zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Powrót Rose Sword'a

Khan
06-01-2005, 18:38
Pamiętacie to paskudstwo?:
http://img92.exs.cx/img92/963/RoseSwordDUZY.gif http://img92.exs.cx/img92/4149/RoseSword.gif
Paru ludziom sie kiedys podobało.
To sobie narysowałem na infie bo nudno było. btw - jak komus sie chce to moze sie pobawc i sobie pokolorowac, zeby to klasy nabrało.

DUŻY OBRAZEK:
http://img152.exs.cx/img152/928/swscan000192pt.gif

MAŁY OBRAZEK:
http://img7.exs.cx/img7/9753/rosesword9vb.gif

Shanhaevel
06-01-2005, 18:46
Powiem:
OŻESZKURCZEŻJAŻPIERNICZEŻ!

9,5/10! (jak zrobisz jeszcze lepsze to 9,6/10 :D )

Co Ty rysujesz, kiedy Ci się nie nudzi???

Na skanerze te krechy, to chyba czyjeś włosy... :D

Shinjix
06-01-2005, 18:47
O ****a.
To nie tylko w paincie jesteś artystą?? :P

Master Duch
06-01-2005, 18:51
o ja pier~~~e !!! Zaje~~site

she_devil
06-01-2005, 18:52
To jak tomb rider... przemielone pomysly...zżygać sie mozna...

@wieszuś
Nie, nie podoba mi się

to jest ten caly mieczyk z kolcem on sie chyba protektor nazywal...
wczesniejsze wersja rose'a nie ma tego kolca....

Duriel
06-01-2005, 18:56
Ekhm....lekko mowiac jestem pod wrazeniem....narysować takei cośw 35 min (10 na usadzenie sie i sprawdzenei obecnosci itd).Gratz

Vanhelsen
06-01-2005, 18:59
To jak tomb rider... przemielone pomysly...zżygać sie mozna... Ekhmm, tobie się to nie podoba ??
This is great, pokolorował bym w photoshopie ale nie mam 8o
Powiem tylko, że wypasiste jak 99% twych rysunków na phorum :)

Bohus
06-01-2005, 19:09
Nie no, nie wiem od czego zacząć, poprostu mnie powaliłeś tym mieczem LOL spadłem z krzesła ! 8o Brak mi słów, taka ta praca fajna :D btw. już się biore za kolorowanie go :D

limenu
06-01-2005, 19:12
ale już mie sie nie chce na forum pisać.. ale ocenie :P.

Pracka jest bardzo fajna. I tyle :P. Co moge więcej napisać? podoba mi sie. Jest oryginalne, lecz ostrze wygląda jak drewniane, albo bardzo zmatowiony i porysowany metal :P. I z kim ty masz lekcje że nie widzą jak rysujesz? ja chce coś narysować i od razu belfer widzi ;/

ps. ten czerwony kwiatek na końcu... początku, nie pasuje, za ciemny.

i czemu paskudztwo? całkiem fajne to jest

roland
06-01-2005, 19:25
Heh, powiem jedno. Kwestja wyćwiczenia nadgarstka, też bym tak mógł(gdybym ćwiczył przez 20 lat, mówcie Khanowi per "mistrzu")

szopenfeldziarz
06-01-2005, 19:47
O kuźma, Khan, ja pierwole.... o.O
I jeszcze walnie, że "z nudów na lekcji" na dobitkę.....
0.o
O.O

PS Nie kolorujcie tego! Musi zostać w oryginale, na papierze w kratkę.
PS2 Ale to musi przetrwać, nie pozwólcie, żeby się gdzieś zawieruszyło!!!

she_devil
06-01-2005, 19:52
mówcie Khanowi per "mistrzu"
Weź wal konia...

Khan
06-01-2005, 19:56
mówcie Khanowi per "mistrzu"
Wolałbym nie. Nie chce żeby sie znowu ludzie czepiali ze sie chwale. Z resztą She ma (wyjątkowo) rację - to az tak wcale dobrze nie wyszło. Ot jest bo jest.

Myshacheq
06-01-2005, 21:28
Weź wal konia...

No comment, przedszkole

@Temat
Rysunek wykonany po mistrzowsku, ale wątpie, żeby ktoś tym walczy, ale nie o to chodzi...

@down:
TO też nie było za mądre:P

she_devil
06-01-2005, 21:35
No comment, przedszkole

I love you too :* -.-

@up
Nie wiem czy zrozumiales chdozilo mi o zaakcentowanie faktu iz olewam twoją wypowiedź.

Myshacheq
06-01-2005, 21:44
Dokładnie zrozumiałem dziecko, jestem chyba hmmm jakoś 2 razy starszy więc stfu jak do mnie mówisz

@temat
hmmm ta wstążka jest jakoś przymocowana do ostrza? Tak mnie to ciekawi...
Można dostać w pysk jak się mocno machnie mieczem:P

Khan
06-01-2005, 22:04
Wstążka ma dodawać uroku ;]

She - wyluzuj! Wiem, ze mnie nie lubisz, ale zostaw innych userów w spokoju. A przynajmniej w moich topicach.

Vanhelsen
06-01-2005, 22:31
Khan, czemu strasznie dawno ciebie na forum nie widziałem ??, jakoś wogule nie pojawiają się ostatnio twoje obrazki, a szqda :P

P.S: Mam nadzieje, że wyjdą jeszcze jakieś kolejne rysunki twego autorstwa w takim "formacie", nawet jeśli będzie to za miecha, warto czekac :)

Khan
06-01-2005, 22:46
Khan, czemu strasznie dawno ciebie na forum nie widziałem ??, jakoś wogule nie pojawiają się ostatnio twoje obrazki, a szqda :P

P.S: Mam nadzieje, że wyjdą jeszcze jakieś kolejne rysunki twego autorstwa w takim "formacie", nawet jeśli będzie to za miecha, warto czekac :)

1. Bo oficjalnie porzuciłem forum z powodów roznych.
2. Mam takich kilka zeszytów. Bede od czasu do czasu coś wrzucał jak np. oryginalny szkic mojego awatara, czy mój postanuklearny autoportret.

szopenfeldziarz
06-01-2005, 22:57
@up
goddamn... to prawda, emeryturka.... :o co to będzie, co to będzie.....
@she_devil
powiem krótko: BUŁAHAHALOL... pozdrowienia i całuski dla ciebie. kaldrick się chowa... wysoceortograficzne.....

Pogromca pk
06-01-2005, 23:17
Weź wal konia...

Spokojnie, dziecko, jeszcze ci z tych nerwów wszystkie mleczaki wypadną.

Tana
07-01-2005, 01:17
Eh, szczerze zazdroszcze. Nigdy nie potrafilam robic linii szarpanych - ja jak cos dorwe, to bede wszystko szczegolowo zapelniac. Takie ot, zboczenie ;)

Co do samego rysunku: zatluke cie za wielkosc tego obrazka :p

I jeszcze jedno - ta roza... taka salatowata wyszla ;)

Khan
07-01-2005, 12:02
@Tanates:
Sory za wielkość. Już zmniejszam.

Pozatym - kolorowanie nie jest zboczeniem. To jest po prostu inny styl. Masz du np. Freda Flinstone'a w wersji a'la 'Drake of 99 Dragons':
http://img11.exs.cx/img11/4876/fred6qh.gif

Black Rider
07-01-2005, 13:08
Ale fred xD. A mieczyk jest zaje..walisty 8o . Normalnie mi gały wyszły 8o 8o 8o 8o 8o 8o

she_devil
07-01-2005, 14:08
Khan: ekhem... ja cie nie lubie? Poprostu tematem ze odchodzisz no... imho zblazniles sie...

@Myshacheq

HeJ JEsTeM DaNusIa I mAm 11 latkOOff. PoKlIKaSh? -.-

Myshacheq
07-01-2005, 14:23
Fred ładny, ładniejszy niż miecz.
W skali od 1 do 10 hmmm 9.

@Up.
Spoko, już nic nie mówie, masz prawo wyskoczyć nawet z "weź wal konia".

waR-MaGe
07-01-2005, 22:07
Mmm, co się czepiacie She? na tym forum musi się komuś nie podobać rysunki Khana! Przecież jak wszyscy zaczniecie jego czcić to on - Khan poczuje się "Bogiem" i znacznie gorsze rysunki robić! POMYŚLCIE TROCHE! A i jeszcze to każdy ma inny gust nie może się wszystkim to samo podobać, jest to NIE MOŻLIWE!

Mmm, tak wogóle to podobają mi się te rysunki, jednakże nie zwalają mnie z krzesła, ale no cóż...

she_devil
07-01-2005, 22:19
Mam jeszce jedno pytanie?
Kota/psa wsadziles pod skaner czy lysiejesz (sierść na skanerze)?

@down

powiedzialm ze sie zblazniles mowiac ze odchodzisz bo brzmialo to conajmniej.... ekhem upadek Jezusa ( wykonalem swoje misje blebleble) przynajmniej ja yo tak odebralam

Khan
07-01-2005, 22:21
Hmm.. to działa tak:
Lubie jak ludzie piszą, że fajnie rysuje bo to wiadomo w jakis sposob sprawia frajde. Ale lubie tez, wlasnie, jak komus sie NIE podoba, albo jak mowi mi CO mam zmienic.
Poza tym to jest tak jak mowicie - to zalezy od gustu. Jednym sie podoba innym nie. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze wiele przede mną i że są ludzie (nawet na tym forum) ktorzy rysują lepiej i ładniej. Także powiem jeszcze raz - nigdy nie uważałem się za 'boga'.
A jeśli chodzi o she, to gryzie mnie tylko to ze ona jest troche zbyt impulsywna czasami, pisząc np. że zbłaźniam się wystawiajać kolejny rysunek do oceny. Generalnie nic do niej nie mam. Dobrze, że jest z nami. Przynajmniej nie pozwala mi popaść w samozachwyt ;]

@up:
Wobec tego źle się zrozumieliśmy. Nigdy nie uważałem się za mesjasza, który przybywa na forum nieudaczników by wskazać im nową drogę, a następnie odejść w nieśmiertelnej chwale (Lol). Po prostu tak jak wtedy napisałem - mam teraz pełno innych sprawek na głowie. Postanowiłem więc wstrzymać się z pisaniem na forum, a czy jest lepsza chwila żeby odejść, niż ta gdy jest się u szczytu swych możliwości? Przepraszam jak cię uraziłem.

Brzydal
07-01-2005, 22:39
Niom, piknie, piknie :)) No ale cóż w Fordonie same wielkie talenty mieszkają - wystarczy spojrzeć na mnie :PP <joke>undefined

Taki talent sie marnuje, a mógł zostać moderatorem ;) ;)

Bambuko
07-01-2005, 23:09
Brzydal, moderatorem nie zostaje się za ładny uśmiech. A mieczyk nawet ładny, ale to bardziej mi sztylet przypomina, i to jakiś ceremonialny. Kojarzy mi się to z zabijaniem kobiety, której mąż umarł, a ona chce być z nim dalej.

roland
08-01-2005, 09:57
Weź wal konia...
Heh, to nie było miłe...
Kocham usłyszeć z ust przedszkolaka, żeby se zwalił konia... Ty idź się pobawić klockami...

Thero
08-01-2005, 12:05
@Up.
Spoko, już nic nie mówie, masz prawo wyskoczyć nawet z "weź wal konia".

Popieram cię, ale zwróć uwagę na to, że 70% wiary na forum po przeczytaniu tego myśli sobie: "nie ma racji!!!111111". A potem jeszcze pisze posty. Alob inaczej, wyobraź sobie, że ty to napisałeś, od razu byłyby inne reakcje, zupełnie na odwrót, ja nie rozumiem czemu...

@Topic

Za mieczyk dałbym 9/10, ostatecznie 8.5/10 za dizwną różyczkę,a lepiej bym, go widział jakby był troszkę dłuższy.

Wujek Samo Zło
08-01-2005, 12:59
Full wypas rysunek , musisz mieć byczy talent skoro rysujesz takie bajeranckie mieczyki 8o a btw. ten dzieciak nie wie co to jest piękno :) no ale w końcu to tylko przedszkolak, trzeba wybaczyć....

she_devil
08-01-2005, 15:32
Heh, to nie było miłe... Nie mialo być

idź się pobawić klockami...Kup mi klocki, plx plx.... i lalke barbie... aaaa i piaskownice.... moze jescze kalashnikova do zabawy PLX PLX PLX

Night:

Nie rozumeim cię, ja nie chce sie zabić :P Kalashnikovy do zabawy mi potrzebny :P (guns maniacs :P)

Dr.Unknown
08-01-2005, 15:41
Nie wiem, ale być może Danke gryzie też to co mnie, że tak dużo ludzi uważa Khan'a z swoistego Guru, wywyższają go, a on przecierz skromny chłopak jest i to nie jego wina.
<EVUL EDIT>
Radze ci She_Devil nie udawać BK, bo ci całkowicie nie wychodzi -_-

@Topic -majstrzostwo świata ;] chciałbym tak rysować. GZO to chodzi, "Mistrzostwo świata", bez przesady z komplementami.

dap-galothij
08-01-2005, 15:43
Mi się zdaje, że ten mieczyk jest zrobiony ładnie technicznie( w końcu Khan to Khan:)), ale jakoś mi nie przypadł do gustu. troszkę za ciemny.

Nightwalker
08-01-2005, 15:53
Radze ci She_Devil nie udawać BK, bo ci całkowicie nie wychodzi -_-

@Topic -majstrzostwo świata ;] chciałbym tak rysować. GZ

Agness
08-01-2005, 17:07
Weź wal konia...

Sory, ale.. glupia jestes -.-'
TEN RYSUNEK JEST SUPER :D

kubusiek
08-01-2005, 18:55
oo ja! mega dobre... ja chce to miec na tapecie! wow owo ow! gdzie ty sie tego chlopie nauczyles?

Thero
08-01-2005, 19:46
@Dr. Unkown
Ta? To naprawdę Khan? Czyżby? Aha, faktycznie.. Ja nie myślę o Khanie "guru", Ale każdy z rysunków jego wykonania bardzo mi się podoba, a krytyka jest dobra tylko wtedy kiedy powiesz czemu ci się nie podoba.. Nieuargumentowana krytyka jest jak samochód bez kół..

@She_devil
Kalasnikova chcesz? Za darmo? lol...

@Nightwalker
/me też chcę umieć tworzyć takie mieczyki
/me też chcę móc rysować całą lekcję bez konsekwencji, plxplxpxlpxlx!!!111

@Topic
Spojrzałem 2 raz i wydał mi się jakiś.. lepszy?..

Agness
08-01-2005, 20:06
oo ja! mega dobre... ja chce to miec na tapecie! wow owo ow! gdzie ty sie tego chlopie nauczyles?
Super, nie? 8o
Ej.. she... szkoda mi cie :p

łasooshekh
08-01-2005, 20:09
O kuźma, Khan, ja pierwole.... o.O
I jeszcze walnie, że "z nudów na lekcji" na dobitkę.....
0.o
O.O

PS Nie kolorujcie tego! Musi zostać w oryginale, na papierze w kratkę.
PS2 Ale to musi przetrwać, nie pozwólcie, żeby się gdzieś zawieruszyło!!!
looool:] na papierze w kratke naprawde fajna kratka w linie loooool

Agness
08-01-2005, 20:13
looool:] na papierze w kratke naprawde fajna kratka w linie loooool
kratka w linie... 8o wynalazek nowej generacji :p

Agness
08-01-2005, 20:22
Ten rose sword w tibianskiej emm.... wersji? :p Jest tez super! :cup: Mogli by go na nowym update jakims wprowadzic :D Tak zeby mial.. 100 atk? 8o To bym trzaskala "pekierow" :p Bo mi sie podoba :) Ta roza ze wstazka sa ladne :p

joey
14-01-2005, 20:25
Heh, powiem jedno. Kwestja wyćwiczenia nadgarstka, też bym tak mógł(gdybym ćwiczył przez 20 lat, mówcie Khanowi per "mistrzu")

nie kozakuj, ok masz 20lat, za 20lat przyjdę do ciebie i jak nie naryszujesz równie dobrze to cię zabiję ok?

@topic
EEEEEK.... pięknie.... najładniejszy miecz jaki dotąd widziałem na papierze...

Vanhelsen
26-01-2005, 18:49
This is great, pokolorował bym w photoshopie ale nie mam 8o
Ale już mam więc pokolorowałem :D

Rose sword by Khan, colored by Wieszok:

http://img167.exs.cx/img167/8389/roseswordbykhan9mw.png

Odrazu tłumacze, ten zielony nie wiem czemu taki strasznie jaskrawy, w corelu, jak kolorowałem był normalny a tu nagle mi taki wyskakuje ;(

Dowizul z Inferny
29-01-2005, 14:13
zarypisty ten sword ale kto nim bedzie walczyl bo wyglada jak ozdobny albo dla narcyzowhttp://forum.tibia.pl/images/smilies/tongue.gif

Adamix
29-01-2005, 18:21
Kto jest za tym żeby był nowy dział do obrzucania się obelgami :p
@Topic
Miecz pokolorowany i niepokolorowany wygląda zaje**ście

Wojtas
29-01-2005, 21:35
STARY ****A U ARE MY HERO!!!!!!!!!!!:P:P zajextra:D

Eileen
06-04-2005, 00:07
@Khan
Jest super. Co prawda gustuje w czym innym, ale samo wykonanie szkicu jest super.

Masz wprawę... WIELKIE GRATZ

Wieszok - fajnie ci wyszło,

Może i ja sie ośmiele zrobić mu nieco inną wersję kolorystyczną (mistrzu :), pozwól ). Ale ja zrobie w photo expresie, nie bedzie takich białych plam w miejscach ołówka.
@ Thero
/me też chcę umieć tworzyć takie mieczyki
/me też chcę móc rysować całą lekcję bez konsekwencji, plxplxpxlpxlx!!!

No cos ty ja zawsze na lekcjach coś maluję (głównie na sztuce - mam durnego nauczyciela i na lekcjach histy - cholernie przynudza babsztyl). Nigdy nie ponoszę z tego powodu konsekwencji :cup: ;)

dap-galothij
06-04-2005, 08:49
mi się podoba to kolorowanko Wieszoka:D.

uwaga do osób które nie wiedzą: z tego co wiem Khan rzadko pisze coś na tym forum. zobaczyłem wszystkie posty, i ostatni napisał o papieżu, a wcześniej w lutym pisał. od początku 2005 napisał 13 postów.

ostatnio zobaczyłem grafiki Tany. kto rysuje lepiej?

Avager
06-04-2005, 13:41
Em, Khan jak sam mówił, już nie jest na tym forum. Więc krótko mówiąc od czasu do czasu wpada zajrzeć co się dzieje.

Jadzia
06-04-2005, 14:56
super mi sie bardzo podoba :D:D:D:D:D

Jackiew
06-04-2005, 15:00
ale po co znowu otwierac ten temat?

dap-galothij
06-04-2005, 21:24
@up:aby każdy mógł dostrzec talent Khana:P

she_devil
06-04-2005, 22:23
Sory, ale.. glupia jestes -.-'
:D

Don't worry, nie jesteś pierwszym, który to mówi :P

Senseal
07-04-2005, 08:37
Super miecz dostajesz 9/10
Za to:
-Te kolce na mieczyku mi się trochę niepodobają
-I troche za krótki.

PS.Poproś kowalo niech go wykuje i daj go mojemy druidowi. :)

Louner
07-04-2005, 11:59
Tak, tak. Musze powiedzieć, że ten rysunek jest świetny :)

Moto
07-04-2005, 19:45
Bardzo dobre wykonanie, gratuluje ytalentu do rysowania i oby tak dalej.

Piotr Krzema
15-11-2005, 12:48
Świetny... Po prostu ŚWIETNY! Niewątpliwie masz talent!

Chyba sam zabiorę się za tworzenie itemów :D

Sashion
15-11-2005, 13:15
up

A ja myslalem ze bedziesz dalej doskonalił archeologie, ale no cóz lepiej dla forum.

Topic

... ... ... ... BARDZO ŁADNE CUDO!!!! Gdybym mial drukarke to bym se to wydrukowal i bym se pokolorowal ale niemam XD Eh chyba musisz miec 6 ze sztuki xD

Neoliquirius
15-11-2005, 19:44
Mi sie tez podoba :) Na lekcjach tez se rysuje jak nie mam co robic moze kiedys dam jakies swoje rysunki xD Pytanko - z drugiej strony miecza tez jest roza tej samej wielkosci?;p Na rysunku tego zbytnio nie widac wiec pytam ;]

Neoliquirius
16-11-2005, 10:09
Na wszelki wypadek, jakby ktos nie zrozumial to oswiadczam ze to z drufa roza to mial byc zart ;p