Pokaż pełną wersje : RS na Rooku !! <... To nie fake !!
Danon sokole oko
07-01-2005, 01:29
Stoje sobie na "rynku" na rooku asz tu nagle loguje sie koles i... szok Red Skull. Level 1 8o Zrobilem SS i juz go nie bylo :P
http://members.lycos.co.uk/danonek/tibia/czaszka.jpg
LOOOOL Nigdy niewidziałeś red skulla na rooku??
TO ci powiem chłopak pkował na main i go zrokowali do 1 lvla i teraz jest na rynku i gnije z takich noobów
Co was ludzie po***alo? uspokujcie sie -.-
lol nie przesadzajcie nie szydzcie tak :D Ja widzialem pk w dp i rs na rooku tez nawet grupka chodzili kolesie z red skullami ale to nie powod zeby z niego tak brechtac ze czegos takie nie widzial :P
Mam do was WSZYSTKICH PYTANIE.... Jeżeli już w 1 poście chłopak dostał odpowiedz na swoje pytanie, Do tego poprawną....TO PO JAKIEGO GRZYBA NABIJACIE POSTY BARDZO BOGATEJ TREŚCI czyli "BUhahahaha..." Pozatym założe sie że jak pierwszy raz widzieliście reda na rooku....to kombinowaliscie jak to możliwe....TEMAT DO KASACJi
Mistyczny
07-01-2005, 15:10
lol po prostu nie wiedział a wy się śmiejecie. :) :blazen:
lol po prostu nie wiedział a wy się śmiejecie. :) :blazen:
Pomysl jakim trzeba być łebkiem,żeby siediec na forum i nie zauwazyć czegosc takiego ze red skull moze byc na rooku-->O tym tematow jest pelno :/
Ci co się śmieją napewno gdy pierwszy raz zobaczyli Red Skulla Na rooku KOmbinowali jak bby tu zdjątko na forum zamieścić....:D:D:D ale sorry nie wiedzieli że istnieje taki przycisk jak Print Screen :D
Danon sokole oko
07-01-2005, 21:16
Na forum to ja jestem do 6 stycznia wiec nie zdazylem all obejzec :P a rs 1 raz widzialem na rooku i mnie to zdziswilo bo nie wiedzialem jakim cudem :P wiec prosze mnie nie besztac :P hehe ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.