Pokaż pełną wersje : Fake'i Mojej Siory (wyczepisty)
Blindas Kalistas
06-01-2005, 15:11
Tu zamieszczam fake'ia zrobionego przez mojom ukachanom siore :p .
Ona tez gra w tibie. Fake'ia robila 3godz. w paincie a moim zdaniem jest wyczepisty.
http://members.lycos.co.uk/kurdenobyjakies/cool hunt.jpg
Plx komentujcie (tylko pozytywnie bo siostra sie wkurzy)!!!
dap-galothij
06-01-2005, 15:46
A ja widzę:P:P:P:P:)
czy te skille to też fake?
Już chyba jest wszystko OK, bo ja widze. A jak chciecie sobie ponabijać posty typu, że Ty nic nie widzisz i tak 7 osób to lepiej już nic nie pisz. SS może być tylko, że to gfb(?) za zadkie jest..
przez 3 godziny w paincie bym zrobil lepszy pozatym gdzie sa obrazenia zadawane przez demony i czemu tak dziwnie sa rozżucone kule ognia i czmeu niema obrażeń i czemu taki słaby staff i czemu wszystkie stoją w tej samej pozycji???? ,,,saem wady moim zdaniem
Już nawet taki ułomny jak ja(czyt. nigdy nie robiłem fake'ów) zrobiłbym lepszy, demony za małe, gfb jakieś rzadkie(chyba, że to nowy czar?), nie ma obrażeń...
wykonanie 4/10,
pomysł 3/10,
ogólnie 3,5/10
EDIT:
@up
tak "som, "som"...
@down
gadasz głupoty, że jak 12 lat to nie wie jak wygląda gfb...Wystarczy się ltyko troszke tibią interesować ;¤)
Blindas Kalistas
06-01-2005, 15:56
dziexs Mateusz.
Te skile to oczywiscie tez fake.Ue owszem jes za rzadkie ale robila to moja siora (12lat) ktora jeszcze za dobrze nie zna sie na tibi :)
Kurdeeeeeeeeeeeeeee.....
to jest UE nie gfb (co za nooby!!)
a robila to moja siostra wiec wyrozumialosci ludzie!!
Sir Patologia
06-01-2005, 16:06
@RE Up
No i co z tego, że ma tylko 12 lat. Ja 13 lat skończyłem dopiero 17 grudnia czyli Straż na forum(o wiele lepszy fake tworzony ok. 45 min jest o wiele lepszy) została stworzona przeze mnie kiedy ja również miałem 12 :D.
Sir Pomyleniec
06-01-2005, 16:12
jest kilka bledow oto one :
1. demony sa za male jak na czlowieka
2. powiedzmy te "ognie" z ue sa za daleko od siebie
3. nie ma hitow ani na ludku ani na demonach
4. spojrz na te skille sa nie realistyczne 105/104 chcialbym miec takie
5. nie widzialem zeby ktos mial 29000 hp na takich skillach ale kto wie chyba ze nic nie trenil
to chyba wszystko jesli cos ominolem lub zle zformulowalem poprawcie mnie aha prosilbym zeby ktos mi wyjawil tajniki wklejania fejków na forum mam kilka ladnych ale nie wiem jak to zrobic plx help :( kontakt pod numerem gg : 4413882 lub e mail : meril@tlen.pl
Erfi master
06-01-2005, 16:13
przez 3 godziny w paincie bym zrobil lepszy pozatym gdzie sa obrazenia zadawane przez demony i czemu tak dziwnie sa rozżucone kule ognia i czmeu niema obrażeń i czemu taki słaby staff i czemu wszystkie stoją w tej samej pozycji???? ,,,saem wady moim zdaniem
Jeżeli jestes taki boksi to zrub lepszego fake i umiesć go w tym temacie .... WOW Zdolnom masz siostre :P lepszego bym nie zrobil hehe...
Blindas Kalistas
06-01-2005, 16:17
THX ERFI :)
TEN KTO SIE CZEPIA NIE REALNYCH SKILI I LVL MUSI BYC PRAWDZIWYM NOOBEM GDYZ JEST TO DZIAL F A K E 'I !!!
a mojaSiora jest serio zdolna :)
jest kilka bledow oto one :
1. demony sa za male jak na czlowieka
2. powiedzmy te "ognie" z ue sa za daleko od siebie
3. nie ma hitow ani na ludku ani na demonach
4. spojrz na te skille sa nie realistyczne 105/104 chcialbym miec takie
5. nie widzialem zeby ktos mial 29000 hp na takich skillach ale kto wie chyba ze nic nie trenil
OMG ludzie chyba komuś sie coś pomylilo przeciesz to jest fejk (fajne skile :P)
mi sie podoba jednakże znajduje sie tam kilka błędów:
1. demone są wziete ze stronki [ja proponuje poszukać jakis SS z demonem i je wkleić (lepiej wyjdą) ]
2. i może te UE jek wcześniej wspomniano jest troche za żadkie
ale powiem jedno jak na pierwszy fejk twojej siostry to wielkie
!!!GRATZ!!!
Avalanche
06-01-2005, 17:39
No i Magic Longsword jest 2 ręczny :P no i to ue jest za żadkie. Ale ogólnie Fake jest sopko ;)
Thimburd
06-01-2005, 17:43
Dziwne rozmiary. Lekko dziwne wybuchy. Nie widzać obrażeń.
Pomysł: 3/10
Wykonanie: 4/10
No co ja jestem taki sławny że mnie dają do podpisów :D ?
Topic:
Powiem jedno.... brzydkie ? TAK
Wiesz, jak ja robie fake ... to staram sie go zrobić a nie na wklejać jak sie chce... aha... jak takie coś można robić 3 h ?!?!?!??! PRzecież to można zrobić w niecałe 0,5 h a nawet mniej !!!
Błędy:
-Małe Demony (bo ja wiem z kąd wklejane??? pewnie spirite.. albo coś podobnego... może tibia.pl )
-Ultimate Erotic zbytnio rozproszone
-w/w za duże
-Skille... omg odczepcie sie od tych skilli !!! PO CO ROBICIE TE FAKE SKILLI ?!!?!
-Eq... omg odczepcie się od tych eq !!! PO CO ROBICIE TE FAKE EQ ?!!?!
-Nudne !
Ocena :
wykonanie:
12/100 (za to że ma 12 lat daje 12 a nie 12)
pomysł:
35/100 (bo tego z demonami było w ****u)
midność:
0/100 (NUDNEEEEEEEEEE)
Ogólnie:
12,(1212...)/100
ŻEBY SE ZAPAMIĘTAŁA TEN WIEK !!!!! HrHrHrHr (tak HRHRHR a nie HEHEHE )
co za kretyny z kad wiecie ze to ue mialo zabic demony, a moze akurat je przywolalo dlatego niema obrazen o bosze pomyslcie a potem mowcie niewidzice napisu ... ?? " my best friends " ??? moze to nowy czar lole
fake ogolem spox :P
Aval'yah
06-01-2005, 19:53
Ech.. taki maly szajzik, nic szczeólnego. Określanie tego jako "wyczepiste" to gruba przesada. Te demony za małe, wyglądają szczerze powiedziawszy do dupy, na czarach się nie znam więc nie skomentuje tej eksplozji (ale skoro mowią że za "rzadka" to pewnie tak jest). Pomysł mało oryginalny. Ogólnie 3/10.
No niestety na tym forum znajduje się wielu ludzi, którzy nadal nie wiedzą co to Fake'i.
Fake'i to 'ss', który jest poprostu wymyślony, powinnien bawić i jak najbardziej odbiegać od rzeczywistości, więc nie na miejcu są texty typu:
Błędy:
-Małe Demony (bo ja wiem z kąd wklejane??? pewnie spirite.. albo coś podobnego... może tibia.pl )
-w/w za duże
-Skille... omg odczepcie sie od tych skilli !!! PO CO ROBICIE TE FAKE SKILLI ?!!?!
-Nudne !
Czy Wy kiedykolwiek zrozumiecie nazewnictwo?
PS. Informacja dla 'zarozumialców', którzy uważają, że zrobiliby to lepiej:
Udowodnijcie, poprostu zróbcie swoje fake'i i nie czepiajcie się innych.
Mati Dragonshadow
06-01-2005, 20:04
Moim zdaniem zadna rewelacja ... krzywo powklejane ... eq to juz wogole porazka ... zauwaz ze pod eq jest taka fajna teksturka... u twojej siostry jest szaro ... postac jest za mala ... a ue puszczane przez demony powinny byc kratka w kratke a nie co 2 :P
No niestety na tym forum znajduje się wielu ludzi, którzy nadal nie wiedzą co to Fake'i.
Fake'i to 'ss', który jest poprostu wymyślony, powinnien bawić i jak najbardziej odbiegać od rzeczywistości, więc nie na miejcu są texty typu:
Cytuj:
Błędy:
-w/w za duże
-Nudne !
wy na serio jestescie juz tak uzaleznieni od tibi ze widzicie same bledy jak juz kolega/kolezanka wpomnial/ala fake - ss calkowicie odbiegajacy od rzeczywistosci a to ze som male demon to akurat fajnie wyglada przynajmniej niewidac zamazow tylko przejrzystego demonka wy na serio zastanowcie sie co mowicie !!
Już nawet taki ułomny jak ja(czyt. nigdy nie robiłem fake'ów) zrobiłbym lepszy, demony za małe, gfb jakieś rzadkie(chyba, że to nowy czar?), nie ma obrażeń...
wykonanie 4/10,
pomysł 3/10,
ogólnie 3,5/10
EDIT:
@up
tak "som, "som"...
@down
gadasz głupoty, że jak 12 lat to nie wie jak wygląda gfb...Wystarczy się ltyko troszke tibią interesować ;¤)
****a *******ony idioto to zrub ****a lepszy cwoku *******ony bardzo przepraszam za slownictwo ale taki s****iel mnie rozbraja no co za ciota to ****a siadaj ułomniaku i rob lepszy cipo osrana verry sorry modkowie za slownictwo....
eh ludzie jak ja sie domyślam to jest jej pierwszy fejk wiec....
może pomysł nie jest dobry i wykonanie także, ale od czegoś trzeba zacząć a jeżeli ktos jest taki mądry to niech sam zrobi swój fejk i zobaczy komentarze
PS. całkowicie sie zgadzam z mrówqa
@down
może masz racje
****a *******ony idioto to zrub ****a lepszy cwoku *******ony bardzo przepraszam za slownictwo ale taki s****iel mnie rozbraja no co za ciota to ****a siadaj ułomniaku i rob lepszy cipo osrana verry sorry modkowie za slownictwo....
A może byś sie uspokoił ??!?!?! WIDAĆ ŻE WSZYSTKIM SIE DO NIE PODOBA (sorka .. większości) ... Więc poco już wogule sie odzywasz jeśli i tak nie wygrasz??? Lepiej jest sie chociaż raz przyznać do tej przegranej niż wlaczyć w nieskonczoność ! Skoro ta Wojna pociągnie kolejne nędzne fake za sobą (sorka ale tak uważam... naprawde ;( ). JA bym radził twojej siostrze zostawić te robienie fake'ów :/ ... Szczerze mówie chyba że bardziej sie zapozna z Tibią ! By mogła zrobić coś bardziej nie spotykanego w tym jakże nudnawym świecie jakim że jest Tibia ... cya i nie bądź evil bo przegrałeś... nara !
Edit:
Up:
Masz racje że jest jej to pierwszy fake ale chyba za wcześnie jak dopiero zaczyna chyba grać ???
Jerkov Thundersword
06-01-2005, 21:11
Pierścień jest krzywo przyklejony... skille trochę niskie...ten ogien powinien być co 1 kratka... tak to ok... myślę że 6/10 będzie... Ja robie podobne fake'i ale nie publikuje... :D tylko bardziej realne skille i hp, no i eq... ale gratuluję, nie tak łatwo było dobzre wkleić tego demona. Pozdrów siostrę. A wszystkim noobom co to krytykują a gówno mają pojęcie o fake'ach dziękujemy!
Jestes niewyzytym debilem. Fake fajny tylko to cos (gfb,ue?) jest za rzadkie.
Sozemego
06-01-2005, 21:33
fake fajny podoba mi sie, sam nie znam sie na robieniu fake'ów, wiec nie wypowiem sie do jego trudnosc.
Off-topic
Czy dla was, kazdy nowy temat z fake'iem jest mozliwoscią sie do pochwalenia w ile to TY robisz takie fake'i ? Zrob swoj i powiedz ile robiles, a nie ze sie podniecasz bo ty robisz takie 6 minut krocej. Poza tym za często czepiacie sie szczegółów w sumie nie istotnych :/
To tyle, pozdro :)
Chester the Litle
06-01-2005, 22:20
Mnie tam sie podoba...
A tak wogule to ile wy macie lat skoro klucicie sie jak male dzieci???:/
Zamieszczajcie tylko komentaz a nie nabijacie bezsensowne posty...
no troche mls (magic long sword to dla nobow) jest 2 reczny ... a te krzywo powklejane demony... :baby:
Pereziusz
07-01-2005, 14:14
Nawet fajne, podoba mi się 8o
Nie zauwazyliscie jednego :) spojrzcie na mapke xD jest kolo stoi w zupelnie innym miejscu niz widac na mapce :) Przyjrzyjcie sie... za nim jest kawalek muru od cmentarza jak sie wychodzic polnocna strona Thais xDKur a sryyyyyy cos mi sie ***lo xD zapomnialem ze to fake :P nie bluzgac plz :D
Spoko fake, może te demonki to dzieci jeszcze ;)
Pozdrów siostrę, wg. mnie ma talent a pozatym chyba mało dziewczyn interesuje się obróbką grafiki.
Evul Tibian
07-01-2005, 15:50
Demony zamale, i pola explozji sa za daleko od siebie :)
Sir Pomyleniec
07-01-2005, 19:07
THX ERFI :)
TEN KTO SIE CZEPIA NIE REALNYCH SKILI I LVL MUSI BYC PRAWDZIWYM NOOBEM GDYZ JEST TO DZIAL F A K E 'I !!!
a mojaSiora jest serio zdolna :)
wiesz o co chodzi w fejku? o to ze ma to byc foto montaz ale jak najbardziej realistyczny a nie ze ja se zrobie scrina z moim 7 lvlem (aktualnie :D) i zamiast zycia 280 zrobie 9 mld albo zamist moich skilli 15/16 zrobie sobie 8000/8000
Znakomity pomysł z demonami/eq/skillami, szkoda tylko, że odrobinką stracił na oryginalności po wcześniejszym użyciu go przez 247965 twórców fake'ów.
(Dla tych z IQ<100 - tak, to JEST sarkazm).
Graficznie praca w porządku, poradź siostrze, żeby na drugi raz zainstalowała sobie przynajmniej GIMPa, bo robienie czegoś takiego w paincie to katorga.
RaMzEs13
07-01-2005, 21:47
Ja lubie Fake'i i bardzo lubie je oglągać a ten jak na 3 godzinną robote to niewygląda ale i tak jest WYCZEPISTY a pozatym gdzie moge znalesc program do robienia fake'ów??? :)
GDZIE MOGE ZNALEŚĆ PROGRAM DO ROBIENIA FAK'ÓW??????????
takie cos robic 3h slabe jest ................
RAq_@2005
08-01-2005, 18:53
wyczepisty buahaha to ma byc wyczepiste źle zrobione wybuchy za daleko
magic longsword jest dwuręczny czyli nie może byc tarczy fake słaby
sir van bury
08-01-2005, 18:58
lol!!!
ten temat powinni zablokować!! X(
Knight off Aldora
08-01-2005, 19:02
fakny !! widac ze sie jej nudzilo :D
Dragonius
12-01-2005, 19:13
ten fake jest dobry tylko że mi sie nie podoba.Pogratuluj siostrze fake B) (mi sie nie podoba ponieważ tak troche dziwnie :P )
P.S kazdy ma swój gust ale to nieznaczy że ten fake jest wyczepisty dla mnie nie jest ale dla ciebie może tak.........
mnie sie podoba twoja siostra sie postarala tylko tak jak juz duzo osob pisalo demony za male
Walekifa
12-01-2005, 19:41
''Już nawet taki ułomny jak ja(czyt. nigdy nie robiłem fake'ów) zrobiłbym lepszy, demony za małe, gfb jakieś rzadkie(chyba, że to nowy czar?), nie ma obrażeń...
wykonanie 4/10,
pomysł 3/10,
ogólnie 3,5/10''
Może i ten Fake jest słaby,ale skoro zrobiłeś lebszy to daj mi link ;]
Huuh. Mam nowe slowo w mym slowniku: Wyczepisty... Jak maja byc takie Fake'i na Tibia.pl, to ta strona zejdzie na psy. Dajcie jakies Fake'i ktore sie nadaje do ogladania, komentowania, a nie takie ktore psuja humor. Ale cieple slowa otuchy sie naleza mlodej pani, pracuj dalej, a napewno cos dobrego zrobisz <lol> :).
Ortografia ludzie ****a, ortografia. W dupie mam to, że używam wulgarnych słów, ale nie mogę patrzeć jak gówniarze - pseudo gracze Tibii ripostują.
Tibia jest dla ludzi, którzy mają "jako takie" pojęcie o ortografii, bądź językach obcych. DO NAUKI, a nie Tibia!
Master Of Devastation
13-01-2005, 15:38
Fajny Fake ale ja widze błąd....ta postać stoi niedaleko głównego wejścia do thais a na mapce jest zupełnie gdzie indziej:P:D
Master Of Devastation
13-01-2005, 15:42
Ortografia ludzie ****a, ortografia. W dupie mam to, że używam wulgarnych słów, ale nie mogę patrzeć jak gówniarze - pseudo gracze Tibii ripostują.
Tibia jest dla ludzi, którzy mają "jako takie" pojęcie o ortografii, bądź językach obcych. DO NAUKI, a nie Tibia!
Co racja to racja:P
Moim zdaniem BRAWO !! ludzie jesteście tacy dobrzy ? to róbcie i wklejajcie je tu ! zobaczymy czy będą lepsze ! a co do tego że te ognie które większość z was uwarza za GFB hmmm..... może i są ale ja to moge przeboleć , nom i niestety demonki za małe ale jak na 12 letnia dziewczynę (która mało zna się na Tibi) to naprawdę jest fajne !
Nom teraz będą ją przepraszał przez 30 minut na kolanach jak ją uraziłem :D
Ps. już tu napisze WYBACZ MI ! :D
Pss. Benitez jeżeli masz nowe słowo w swoim "slowiniku" a nie słowniku może lepiej trzymaj się słownika języka Polskiego
Ale się uśmiałem :P. Hehe, ty to mówisz na serio, ty sobie robisz jaja czy jesteś szpanerem, który uważa, że sens jego wypowiedzi się nie liczy, jasne, liczy się ilość powstawianych qr.w w poście, hehe, pierwsza moja rekacja na post to był śmiech, hehe, wiesz co to znaczy "zrobiłbym"? Wiesz czy nie? A ja wiem! A? To nie znaczy "zrobię". Może mam się o twoim poście pisać komentarze? Bo to w końcu grozi poważnym atakiem śmiechu, ale ogólnie to raczej smutne :/...
eh ludzie jak ja sie domyślam to jest jej pierwszy fejk wiec....
może pomysł nie jest dobry i wykonanie także, ale od czegoś trzeba zacząć a jeżeli ktos jest taki mądry to niech sam zrobi swój fejk i zobaczy komentarze
PS. całkowicie sie zgadzam z mrówqa
@down
może masz racje
Sorry za to co powiem, ale moim zdaniem to nie jest ważne czy ktoś robił fake 1 raz, jeżeli tak to powinien posłuchać jakie zrobił błędy, popatrzeć na negatywne komentarze i tylko nie zniechęcić się do robienia kolejnych, bo jeżeli to pierwszy to pewnie kolejne będą lepsze, ja osobiście nie biorę pod uwagę, który to fake, ile lat ma autor itd. Dla mnie liczy się FAKE!
Jestes niewyzytym debilem. Fake fajny tylko to cos (gfb,ue?) jest za rzadkie.
Może to dziwne, ale chyba 1 raz cię popieram:P.
lol!!!
ten temat powinni zablokować!! X(
No MrówQa , pojedź po nim(czyt. jestem gotowy na kolejny atak śmiechu).
''Już nawet taki ułomny jak ja(czyt. nigdy nie robiłem fake'ów) zrobiłbym lepszy, demony za małe, gfb jakieś rzadkie(chyba, że to nowy czar?), nie ma obrażeń...
wykonanie 4/10,
pomysł 3/10,
ogólnie 3,5/10''
Może i ten Fake jest słaby,ale skoro zrobiłeś lebszy to daj mi link ;]
"Zrobiłbym", "zrobiłbym", ale mimo wszystko wolę robić inne rzeczy.
@Topic
Oops widzę, że byłem zbyt subiektywny:(, przepraszam więc wsyzskti i teraz ocena:
Pomysł: 100000/10
Wykonanie: 10000000,32/10
Oops, sorry zapomniałem dopisać "minus", popsuł mi się klawisz :(...
EDIT!
Już działa:) "-" są na swoim miejscu...*
========
* - jakby ktoś się nie domyślił to oczywiście nie jest ocena, ocenę dałem w poprzednim poście w tym temacie. Robię to na złość MrówQce:P...
mysiupysu
14-01-2005, 18:25
Nie czytalem odpowiedzi moze to juz bylo ale na 1 rzut oka 4 bledy:
1. Nie ma obrazen od tego ue
2. Demony za male
3. skille sa otwarte a masz opcje wylaczona
4. masz magic long sworda i tarcze a on jest 2 reczny
Magic longsword jednoręczny???!!! 8o :D hehehee
Ale z was dżentelmeni nawet kobiety nie umiecie uszanowac. Zrozumcie że to jej pierwszy fake!! Postawcie sie w jej sytuacji jak by to was tak wszysyc jechali!! Czlowiek uczy sie na bledach! Ja np nawet takiego nei zrobil dla mnei bomba i powiedz siostrze zeby wiecej robila ;]
Magic longsword jednoręczny???!!! 8o :D hehehee
Troche podciągnięty Fake ale to przecież Fake co nie ?
@KLiF
Hehe, ty nie wiesz jak po mnie jechali i co sobie musieli o mnie pomyśleć jak zrobiłem temat, że jedna stronka o tibi oszukuje ;P. Zrobiłem to co powienienem, przeprosiłem i od tej pory zastanawiam się 3 razy zanim coś napiszę... A w dordze odpowiedzi na twojego posta:
Ale z was dżentelmeni nawet kobiety nie umiecie uszanowac.
Czy ja ją uszanuje jak napiszę coś czego nie myślę? Ja wolę być szczery...
Zrozumcie że to jej pierwszy fake!!
A co mnie to obchodzi, który to kogo fake, ile ma lat, jakiej płci, czy to jest ważniejsze w fake'u od samego fake'u?
Postawcie sie w jej sytuacji jak by to was tak wszysyc jechali!!
Całkiem normalnie, prtzynajmniej wtedy wiesz, że coś źle zrobiłeś, a nie być oszukiwanym...
Czlowiek uczy sie na bledach!
No to prawda, czyli uważasz, że jej kolejne fake'i będą lepsze? Też tak uważam.:P
@Topic
Czekam na kolejne, lepsze fake'i.
Nic tylko bić brawa ludzie czepiają się błędów a w własnej pracy ich nie widzą
jak już mówiłem BRAWO !! za ten fake ! i będe go bronił do końca
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.