PDA

Pokaż pełną wersje : Name Lock

La'Patata
14-11-2009, 15:56
Hi all !

Przeczytałem na forum, że jeśli posiada się imię nie zgodne z regulaminem Tibi GM ma prawo zrobić tzw. Name Locka czyli zmianie Nicku.
Ta sprawa jest dość nietypowa ponieważ chciałbym się zgłosić, że posiadam
niedozwolone imię, z początku miała być to noob postać tylko do zarabiania kasy ale teraz widzę, że jest w niej przyszłość dlatego chce zmienić nick na taki bardziej Rolepleyowski.Więc co trzeba zrobić by dostać tego Name Locka ? Napisać na forum Tibia.com ? I czy jeśli dostanę tego Name Locka to czy jeszcze gdzieś będzie widniało stare imię ?

Mam nadzieję, że zroumiecie co napisałem B)

Old_Game
14-11-2009, 16:38
Napisz do Tuta/S Tuta.

LeifErikson
14-11-2009, 16:38
Hi all !

Przeczytałem na forum, że jeśli posiada się imię nie zgodne z regulaminem Tibi GM ma prawo zrobić tzw. Name Locka czyli zmianie Nicku.
Ta sprawa jest dość nietypowa ponieważ chciałbym się zgłosić, że posiadam
niedozwolone imię, z początku miała być to noob postać tylko do zarabiania kasy ale teraz widzę, że jest w niej przyszłość dlatego chce zmienić nick na taki bardziej Rolepleyowski.Więc co trzeba zrobić by dostać tego Name Locka ? Napisać na forum Tibia.com ? I czy jeśli dostanę tego Name Locka to czy jeszcze gdzieś będzie widniało stare imię ?

Mam nadzieję, że zroumiecie co napisałem B)
Poprosic ktoregos tutora zeby zglosil twoj nick, podac mu sensowne powody [dlaczego jest nielegalny] i czekac na akceptacje CM'a. Potem wpisujesz nowy nick, czekasz az zaakceptuja. Nick bedzie widac przez jakis czas na stronie twojego chara, chyba, ze jest bardzo wulgarny czy cos takiego. [Mialem tak.]

Fureyka
14-11-2009, 16:42
Albo sam mozesz opisac sytuacje w linku ponizej:

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1542098

La'Patata
15-11-2009, 14:26
A zna może ktoś jakiegoś Polskiego Tutora na Harmonii ?
Jak znacie to podalibyście jego Nicka.

Dzięki za poprzednie odp.:)

Cezzy
15-11-2009, 14:49
Poprostu pisz co godzine na Help-Channel że masz niedozwolony nick i chcesz name locka. Jak ci napiszą, że już zgłosili, to pozostaje ci czekać.

ruszek
15-11-2009, 15:28
Ja jak miałem niefajny nick to zmieniłem pisząc na helpie:

Hello, can u give me namelock ? In polish is : XXXXX
Ok.

Ni ma problimiu