jest po śmierci. Wiem zzajefajny plan.

Yoh Asakura
02-11-2009, 16:58
Beholder, srsly, wypier.alaj, jesteś żałosny.

Albertus
02-11-2009, 17:06
beholder , ja jestem nieśmiertelny wiec mi to się nie uda , ale ty możesz sprawdzić , po tobie na pewno nikt nie będzie płakał.

Beh0lder
02-11-2009, 17:14

srsly nie domyśliłbym się. ;/
@albertus daruj sobie odpisywanie bo i tak twoich postow nie widze =]

Albertus
02-11-2009, 17:15
wiem ze widzisz , bo skąd wiedziałbyś ze pisze do Ciebie , jesteś idiota jakich mało.

Disseny__
02-11-2009, 17:27
Co jest po śmierci? Trudny temat.
Ja sobie wyobrażam, że śmierć to taki wieczny sen. Śpisz i już nigdy się nie budzisz. Albo po prostu dusza idzie do Boga.

Beh0lder
02-11-2009, 17:32
Nie ma nic , albo swiadomosc przechodzi w inny stan.
@alb powiedzialem ze nie masz co pisac bo ja i tak nie zobacze twojego durneego postu poki ktos go nie zacytuje albo ja sam nie zechce zobaczyć co tam naspamowałes.

Lotress
02-11-2009, 17:43
wiem ze widzisz , bo skąd wiedziałbyś ze pisze do Ciebie , jesteś idiota jakich mało.
Te słowa z ust Albertusa bardzo dziwnie brzmią :D no ale bądź co bądź- Albertus ma rację.

Disseny__
02-11-2009, 17:51
Pokłóćcie się na priv, a nie w temacie, ok? ._.

Beh0lder
02-11-2009, 17:56
Pokłóćcie się na priv, a nie w temacie, ok? ._.

Nie.

Te słowa z ust Albertusa bardzo dziwnie brzmią no ale bądź co bądź- Albertus ma rację. Jest coś takiego jak "pokaż post" jak mam go w ignorowanych ... Jak pisze cos do niego to czasami wlasnie sobie czytam te jego wypociny.

@top bla bla bla
tak jest zycie po zyciu , trafiamy do piekla gdzie rzuca sie stado wiewiorek

Blind_Farmer
02-11-2009, 18:03

Ja proponuję dodać Użytkowników: Albertus, Beh0lder i CytrynowySorbet do listy ignorowanych, nie piszą nic ciekawego, tylko wyzywają się na wzajem, to jest po prostu nudne.

Albertus
02-11-2009, 18:05
up. wiem ze czytanie mnie jest twoja pasja ;D i kochasz to robić , ale oszukujesz wszystkich i samego siebie tym ze mnie niby zignorowałeś ;D nie przyznajesz się do swojej prawdziwej natury w której jesteś mym wielkim fanem! :D buahahahahah

CytrynowySorbet
02-11-2009, 18:10
Ja proponuję dodać Użytkowników: Albertus, Beh0lder i CytrynowySorbet do listy ignorowanych, nie piszą nic ciekawego, tylko wyzywają się na wzajem, to jest po prostu nudne.

Daj spokój, ja się już w to nie bawię, pogodziłem się z Albertem.

Zgoda Albi? ;D

Disseny__
02-11-2009, 18:14
Beholder, to było pytanie retoryczne.
Tylko tutaj spamujecie.

Albertus
02-11-2009, 18:27
Daj spokój, ja się już w to nie bawię, pogodziłem się z Albertem.

Zgoda Albi? ;D

pod warunkiem ze nie będziesz patrzył na moje zdjęcia tak jak patrzysz.

refresher
02-11-2009, 19:03
Zamknąć japy X(

@topic
Po śmierci idziemy do raja: za... iście fajna (LoL) wielka zielona łąka pełna trawy :cup: i cokolwiek chcemy się dzieje, moshna np. jeść wino i dymać lachony :cup:

Berbatov
02-11-2009, 19:07
moshna np. jeść wino i dymać lachony :cup:

A moszna cię nie boli? Np., od jedzenia tego wina. Pijane plemniki harcują i rozrabiają.

refresher
02-11-2009, 19:08
Nie. Dzięki za troskę i...

Zamknij japę!X(X(X(X(

Vasudanin
02-11-2009, 19:35
http://img522.imageshack.us/img522/9705/alberuts.jpg
A on się po prostu domyślił, że chodzi Ci o niego. Aleś Ty inteligentny. : D
@down
Jest coś takiego jak "pokaż post" jak mam go w ignorowanych ... Jak pisze cos do niego to czasami wlasnie sobie czytam te jego wypociny.
Czy Ty czytasz ze zrozumieniem?

Albertus
02-11-2009, 19:37
po pierwszym jeszcze tak , ale patrząc na jego drugiego posta to już bym tak nie powiedział.

StrzelecKorbel
05-11-2009, 20:12
O czym wy dewagujecie? Przeciez kurwa kazdy z was dobrze wie, że po tibii nie ma już żadnego innego życia...:dance:

Nyksus
05-11-2009, 20:32
@up
Ja pierdole.

Brak słów, po prostu brak słów.

Wormek1
05-11-2009, 20:49
............

Rybzor
05-11-2009, 21:20
@Up
Pan chyba nie wie co to ironia:)
Chyba raczej głupota.

Kropaofc
05-11-2009, 21:56
Chyba raczej głupota.

Dokladnie :P

Gonzo
05-11-2009, 22:04
Będzie jak w serialu "Desperate Housewives":

Wszyscy zostaniemy narratorami czyjegoś życia, a później puszczą nasz głos w tle na Polsacie. ;)

Albertus
05-11-2009, 23:08
tak sobie ostatnio myślałem , ze może pojawia się napis You Are Dead i jesteś o 2-3 lata młodszy ;D

Dark Sven
05-11-2009, 23:16
Wiem, że poziom tego forum leci na łeb na szyję, ale żeby tak źle było, to nie pamiętam.

domin3x
05-11-2009, 23:34
tak sobie ostatnio myślałem , ze może pojawia się napis You Are Dead i jesteś o 2-3 lata młodszy ;D
to ty już lepiej w ogóle nie myśl

Rybzor
05-11-2009, 23:38
Wiem, że poziom tego forum leci na łeb na szyję, ale żeby tak źle było, to nie pamiętam.
Na szczęście jest tylko jeden warunek aby to odwrócić - zbanować dożywotnio Albertusa. Może jakaś petycja? : P

Albertus
05-11-2009, 23:47
Na szczęście jest tylko jeden warunek aby to odwrócić - zbanować dożywotnio Albertusa. Może jakaś petycja? : P

nie wykonalne, jak mnie zbanują za nic to nabiorę szewskiej pasji i będę odwiedzał kafejki , kolegów , zakładał new konta zmieniał ip i bawił się w te wszystkie pierdoły ;D

Gonzo
05-11-2009, 23:50
nie wykonalne, jak mnie zbanują za nic to nabiorę szewskiej pasji i będę odwiedzał kafejki , kolegów , zakładał new konta zmieniał ip i bawił się w te wszystkie pierdoły ;D

piekarskiej* pasji.

Blind_Farmer
05-11-2009, 23:57

Po co banować? Wystarczy dodać do ignorowanych ;)

Albertus
06-11-2009, 00:03
piekarskiej* pasji.

Szewska Pasja to takie powiedzenie...

Beh0lder
06-11-2009, 14:25
Mam nową teorie !1!!!!1!!1
Po smierci odradzasz sie w temple i lecisz po looota (bo jestes noobem bez blessow).
Btw. Jak ktos wyzej pisal , dodajcie albiego do zignorowanych (przy okazji mnie tez mozecie)

StrzelecKorbel
06-11-2009, 16:09
A tak na poważnie to jest bardzo prosty sposób, wystarczy zapytać Jahwe albo Chrystusa. Widzicie jakie to proste? Lećcie pytac, jak dostaniecie odpowiedz to podzielcie sie z nami na forum. Jest tylko jeden problem porozmawiać z Jezusem można tylko na Golgocie nie wiem jak jest z Paniem Bogiem :(. A duch swiety to niestety nie ma ludzkiego glosu bo to golab.

Gonzo
06-11-2009, 16:16
Szewska Pasja to takie powiedzenie...

Na serio? WOWWOWOWOWO dobrze że jesteś w zawodufce, ja nie wiedziałem. ;o

Doctor_Perhaps
06-11-2009, 16:17
A tak na poważnie to jest bardzo prosty sposób, wystarczy zapytać Jahwe albo Chrystusa. Widzicie jakie to proste? Lećcie pytac, jak dostaniecie odpowiedz to podzielcie sie z nami na forum. Jest tylko jeden problem porozmawiać z Jezusem można tylko na Golgocie nie wiem jak jest z Paniem Bogiem :(. A duch swiety to niestety nie ma ludzkiego glosu bo to golab.

Z Jezusem czy tam Jahwe można porozmawiać w czasie świadomego snu, ja nie z nimi nie rozmawiałem ale ktoś może spróbować i pochwalić się tym na forumci0 :)

uggsrock
06-11-2009, 21:44
BÓg Nie Istnieje GŁupie Pojeby!

Old_Game
06-11-2009, 22:00
@up

Ty nie istniejesz. PRECZ SZATANIE !!!oenneone

Beh0lder
06-11-2009, 23:17
BÓg Nie Istnieje GŁupie Pojeby!
fakt bug* nie istnieje
Z Jezusem czy tam Jahwe można porozmawiać w czasie świadomego snu, ja nie z nimi nie rozmawiałem ale ktoś może spróbować i pochwalić się tym na forumci0good luck , to i tak tylko wymysł naszego umysłu więc się z tymi piprzonymi LD odwalcie.

*gierka slowna

thoro
07-11-2009, 00:02
Boga prawdopodobnie nie ma, ale religia jest piękna.
Oby przyszedł taki dzień, że katolicy (i nie tylko z resztą) zaczną żyć zgodnie z założeniami swojej wiary tak chętnie, jak chętnie o nią walczą.

uggsrock
07-11-2009, 00:54
@thoro
Dobrze powiedziane!
Pozdro dla ciebie

--- uggsrock dodał 1 minut i 17 sekund później ---

@Old_Game
Twoja stara!

Morganin
07-11-2009, 11:50
Kiedy serce przestanie bić, krew krążyć, mózg i wątroba pracować, nerki filtrować, płuca oddychać - to będziemy martwi i koniec. Nasz żywot się skończy i nie będzie nas już nigdzie, zostaną tylko zwłoki lub proch.

StrzelecKorbel
03-12-2009, 00:53
Oby przyszedł taki dzień, że katolicy (i nie tylko z resztą) zaczną żyć zgodnie z założeniami swojej wiary tak chętnie, jak chętnie o nią walczą.

Tak jest dokładnie zgadzam sie i popieram, temu panu należą sie wyrazy uznania. Wiem bo jestem...pijany...

Litawor
03-12-2009, 01:14
Gdyby te założenia nie były ze sobą często sprzeczne, to może robiliby to nawet teraz.

Neliels
07-12-2009, 18:08
Jak dla mnie to... poprostu wszystko sie konczy lub dusza "odchodzi" w inny wymiar...
Mialam okazje przetestowac oobe i wiem ze cos takiego jak dusza istnieje lub cos podobnego do duszy...Chyba ze jest to tylko wytwor umyslu ... Co jest bardzo mozliwe
Wogole ja jako czlowiek nie potrafie sobie wyobrazic "konca"

Ghernie
07-12-2009, 18:20
Tak. Nie ma nas. Ktoś kiedyś próbował to sobie wyobrazić?

Gdy myślę o śmierci jako o końcu w pewnym momencie trafiam na ścianę, przez którą nijak mogę się przebić. Tylko 1 sposobem :P.

Neliels
07-12-2009, 18:35
No tak samo mam xD
taka blokada w mysleniu ; P

domin3x
07-12-2009, 18:39
a ja jakoś jestem w stanie sobie wyobrazić tą nicość

Nari
07-12-2009, 19:25
Jak dla mnie to... poprostu wszystko sie konczy lub dusza "odchodzi" w inny wymiar...
Mialam okazje przetestowac oobe i wiem ze cos takiego jak dusza istnieje lub cos podobnego do duszy...Chyba ze jest to tylko wytwor umyslu ... Co jest bardzo mozliwe
Wogole ja jako czlowiek nie potrafie sobie wyobrazic "konca"
OOBE to stan umysłu, w którym człowiekowi wydaje się, że wychodzi z ciała ze względu na myślenie życzeniowe itp.

ruszek
07-12-2009, 19:29
Z tą ścianą.. To dziwne, bo mam podobnie ;d Widzę tunel (chyba), na końcu jest światełko. Idę do niego, a nagle znikąd pojawia się przede mną ściana.. Tak jakby nie było nam to dane dowiedzieć się teraz co tam jest...

Erhion
07-12-2009, 19:40

Ja pierdole.

Down:

Fail.

Albertus
07-12-2009, 20:28
LOL , nudzi ci się ? odświeżać stare wypowiedzi i prowokować kłótnie?

poza tym to była ironia , chyba każdy wie ze teraz z blesami nie traci się 2-3 leveli...

Neliels
07-12-2009, 22:01
Powiem tak :
W oobe nigdy nie umialam szybko wychodzic tak jak inni.
Poprostu to sie czuje ze sie wszystko odkleja od ciala...jedna jede masz normalnie a druga czujesz jakby ci latala w powietrzu...
sama juz neiwiem

janek@
16-12-2009, 03:40
Szczerze mówić, to trochę szkoda mi tego ziemskiego życia na zamartwianie się, co będzie po nim... w boga nie bardzo wierzę. W szatana zresztą też. Bycie robakiem czy kamieniem nie widzi mi się specjalnie dobrze. Na rozpatrzenie 132443543535 innych teorii jak wspomniałem, szkoda czasu. Przyjmę, co dadzą. Chociaż spodziewam się, że nic nie będzie. I ta myśl wcale mnie nie rozczarowuje.

Haha ale śmieszne, normalnie boki zrywać >.>
jestem mistrzem czystej głupoty ^^!

-=DanieL=-
16-12-2009, 04:57
Wiara w cokolwiek odsuwa Cię od rzeczywistości. Patrz bez oceniania na to co jest, a nie wyobrażaj sobie coś co być może istnieje, a wtedy poznasz czym jest Bóg. Po 2. wykroczyłeś kiedyś poza swoje myśli? Tkwiąc w sieci połączeń neuronalnych napędzanych impulsami elektrycznymi możesz jedynie poruszać się po tym co znasz i ew. tworzyć coś z czegoś co już znasz np. wiesz jak wygląda koń i widziałeś złoty kolor w takim razie w głowie potrafisz stworzyć złotego konia. Myśl jest prymitywna jest jak komputer kombinacja 0 i 1 nic więcej, przecież urodziłeś się bez tego, dopiero twoje otoczenie nauczyło cię myśleć tylko nie nauczyło cię kontrolować twojego własnego umysłu. Potrafisz na 3 minuty pozostać w teraźniejszości bez myślenia? Sprawdź. Nie? Nadal chcesz spekulować o teologii?

Polecam przeczytać książke Eckharda Tolle - Potęga Teraźniejszości lub poczytać Osho.

Argen
16-12-2009, 17:30
Potrafisz na 3 minuty pozostać w teraźniejszości bez myślenia? Sprawdź. Nie? Nadal chcesz spekulować o teologii?

Akurat "wyłączanie się" jest możliwe do wytrenowania, na tym polega właśnie medytacja.

Beh0lder
20-12-2009, 19:28
Wiara w cokolwiek odsuwa Cię od rzeczywistości. Patrz bez oceniania na to co jest, a nie wyobrażaj sobie coś co być może istnieje, a wtedy poznasz czym jest Bóg.
Odwieczne pytanie .. Czym jest Bóg? No cóż trzeba będzie odpowiedzieć : wytworem ludzkiego umysłu...

Po 2. wykroczyłeś kiedyś poza swoje myśli? Tkwiąc w sieci połączeń neuronalnych napędzanych impulsami elektrycznymi możesz jedynie poruszać się po tym co znasz i ew. tworzyć coś z czegoś co już znasz np. wiesz jak wygląda koń i widziałeś złoty kolor w takim razie w głowie potrafisz stworzyć złotego konia.Dziwne nie ... we śnie jestem w stanie stworzyć coś czego nie widziałem i nie doświadczyłem... ciekawe co nie ;>?

Potrafisz na 3 minuty pozostać w teraźniejszości bez myślenia? Sprawdź. Nie? Nadal chcesz spekulować o teologii? nie , nikt nie potrafi , nawet jeżeli myśli , że potrafi to tylko jest złudzenie..

SmOoTHas
20-12-2009, 20:23
Dla mnie to jest kwestia religijna więc sie nie wypowiem w tym temacie.