Pokaż pełną wersje : Przeludniona Arcania
JP_Wariat
05-11-2009, 18:23
Chodzom słuchy że po tym dzisiejszym updejcie serwery takie jak : kyra, hiberna, thoria i po kilku ludzi z innych serwerow mają zamiar przejsc na Arcanie!! szykuje sie niezła jazda wariaty co ?
ja slyszalem ze Ci ludzie przechodza na Aurea ;p
Teraz słowo "Hunted" nic nie będzie warte. Przenosisz się na inny świat i rox. Arcania to noobski świat, prawie jak non-pvp, nie ma tam przyszłości.
ApoTheMagic
05-11-2009, 18:56
Teraz słowo "Hunted" nic nie będzie warte. Przenosisz się na inny świat i rox. Arcania to noobski świat, prawie jak non-pvp, nie ma tam przyszłości.
Przenosisz sie, logujesz na innym swiecie i tez przy pierwszej okazji usłyszysz hunted :) Jesli Arcania to noobski swiat to ktory nie jest noobski???
wiadomo pare osob przyjdzie pare odejdzie ale i tak nic sie nie zmieni
jak kiedys ktos napisal
arcania is arcania
wiadomo pare osob przyjdzie pare odejdzie ale i tak nic sie nie zmieni
jak kiedys ktos napisal
arcania is arcania
no niestety nie bedzie tak samo bo jak my bylismy u wladzy gralo 200 osob w tym 50 nas 50 mc 90 koelgow i 10 neutrali a teraz gra po 500 osob pozatym troche osob odchodzi z tego servera ( ja borrner leszczu xefu itp) hiberna nie przychodzi dlaczego? bo wspanialy kolba wraz z paroma osobami musial odjebac . wiec arcana nie bedzie arcania poniewaz odchodza osoby ktore walczyly na tym serverze od w chuj dawna np. leszczu
POZATYM CO TO ZA ARCANIA W BUTACH?!!?!??!
kazdy na swoje buty wypracował i one są jego :P
co do przeludnienia, niech przychodzą, ale nie niech nie zapominają, że jest to tylko gra
Jeśli Sparta odejdzie to to juz nie bedzie ta sama Arcania co kiedys ;( Juz teraz bez nich jest zle a jak juz odejda na dobre to dopiero bedzie zle ;(
ARCANIA W BUTACH TO TAK JAK BOGATY ZUL POD SKLEPEM
a co za tym idzie? bogaty zul nie bedzie zulem
no niestety nie bedzie tak samo bo jak my bylismy u wladzy gralo 200 osob w tym 50 nas 50 mc 90 koelgow i 10 neutrali a teraz gra po 500 osob pozatym troche osob odchodzi z tego servera ( ja borrner leszczu xefu itp) hiberna nie przychodzi dlaczego? bo wspanialy kolba wraz z paroma osobami musial odjebac . wiec arcana nie bedzie arcania poniewaz odchodza osoby ktore walczyly na tym serverze od w chuj dawna np. leszczu
POZATYM CO TO ZA ARCANIA W BUTACH?!!?!??!
moze dlatego ze chcieli cos robic? a nie tak ja wy grzać pzta?
szkoda ze ludzie tak zasluzeni dla tego serwa maja zamiar odejsc ale na ich miejsce przyjda inni tworzyc nowa historie Warcanii
marcza57
05-11-2009, 23:56
Panie i Panowie spokój!! święta idą !!
moze dlatego ze chcieli cos robic? a nie tak ja wy grzać pzta?
tak kurwa tylko przez to oni ida na galane a my na hiberne a tak przyszla by hiberna i nie bylo by juz tu nacpanego nietoperza czy kretyna clapka na tym servie ale lepiej sie obrazac
Ojojojoj hiberna nie przyjdzie moja wina moja wina :/
Te cale unbeatnes/reverb/chujwiecojeszcze niech s*******a z tego serwera. Cioty jestescie i tyle, nie umiecie utrzymac gildii a co dopiero serwer. Nie moge sie doczekac kiedy hiberna wam wpierdoli. To samo tyczy się galany. Jak bedziecie chcieli kiedys wrocic to wracajcie, ale na harmonie.
Johanes19
07-11-2009, 00:49
hahhaha
galany nikt nie ruszy, beda sie musieli dolaczyc do ktorychs ze stron i tyle ew. neutral
do katr~~ cos tam z tego co slyszalem
posrany update,przez niego bede musial wydluzyc comment o pare nickow i pozegnac pare zacnych osob
JP_Wariat
07-11-2009, 07:02
Ojojojoj hiberna nie przyjdzie moja wina moja wina :/
Te cale unbeatnes/reverb/chujwiecojeszcze niech s*******a z tego serwera. Cioty jestescie i tyle, nie umiecie utrzymac gildii a co dopiero serwer. Nie moge sie doczekac kiedy hiberna wam wpierdoli. To samo tyczy się galany. Jak bedziecie chcieli kiedys wrocic to wracajcie, ale na harmonie.
nie swiruj wariacie
Seksnadeskach
07-11-2009, 09:22
Co do tematu to ta arcania rzeczywiscie przeludniona ze omg.
Jak nieustraszeni odejda na inne servery to chyba juz nikt nie da rady tej arcani przejac.
Morganin
07-11-2009, 11:53
morgana was zaprasza 8o
tylko na pvp enforced jest mniej ludzi (nie zawsze) niż tu
będziecie mogli tu też poubijać jakichś boterów
hahhaha
galany nikt nie ruszy, beda sie musieli dolaczyc do ktorychs ze stron i tyle ew. neutral
juz niedlugo "zepsuje ci piatek" :)) jp czlowieku Korkorde
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.