Pokaż pełną wersje : Chcieliscie, macie 3 nowe swiaty...
3 nowe swiaty... non pvp do ch**a wafla ;\
Also, we are going to set up 3 new Optional PvP game worlds on Tuesday.
..::QRAS::..
15-11-2009, 13:41
teraz szał dzikich ciał bedzie
To i tak już nie ma sensu jak można sobie postać przenieść lol. ;)
Vasudanin
15-11-2009, 13:52
3 nowe swiaty... non pvp do ch**a wafla ;\
Bo reszta no-pvp jest już zapchana na maksa?
To i tak już nie ma sensu jak można sobie postać przenieść lol. ;)
Nie ma przypadkiem ograniczenia co do nowych światów ? Bo jeśli nie to tworzenie nowych faktycznie jest bez sensu :confused:
Edit:
Also, we are going to set up 3 new Optional PvP game worlds on Tuesday. Two of them will be located in the USA and one of them in Germany. These new game worlds will not be blocked for transfer. The names, however, have not been decided yet. Please also note that free accounts will not be able to play with newly created characters on these worlds during the first week.
Bez sensu... Powinni zablokować możliwość transferu postaci na nowe światy. Psuje to ducha gry, brak rywalizacji między tymi co zaczynają grać...
Czego zescie sie spodziewali, ze beda open pvp bez transferow??
Jakby to byly open pvp to owszem mozna bylo by sie wsciekac o transfery, niech sie tam bija albo sobie expia wspokoju
Bo reszta no-pvp jest już zapchana na maksa?
A to nie mozna 2 takich i 1 takiego?
Albertus
15-11-2009, 14:18
A to nie mozna 2 takich i 1 takiego?
nie rozumiesz ze im się to nie opłaca? Pvp ma mało graczy , bez sensu było by robienie kolejnych... Biznes to biznes , a no-pvp daje im więcej graczy co za tym idzie pieniędzy.
@Up
Gdzie ty tu widzisz biznes?! Ja tu tylko widzę kolejkę do zalogowania.
Mohammed
15-11-2009, 14:42
Powinni zablokować transfer na miesiąc co najmniej a nie...:o
Kasza_Mistrz
15-11-2009, 14:55
przeniesienie postaci polega na tym ze przeniesiony char nie moze byc w top10.. ;)
A normalne PvP się jeszcze nadają do gry, więc po co nowe...?
przeniesienie postaci polega na tym ze przeniesiony char nie moze byc w top10.. ;)
Skąd masz takie informacje? -.-
nie rozumiesz ze im się to nie opłaca? Pvp ma mało graczy , bez sensu było by robienie kolejnych... Biznes to biznes , a no-pvp daje im więcej graczy co za tym idzie pieniędzy.
Jak sie nie oplaca? To wez dodaj wszystkie swiaty PVP (wszystkich graczy) i wszystkich z NONPVP, i napisz gdzie ci wyjdzie wiecej.
Macko121
15-11-2009, 16:22
Właśnie! Też bym chciał nowy świat open-pvp, ale to jest dla nich nie opłacalne, gdyż na starych gra po 600 osób. Myślicie, że utrzymanie serwera nie kosztuje? Otwierając nowe optional-pvp mają pewność, że będą one zapełnione.
Omg... przecież i tak mało kto przenosi hary bo to się po prostu nie opłaca. Tracisz ziomków, gildie itp, jeszcze płacisz jak za woły xd
MuLtI_^of^_HeLL
15-11-2009, 20:14
Już od pierwszych godzin powstania z 1500 osób będzie chciało grać na nich i kolejki po 300-500 mogli zrobić 1 open pvp 2 optional pvp 3 hardcore pvp najlepiej by było
demoninator
15-11-2009, 22:44
Czyli, że taki 100 lvl może sobie z pvp na ten nowy server przejść odrazu? Hmm troche to bez sensu...
Albertus
16-11-2009, 08:07
Czyli, że taki 100 lvl może sobie z pvp na ten nowy server przejść odrazu? Hmm troche to bez sensu...
ty umieć czytać?
Już od pierwszych godzin powstania z 1500 osób będzie chciało grać na nich i kolejki po 300-500 mogli zrobić 1 open pvp 2 optional pvp 3 hardcore pvp najlepiej by było
po co maja robić coś na czym zarobią mniej... jak byś miał do wyboru sprzedaż samochodu , i jeden dalby 3 tysiące , drugi 5 tysięcy a trzeci 7... To sprzedałbyś temu za 3/5 tysięcy? I tak samo jest ze światami , pvp enfo ma bardzo mało graczy wiec zyski nie duże , pvp ma średnio to i zyski średnie , no pvp ma bardzo dużo graczy to i zyski duże.... trochę logiki...
Bardzo ladnie ;] i dobrze ze non-pvp. Ciekawe jakie nazwy wymysla.
@down i 2x down
śmieszne...
Cloudres
16-11-2009, 12:28
Bardzo ladnie ;] i dobrze ze non-pvp. Ciekawe jakie nazwy wymysla.
Chickenera
Babyopia
Notasrealservera
@up
Dobre dobre nazwy
Mozliwe ze tez
Dzieckonyra
Obsramonia
Noobythera
Retardera
Wylansowany
16-11-2009, 15:46
Nie wierzę, chyba pierwszy temat gdzie Albertus się kulturalnie i mądrze wypowiada...
@topic
Jestem tylko jednego ciekawy: Dlaczego dwa nowe servery będą w USA, a jeden w NIemczech? A nie odwrotnie?
Albertus
16-11-2009, 15:49
@Up
Gdzie ty tu widzisz biznes?! Ja tu tylko widzę kolejkę do zalogowania.
tu ze jak powiedzmy 20 % servera ma pacc (zgaduje) , to na serverze gdzie gra 5000 ludzi pacc będzie miało więcej niż na servie gdzie jest 2000
Nie wierzę, chyba pierwszy temat gdzie Albertus się kulturalnie i mądrze wypowiada...
@topic
Jestem tylko jednego ciekawy: Dlaczego dwa nowe servery będą w USA, a jeden w NIemczech? A nie odwrotnie?
Bo większość graczy jest z Brazyli??
Powstają nonki bo mają z nich więcej euro - czym tu się dziwić.
demoninator
16-11-2009, 18:37
Zamierza ktoś przechodzić na niemiecki z tych nowych servów? ;>
Ja zamierzam kupić nowe konto i od razu wyposażyć w PACC na 30 dni.
jak przenoszenie jest nieoplacalne?
jak masz 15lvl i jestes noobem z carlin to moze tak. ale jak jakas gildia przegrywa wojne to przenosza chary i poboja gdzie indziej. a swiatow pvp jest bardzo duzo wiec git ze nowe nopvp wchodza.
Nov 17 2009 -
The names of our three new Optional PvP game worlds are determined! They are called Fidera, Magera and Olympa. These worlds are about to go online today.
DD-ExpLo.
17-11-2009, 16:01
z Paccem stoje 18 w kolejce na Olympe. Dziwne ;D chyba z 500 osob sie naraz loguje z paccem.
Nazwy pasujące:
All4cashonia
Onlypaccera
Thieflera
Trapera
Botamonia
demoninator
17-11-2009, 16:25
Co do przenoszenia na ta światy. Czy czasem nie jest tak, że można się przenieść tam gdzie nasz lvl nie będzie największy? Czyli, że 100 może przenieść się na ten świat gdy jest jakiś 100 lub 101?
Ja widzę ,że wy tu macie zły tok rozumowania ^-
Myslicie ,że co od tak zacznie masa ludzi grac na tych nowych serva - a z kąd oni z innych serverow ;D Przecierz to nie spowoduje ,że w tibie zacznie grać więcej osob ;D Więc w moim guscie to mogli by dac 2 nony i 1 pvp ^^ Ale jak sądze nie zrobili tego dla jakichś wielkich zyskow ;d A poto aby przeżedzić servery non pvp... :) Jakoś muszą sie wywiązywać z tego iz pacc nie ma kolejek. A tam gra na prawde masa ludu :o
Btw. Myśle ,że jakby porownac ile osob ma pacca na servach jak antica etc. <pvp> a tych z non to my moglo byc roznie :D
malyjanek
17-11-2009, 20:31
zal.pl niestety :/
$Kosinho$
18-11-2009, 15:28
Olympa ma już swojego leadera -.-
Jest nim Domith 236 paladyn...
nie podoba mi się ten system transferu postaci
masz hunta na jakimś świecie? trudno! life is brutal, life is full of zasadzkas, life is czakalaka
Cip Soft szuka to coraz nowszych sposobów na zarobek
SMS Shop czeka...
['] Tibia [']
PS: Fidera > Mith Stregax 207lvl
Magera > Caiuzinho 129 lvl
Mith stregax, Fidera, 207 MS.
Apollo Hero 215 Royal Paladin Fidera :D
Moim zdaniem przenoszenie powinno wygladać tak. Jeżeli najwyższy lvl ma np 50 poziom to powyzej tego poziomu nie mozna sie przenieść. Dzieki temu byłoby wszystko wyrównane. Z drugiej strony spójrzcie na to z tej strony.
Światy stare zaczną być puste co za tym idzie wieksze szanse na swobodny exp. I wieksze szanse na hlvl:) wiec to nie jest wcale takie glupie.
@up
Kurwa nie rozumiesz, że te servery powstały żeby rozładować istniejące (głównie nonki) a nie prowadzić kretyńskie wyścigi kto wbije pierwszy 8 - 20 - 100 lvl?!
Wylansowany
21-11-2009, 14:36
Bo większość graczy jest z Brazyli??
Z tego co kojarzę, wg ostatniej ankiety, liczba graczy z Brazylii i Polski jest mniej więcej równa, waha się ok. 1,5%...
Wytłumaczenie może być takie, że Brazylijczycy kupują więcej PACC-ów, ale na to niestety nie mamy danych...
Olympa ma już swojego leadera -.-
Jest nim Domith 236 paladyn...
nie podoba mi się ten system transferu postaci
masz hunta na jakimś świecie? trudno! life is brutal, life is full of zasadzkas, life is czakalaka
Cip Soft szuka to coraz nowszych sposobów na zarobek
SMS Shop czeka...
['] Tibia [']
PS: Fidera > Mith Stregax 207lvl
Magera > Caiuzinho 129 lvl
Tibia umarła już dawno temu, teraz została namiastka która przypomina bezsensowną nawalankę dla debili.
Ciekawe co następnego wymyślą, kupowanie addonów za real kasę?Może dodawanie expa za kaskę?Skoro wprowadzili już tą dodatkową godzinę która daje 1.5exp to może tak jak w silkroadzie niech będa dodatki które pozwalają expić np jeszcze raz 2 razy szybciej przez np 1 dzień?
Witam,
Z tego co wiem to powinny dzis po ss ruszyc 3 nowe swiaty dla graczy bez pacca niestety tak sie nie stało. Dlatego moje pytanie brzmi dlaczego !?
@up
Nowe światy powstały we wtorek Fail.
Witam,
Z tego co wiem to powinny dzis po ss ruszyc 3 nowe swiaty dla graczy bez pacca niestety tak sie nie stało. Dlatego moje pytanie brzmi dlaczego !?
Poczytaj mój podpis to zrozumiesz :)
A co do 3 nowych światów to widać tu element polityki i ekonomii. Parę osób z h-lev przeniosło się na nowe światy moim zdaniem nie bez powodu:
- Na jakiś czas mają lepsze expowiska wyłącznie dla siebie, a co za tym idzie szybsze bicie levela i profity.
- Zarobek na nowych graczach w postaci quest serwisów.
To dwa główne moim zdaniem powody, ale jest ich więcej.
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!!
KonradNoLifer
24-11-2009, 13:47
Hahahaaha poreda po co ci nowe światy jak i tak na każdym dostajesz po dupci :(. Na każdym servie ciągle przegrana wojna, ciągle zmieniasz chary, światy. Ogarnij się.
KOEPASKAOPEPASKAOEPASK.
Dziś środa.
A przy wchodzeniu na server pisze ze tylko dla Premium acc :|
@up
ojejq powiedz o tym mamie może pomoże.
$Kosinho$
26-11-2009, 06:56
@
ojejq powiedz o tym mamie może pomoże.
koleś zaznaczył tylko, że CipSoft nie wywiązuje się ze wcześniejszych deklaracji
ale ty musiałeś być fajniejszy...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.