Pokaż pełną wersje : Shieling
Witam,
otóż skilluje na trollach w AB i dobrze mi szło i na 19 poziomie shieling stanał i nieidzie dalej. Mam Dwarven Shield i eq z wyspy łaczącej rook i main. proszę o pomoc.
AnonimowyPowrot
06-11-2009, 13:05
Musisz zadawać obrażenia co jakiś czas, nie pamiętam dokładnie co ile, oraz musisz mieć tarczę i przyjmować tzw. "chmurki", czyli obrażenia na właśnie tarczę (przepraszam za powtórzenie, ale nie wiedziałem czym to zastąpić).
@Down
Może masz dwuręczną broń? Albo bije cię jeden potwór (wtedy rośnie wolniej)?
Zadaje obrazenia co jakiś czas i lęcą cały zas chmurki. Axe mi leci a shieling nie.
Musisz zadawać obrażenia, aby trening był efektywny ; )
Tarcza założona, dwa potwory na masce?
Profesja rycerz, się rozumie?
Chyba wiem wszystkie wymogi spełniam.
wuiem kuzwa tez tak mam kina cipsoft cos namieszal gram na non pvp i nie wiem co robic
Doctor_Perhaps
06-11-2009, 15:07
Hmmm może dlatego ci nie rośnie shieling bo nie ma takiego skilla?
nie wiem czemu skil jest sam wypróbuj update śmiecie cipsoft wprowadza X(
Winna jest łatka.
Na tibia.com jest kilka takich tematów. Dotyczy to serwerów optional-pvp, a miało zapobiec skillowaniu podczas wojen :( . Mam nadzieję, że szybko to naprawią.
Dzieki wszystkim ; Cipsoft bedzie mial troche do roboty.
Doctor_Perhaps
06-11-2009, 15:44
nie wiem czemu skil jest sam wypróbuj update śmiecie cipsoft wprowadza X(
Próbowałem i żadnego shielingu nie ma i raczej nigdy nie było z tego co wiem więc się nie dziwie że mu nie rośnie :D
lol to na optional pvp ale naprawili już
Old_Game
07-11-2009, 10:05
@up
Na pewno? :s
Mam to samo ;) tez zrobiłem sobie rycka, a tu dupa ;) na 19 shielding stanął ;) oczywiście że mam tarcze i zadaje obrażenia ;) a skill sworda sobie skacze :confused:
AnonimowyPowrot
07-11-2009, 12:02
http://forum.tibiaspy.com/showthread.php?t=2524
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.