Pokaż pełną wersje : Wolno chodze..?
Jastekowy
16-11-2009, 13:53
Witam, otóż mam pewien problem mam 153 lvl a chodzę wolniej niż niejeden 100-150 =/ dlaczego tak jest? sprawdzalem raz z kumplem chodzil tak samo jak ja, na bohach, bez time ringa na 124 lvl ;/ postać zrobiłem rok temu
Może masz lagi, albo mało fps i tak Ci się tylko wydaje.
Old_Game
16-11-2009, 15:03
Też zależy od daty powstania postaci. Gdzieś czytałem, że im starsza postać tym wolniej chodzi.
Czyli, że jak jakiś koleś stworzy postać i wbije 30 lvl. A potem jakiś koleś 1 rok później zrobi postać i wbije 15 lvl to będzie tak szybko chodził jak 30 lvl
@up
bullshit
@topik
Tak jak napisał erverse, słysząłem coś jeszcze z opóźnieniami klawiatury które zmienia się w panelu sterownia, pogrzeb
Też zależy od daty powstania postaci. Gdzieś czytałem, że im starsza postać tym wolniej chodzi.
Czyli, że jak jakiś koleś stworzy postać i wbije 30 lvl. A potem jakiś koleś 1 rok później zrobi postać i wbije 15 lvl to będzie tak szybko chodził jak 30 lvl
Ale wkręta... Czy ty myślisz, że Bubble i EO chodzą jak 100 lvl bo maja chary juz 6+ lat?
Ale bajki....
@Jastekowy
Wydaje ci się... masz mało FPS'ów albo lagi jak napisał Erverse
Jastekowy
16-11-2009, 16:14
Jak zrobić żeby im pokazało ile mam FPS?
Clockwerk
16-11-2009, 16:53
to zależy od tego na jakim servie stoi ots
CTRL + F8
:P Bedzie w górnym lewym rogu okienka Tibii.
Old_Game
16-11-2009, 19:30
izi men. omg. Ja tylko tak gdzieś przeczytałem. Ale teraz za nic nie moge skojarzyć skąd.
@Edit.
Jednak znalazłem w poradnikach mam fragment
Pomimo tego, że wszystkie profesje są równe pod względem szybkości, nadal mogą występować różnice pomiędzy graczami na tym samym levelu. Z czego one wynikają? Otóż różnica widoczna jest w przypadku „starych” i „nowych” graczy, przy czym „stary” oznacza postać stworzoną w okolicach powstania świata Nova bądź wcześniej. CIPSoft w czasie modyfikowania szybkości graczy (podczas jednego z tzw. update’ów) albo najzwyczajniej zapomniał o starych graczach, albo z jakichś względów chciał, aby nowe postaci były szybsze. Z tego względu nowe postaci są szybsze o 20 punktów, co równa się 10 levelom(!). I tak np. „stary” 11-poziomowy druid porusza się z tą samą szybkością co „nowy” 1-poziomowy druid (oczywiście przyszły).
http://tibia.pl/poradniki/183517 << Cały poradnik
to zależy od tego na jakim servie stoi ots
spokojnie :cup::cup::cup::cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.