Pokaż pełną wersje : Powrót Rose Sword'a
Pamiętacie to paskudstwo?:
http://img92.exs.cx/img92/963/RoseSwordDUZY.gif http://img92.exs.cx/img92/4149/RoseSword.gif
Paru ludziom sie kiedys podobało.
To sobie narysowałem na infie bo nudno było. btw - jak komus sie chce to moze sie pobawc i sobie pokolorowac, zeby to klasy nabrało.
DUŻY OBRAZEK:
http://img152.exs.cx/img152/928/swscan000192pt.gif
MAŁY OBRAZEK:
http://img7.exs.cx/img7/9753/rosesword9vb.gif
Shanhaevel
06-01-2005, 18:46
Powiem:
OŻESZKURCZEŻJAŻPIERNICZEŻ!
9,5/10! (jak zrobisz jeszcze lepsze to 9,6/10 :D )
Co Ty rysujesz, kiedy Ci się nie nudzi???
Na skanerze te krechy, to chyba czyjeś włosy... :D
O ****a.
To nie tylko w paincie jesteś artystą?? :P
Master Duch
06-01-2005, 18:51
o ja pier~~~e !!! Zaje~~site
she_devil
06-01-2005, 18:52
To jak tomb rider... przemielone pomysly...zżygać sie mozna...
@wieszuś
Nie, nie podoba mi się
to jest ten caly mieczyk z kolcem on sie chyba protektor nazywal...
wczesniejsze wersja rose'a nie ma tego kolca....
Ekhm....lekko mowiac jestem pod wrazeniem....narysować takei cośw 35 min (10 na usadzenie sie i sprawdzenei obecnosci itd).Gratz
Vanhelsen
06-01-2005, 18:59
To jak tomb rider... przemielone pomysly...zżygać sie mozna... Ekhmm, tobie się to nie podoba ??
This is great, pokolorował bym w photoshopie ale nie mam 8o
Powiem tylko, że wypasiste jak 99% twych rysunków na phorum :)
Nie no, nie wiem od czego zacząć, poprostu mnie powaliłeś tym mieczem LOL spadłem z krzesła ! 8o Brak mi słów, taka ta praca fajna :D btw. już się biore za kolorowanie go :D
ale już mie sie nie chce na forum pisać.. ale ocenie :P.
Pracka jest bardzo fajna. I tyle :P. Co moge więcej napisać? podoba mi sie. Jest oryginalne, lecz ostrze wygląda jak drewniane, albo bardzo zmatowiony i porysowany metal :P. I z kim ty masz lekcje że nie widzą jak rysujesz? ja chce coś narysować i od razu belfer widzi ;/
ps. ten czerwony kwiatek na końcu... początku, nie pasuje, za ciemny.
i czemu paskudztwo? całkiem fajne to jest
Heh, powiem jedno. Kwestja wyćwiczenia nadgarstka, też bym tak mógł(gdybym ćwiczył przez 20 lat, mówcie Khanowi per "mistrzu")
szopenfeldziarz
06-01-2005, 19:47
O kuźma, Khan, ja pierwole.... o.O
I jeszcze walnie, że "z nudów na lekcji" na dobitkę.....
0.o
O.O
PS Nie kolorujcie tego! Musi zostać w oryginale, na papierze w kratkę.
PS2 Ale to musi przetrwać, nie pozwólcie, żeby się gdzieś zawieruszyło!!!
she_devil
06-01-2005, 19:52
mówcie Khanowi per "mistrzu"
Weź wal konia...
mówcie Khanowi per "mistrzu"
Wolałbym nie. Nie chce żeby sie znowu ludzie czepiali ze sie chwale. Z resztą She ma (wyjątkowo) rację - to az tak wcale dobrze nie wyszło. Ot jest bo jest.
Myshacheq
06-01-2005, 21:28
Weź wal konia...
No comment, przedszkole
@Temat
Rysunek wykonany po mistrzowsku, ale wątpie, żeby ktoś tym walczy, ale nie o to chodzi...
@down:
TO też nie było za mądre:P
she_devil
06-01-2005, 21:35
No comment, przedszkole
I love you too :* -.-
@up
Nie wiem czy zrozumiales chdozilo mi o zaakcentowanie faktu iz olewam twoją wypowiedź.
Myshacheq
06-01-2005, 21:44
Dokładnie zrozumiałem dziecko, jestem chyba hmmm jakoś 2 razy starszy więc stfu jak do mnie mówisz
@temat
hmmm ta wstążka jest jakoś przymocowana do ostrza? Tak mnie to ciekawi...
Można dostać w pysk jak się mocno machnie mieczem:P
Wstążka ma dodawać uroku ;]
She - wyluzuj! Wiem, ze mnie nie lubisz, ale zostaw innych userów w spokoju. A przynajmniej w moich topicach.
Vanhelsen
06-01-2005, 22:31
Khan, czemu strasznie dawno ciebie na forum nie widziałem ??, jakoś wogule nie pojawiają się ostatnio twoje obrazki, a szqda :P
P.S: Mam nadzieje, że wyjdą jeszcze jakieś kolejne rysunki twego autorstwa w takim "formacie", nawet jeśli będzie to za miecha, warto czekac :)
Khan, czemu strasznie dawno ciebie na forum nie widziałem ??, jakoś wogule nie pojawiają się ostatnio twoje obrazki, a szqda :P
P.S: Mam nadzieje, że wyjdą jeszcze jakieś kolejne rysunki twego autorstwa w takim "formacie", nawet jeśli będzie to za miecha, warto czekac :)
1. Bo oficjalnie porzuciłem forum z powodów roznych.
2. Mam takich kilka zeszytów. Bede od czasu do czasu coś wrzucał jak np. oryginalny szkic mojego awatara, czy mój postanuklearny autoportret.
szopenfeldziarz
06-01-2005, 22:57
@up
goddamn... to prawda, emeryturka.... :o co to będzie, co to będzie.....
@she_devil
powiem krótko: BUŁAHAHALOL... pozdrowienia i całuski dla ciebie. kaldrick się chowa... wysoceortograficzne.....
Pogromca pk
06-01-2005, 23:17
Weź wal konia...
Spokojnie, dziecko, jeszcze ci z tych nerwów wszystkie mleczaki wypadną.
Eh, szczerze zazdroszcze. Nigdy nie potrafilam robic linii szarpanych - ja jak cos dorwe, to bede wszystko szczegolowo zapelniac. Takie ot, zboczenie ;)
Co do samego rysunku: zatluke cie za wielkosc tego obrazka :p
I jeszcze jedno - ta roza... taka salatowata wyszla ;)
@Tanates:
Sory za wielkość. Już zmniejszam.
Pozatym - kolorowanie nie jest zboczeniem. To jest po prostu inny styl. Masz du np. Freda Flinstone'a w wersji a'la 'Drake of 99 Dragons':
http://img11.exs.cx/img11/4876/fred6qh.gif
Black Rider
07-01-2005, 13:08
Ale fred xD. A mieczyk jest zaje..walisty 8o . Normalnie mi gały wyszły 8o 8o 8o 8o 8o 8o
she_devil
07-01-2005, 14:08
Khan: ekhem... ja cie nie lubie? Poprostu tematem ze odchodzisz no... imho zblazniles sie...
@Myshacheq
HeJ JEsTeM DaNusIa I mAm 11 latkOOff. PoKlIKaSh? -.-
Myshacheq
07-01-2005, 14:23
Fred ładny, ładniejszy niż miecz.
W skali od 1 do 10 hmmm 9.
@Up.
Spoko, już nic nie mówie, masz prawo wyskoczyć nawet z "weź wal konia".
waR-MaGe
07-01-2005, 22:07
Mmm, co się czepiacie She? na tym forum musi się komuś nie podobać rysunki Khana! Przecież jak wszyscy zaczniecie jego czcić to on - Khan poczuje się "Bogiem" i znacznie gorsze rysunki robić! POMYŚLCIE TROCHE! A i jeszcze to każdy ma inny gust nie może się wszystkim to samo podobać, jest to NIE MOŻLIWE!
Mmm, tak wogóle to podobają mi się te rysunki, jednakże nie zwalają mnie z krzesła, ale no cóż...
she_devil
07-01-2005, 22:19
Mam jeszce jedno pytanie?
Kota/psa wsadziles pod skaner czy lysiejesz (sierść na skanerze)?
@down
powiedzialm ze sie zblazniles mowiac ze odchodzisz bo brzmialo to conajmniej.... ekhem upadek Jezusa ( wykonalem swoje misje blebleble) przynajmniej ja yo tak odebralam
Hmm.. to działa tak:
Lubie jak ludzie piszą, że fajnie rysuje bo to wiadomo w jakis sposob sprawia frajde. Ale lubie tez, wlasnie, jak komus sie NIE podoba, albo jak mowi mi CO mam zmienic.
Poza tym to jest tak jak mowicie - to zalezy od gustu. Jednym sie podoba innym nie. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze wiele przede mną i że są ludzie (nawet na tym forum) ktorzy rysują lepiej i ładniej. Także powiem jeszcze raz - nigdy nie uważałem się za 'boga'.
A jeśli chodzi o she, to gryzie mnie tylko to ze ona jest troche zbyt impulsywna czasami, pisząc np. że zbłaźniam się wystawiajać kolejny rysunek do oceny. Generalnie nic do niej nie mam. Dobrze, że jest z nami. Przynajmniej nie pozwala mi popaść w samozachwyt ;]
@up:
Wobec tego źle się zrozumieliśmy. Nigdy nie uważałem się za mesjasza, który przybywa na forum nieudaczników by wskazać im nową drogę, a następnie odejść w nieśmiertelnej chwale (Lol). Po prostu tak jak wtedy napisałem - mam teraz pełno innych sprawek na głowie. Postanowiłem więc wstrzymać się z pisaniem na forum, a czy jest lepsza chwila żeby odejść, niż ta gdy jest się u szczytu swych możliwości? Przepraszam jak cię uraziłem.
Niom, piknie, piknie :)) No ale cóż w Fordonie same wielkie talenty mieszkają - wystarczy spojrzeć na mnie :PP <joke>undefined
Taki talent sie marnuje, a mógł zostać moderatorem ;) ;)
Brzydal, moderatorem nie zostaje się za ładny uśmiech. A mieczyk nawet ładny, ale to bardziej mi sztylet przypomina, i to jakiś ceremonialny. Kojarzy mi się to z zabijaniem kobiety, której mąż umarł, a ona chce być z nim dalej.
Weź wal konia...
Heh, to nie było miłe...
Kocham usłyszeć z ust przedszkolaka, żeby se zwalił konia... Ty idź się pobawić klockami...
@Up.
Spoko, już nic nie mówie, masz prawo wyskoczyć nawet z "weź wal konia".
Popieram cię, ale zwróć uwagę na to, że 70% wiary na forum po przeczytaniu tego myśli sobie: "nie ma racji!!!111111". A potem jeszcze pisze posty. Alob inaczej, wyobraź sobie, że ty to napisałeś, od razu byłyby inne reakcje, zupełnie na odwrót, ja nie rozumiem czemu...
@Topic
Za mieczyk dałbym 9/10, ostatecznie 8.5/10 za dizwną różyczkę,a lepiej bym, go widział jakby był troszkę dłuższy.
Wujek Samo Zło
08-01-2005, 12:59
Full wypas rysunek , musisz mieć byczy talent skoro rysujesz takie bajeranckie mieczyki 8o a btw. ten dzieciak nie wie co to jest piękno :) no ale w końcu to tylko przedszkolak, trzeba wybaczyć....
she_devil
08-01-2005, 15:32
Heh, to nie było miłe... Nie mialo być
idź się pobawić klockami...Kup mi klocki, plx plx.... i lalke barbie... aaaa i piaskownice.... moze jescze kalashnikova do zabawy PLX PLX PLX
Night:
Nie rozumeim cię, ja nie chce sie zabić :P Kalashnikovy do zabawy mi potrzebny :P (guns maniacs :P)
Dr.Unknown
08-01-2005, 15:41
Nie wiem, ale być może Danke gryzie też to co mnie, że tak dużo ludzi uważa Khan'a z swoistego Guru, wywyższają go, a on przecierz skromny chłopak jest i to nie jego wina.
<EVUL EDIT>
Radze ci She_Devil nie udawać BK, bo ci całkowicie nie wychodzi -_-
@Topic -majstrzostwo świata ;] chciałbym tak rysować. GZO to chodzi, "Mistrzostwo świata", bez przesady z komplementami.
dap-galothij
08-01-2005, 15:43
Mi się zdaje, że ten mieczyk jest zrobiony ładnie technicznie( w końcu Khan to Khan:)), ale jakoś mi nie przypadł do gustu. troszkę za ciemny.
Nightwalker
08-01-2005, 15:53
Radze ci She_Devil nie udawać BK, bo ci całkowicie nie wychodzi -_-
@Topic -majstrzostwo świata ;] chciałbym tak rysować. GZ
Weź wal konia...
Sory, ale.. glupia jestes -.-'
TEN RYSUNEK JEST SUPER :D
kubusiek
08-01-2005, 18:55
oo ja! mega dobre... ja chce to miec na tapecie! wow owo ow! gdzie ty sie tego chlopie nauczyles?
@Dr. Unkown
Ta? To naprawdę Khan? Czyżby? Aha, faktycznie.. Ja nie myślę o Khanie "guru", Ale każdy z rysunków jego wykonania bardzo mi się podoba, a krytyka jest dobra tylko wtedy kiedy powiesz czemu ci się nie podoba.. Nieuargumentowana krytyka jest jak samochód bez kół..
@She_devil
Kalasnikova chcesz? Za darmo? lol...
@Nightwalker
/me też chcę umieć tworzyć takie mieczyki
/me też chcę móc rysować całą lekcję bez konsekwencji, plxplxpxlpxlx!!!111
@Topic
Spojrzałem 2 raz i wydał mi się jakiś.. lepszy?..
oo ja! mega dobre... ja chce to miec na tapecie! wow owo ow! gdzie ty sie tego chlopie nauczyles?
Super, nie? 8o
Ej.. she... szkoda mi cie :p
łasooshekh
08-01-2005, 20:09
O kuźma, Khan, ja pierwole.... o.O
I jeszcze walnie, że "z nudów na lekcji" na dobitkę.....
0.o
O.O
PS Nie kolorujcie tego! Musi zostać w oryginale, na papierze w kratkę.
PS2 Ale to musi przetrwać, nie pozwólcie, żeby się gdzieś zawieruszyło!!!
looool:] na papierze w kratke naprawde fajna kratka w linie loooool
looool:] na papierze w kratke naprawde fajna kratka w linie loooool
kratka w linie... 8o wynalazek nowej generacji :p
Ten rose sword w tibianskiej emm.... wersji? :p Jest tez super! :cup: Mogli by go na nowym update jakims wprowadzic :D Tak zeby mial.. 100 atk? 8o To bym trzaskala "pekierow" :p Bo mi sie podoba :) Ta roza ze wstazka sa ladne :p
Heh, powiem jedno. Kwestja wyćwiczenia nadgarstka, też bym tak mógł(gdybym ćwiczył przez 20 lat, mówcie Khanowi per "mistrzu")
nie kozakuj, ok masz 20lat, za 20lat przyjdę do ciebie i jak nie naryszujesz równie dobrze to cię zabiję ok?
@topic
EEEEEK.... pięknie.... najładniejszy miecz jaki dotąd widziałem na papierze...
Vanhelsen
26-01-2005, 18:49
This is great, pokolorował bym w photoshopie ale nie mam 8o
Ale już mam więc pokolorowałem :D
Rose sword by Khan, colored by Wieszok:
http://img167.exs.cx/img167/8389/roseswordbykhan9mw.png
Odrazu tłumacze, ten zielony nie wiem czemu taki strasznie jaskrawy, w corelu, jak kolorowałem był normalny a tu nagle mi taki wyskakuje ;(
Dowizul z Inferny
29-01-2005, 14:13
zarypisty ten sword ale kto nim bedzie walczyl bo wyglada jak ozdobny albo dla narcyzowhttp://forum.tibia.pl/images/smilies/tongue.gif
Kto jest za tym żeby był nowy dział do obrzucania się obelgami :p
@Topic
Miecz pokolorowany i niepokolorowany wygląda zaje**ście
STARY ****A U ARE MY HERO!!!!!!!!!!!:P:P zajextra:D
@Khan
Jest super. Co prawda gustuje w czym innym, ale samo wykonanie szkicu jest super.
Masz wprawę... WIELKIE GRATZ
Wieszok - fajnie ci wyszło,
Może i ja sie ośmiele zrobić mu nieco inną wersję kolorystyczną (mistrzu :), pozwól ). Ale ja zrobie w photo expresie, nie bedzie takich białych plam w miejscach ołówka.
@ Thero
/me też chcę umieć tworzyć takie mieczyki
/me też chcę móc rysować całą lekcję bez konsekwencji, plxplxpxlpxlx!!!
No cos ty ja zawsze na lekcjach coś maluję (głównie na sztuce - mam durnego nauczyciela i na lekcjach histy - cholernie przynudza babsztyl). Nigdy nie ponoszę z tego powodu konsekwencji :cup: ;)
dap-galothij
06-04-2005, 08:49
mi się podoba to kolorowanko Wieszoka:D.
uwaga do osób które nie wiedzą: z tego co wiem Khan rzadko pisze coś na tym forum. zobaczyłem wszystkie posty, i ostatni napisał o papieżu, a wcześniej w lutym pisał. od początku 2005 napisał 13 postów.
ostatnio zobaczyłem grafiki Tany. kto rysuje lepiej?
Em, Khan jak sam mówił, już nie jest na tym forum. Więc krótko mówiąc od czasu do czasu wpada zajrzeć co się dzieje.
super mi sie bardzo podoba :D:D:D:D:D
ale po co znowu otwierac ten temat?
dap-galothij
06-04-2005, 21:24
@up:aby każdy mógł dostrzec talent Khana:P
she_devil
06-04-2005, 22:23
Sory, ale.. glupia jestes -.-'
:D
Don't worry, nie jesteś pierwszym, który to mówi :P
Super miecz dostajesz 9/10
Za to:
-Te kolce na mieczyku mi się trochę niepodobają
-I troche za krótki.
PS.Poproś kowalo niech go wykuje i daj go mojemy druidowi. :)
Tak, tak. Musze powiedzieć, że ten rysunek jest świetny :)
Bardzo dobre wykonanie, gratuluje ytalentu do rysowania i oby tak dalej.
Piotr Krzema
15-11-2005, 12:48
Świetny... Po prostu ŚWIETNY! Niewątpliwie masz talent!
Chyba sam zabiorę się za tworzenie itemów :D
up
A ja myslalem ze bedziesz dalej doskonalił archeologie, ale no cóz lepiej dla forum.
Topic
... ... ... ... BARDZO ŁADNE CUDO!!!! Gdybym mial drukarke to bym se to wydrukowal i bym se pokolorowal ale niemam XD Eh chyba musisz miec 6 ze sztuki xD
Neoliquirius
15-11-2005, 19:44
Mi sie tez podoba :) Na lekcjach tez se rysuje jak nie mam co robic moze kiedys dam jakies swoje rysunki xD Pytanko - z drugiej strony miecza tez jest roza tej samej wielkosci?;p Na rysunku tego zbytnio nie widac wiec pytam ;]
Neoliquirius
16-11-2005, 10:09
Na wszelki wypadek, jakby ktos nie zrozumial to oswiadczam ze to z drufa roza to mial byc zart ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.