Rzucamrybami
02-11-2009, 11:10
Witam serdecznie. Szukam ekipy do zdrowego grania na którymś z przyjaznych serwerów. Przez przyjazny serwer mam na myśli taki, na którym można grać bez żadnych obaw o nieuzasadnionego hunta, nieustanne wojny i męczące pa. Natomiast przez zdrowe granie mam na myśli, że nie będę grał codziennie po parę godzin, nie będę uprawiał power gamingu i nie przekładam gry nad prawdziwe życie. Ta gra jest dla mnie zabawą i sposobem na nudę. Jeśli mam możliwość wychodzę gdzieś ze znajomymi a jeśli nie to muszę się czymś zająć i wtedy czasami pada na tibie. Nie oznacza to, że będę sie logował raz w tygodniu na godzinę, ale nie będę też jednym z "no-life'ów". Uważam, że Tibia jest ciekawa tylko wtedy, kiedy gra się z ciekawymi ludźmi, dlatego szukam paru osób, które byłyby skłonne pograć na jakimś serwerze od zera. Ja na pewno będę grał z pacc'em, bo gra bez niego jest zwyczajnie bez sensu, więc jeśli znajdzie się parę innych osób można utworzyć gildie, ale jeśli nie to nie widzę problemu żeby mimo to sobie pograć. Wszyscy zawsze są zainteresowani takimi szczegółami jak wiek, więc dodam, że mam 19 lat i jestem studentem jednej z Politechnik. Na koniec chciałem powiedzieć, że szukam osób, z którymi można porozmawiać na odpowiednim poziomie, więc proszę żeby kontaktowały sie ze mną osoby w wieku, co najmniej licealnym. Nie uważam, żeby wiek był gwarantem odpowiedniego poziomu, ale mam brata w trzeciej klasie gimnazjum, znam jego kolegów, pamiętam jak sam byłem w gimnazjum i zdaje sobie sprawę, że taka różnica wieku jest jednak upierdliwa. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę pisać na PW:).
Prefix "Lucera" wybrałem z konieczności. Bez wybrania jakiegokolwiek nie można założyć tematu. Świat, na którym chcemy grać wybierzemy później:).
Prefix "Lucera" wybrałem z konieczności. Bez wybrania jakiegokolwiek nie można założyć tematu. Świat, na którym chcemy grać wybierzemy później:).