Pokaż pełną wersje : Stracilem wszystkie dane...
Otóż moim problemem jest to że straciłem wszystko dane swojego konta, które bardzo chciałbym odzyskać...
nie mam account password i password... e-maila również nie pamiętam... ale znam hasło do maila.
czy jest jakiś sposób żeby odzyskać to konto?
proszę o pomoc.
Arenthor
11-11-2009, 18:08
Nie ma szans
a jakaś możliwość żeby napisać do cipsoftu czy mogli by mi podać maila... warto próbować?
Lol nie, to tak nie działa. Są pewne procedury których trzeba się trzymać. Ty nie spełniasz warunków, czyli nie ma szans na odzyskanie konta.
Zamow nowego confirmation keya. Jesli konto faktycznie nalezy do ciebie to list przyjdzie na twoj domowy adres podany podczas rejestracji konta.
Zamow nowego confirmation keya. Jesli konto faktycznie nalezy do ciebie to list przyjdzie na twoj domowy adres podany podczas rejestracji konta.
to fantastycznie :)
moje dane, które podałem przy pierwszym r-keyu są takie same i dobrze je pamiętam... czyli oznacza to że przyślą mi normalnie r-keya bez żadnych komplikacji?
RailChris
11-11-2009, 20:58
Ciekawe jak go aktywujesz bez passów :D
AnonimowyPowrot
11-11-2009, 21:04
Możesz jechać do Niemiec i błagać ich na kolanach, albo złożyć im sprawę do sądu, że utrudniają ci rozgrywkę :D Pewnie zostaniesz ukarany bezpodstawne oskarżenia i niszczenie dobrej reputacji, a konta już nigdy nie odzyskasz, ale TVN się ucieszy z nowego materiału.
Zacznijmy od tego, że za pomocą rec-key możesz zmienić maila, którym się posługujesz podczas odzyskiwania hasła. Owszem, można na niego wysłać nazwę konta i hasło, ale musisz spełnić dwa warunku.
1. Znać nick jakiejś postaci z konta.
2. Last login z konta musi być wystarczająco stary, tj nie możesz wysłać sobie tych danych jeżeli np wczoraj logowałeś się na konto.
czyli mozesz odzyskac chara
problem polega na tym ze nie mam passow żadnych i ich nie pamiętam bo miałem byle jakie, bardzo długie i zawsze zapisywałem je w pliku...używając opcji kopiuj/wklej logowałem się na postać. Teraz nie mam nic oprócz tego że znam 2 postaci, które miałem na tym koncie i dane osobowe, które wpisałem przy pierwszym r-keyu
Jesli przy rejestracji konta podales dobre dane i znasz nick postaci to wystarczy ze kupisz nowego rec keya i wtedy odzyskasz pw. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.