Pokaż pełną wersje : Inne Dolera 106 ek by ORTW , Flame me.
psyhopatka
17-11-2009, 22:35
http://uploadhyper.com/file/14983/axeiralmost.cam.html
Nie wszystko poszło zgodnie z planem ;p
Czekamy na krytyke z strony rzepek ;o
Xahote Myonicorth
17-11-2009, 22:41
Może lepiej bić mniejsze lvle ale będące przy kompie? Ten filmik był interesujący niczym moje wypracowania z polaka w liceum :D
brawa należą sie za trapa bo pewno nie bylo go latwo zrobic. ale nadal chodzicie z smieszna iloscia manasow na pk... i nadal sadze ze nie wymiekamy przy was ba przewyzszamy bo u nas jest ciezej wiec nie wiem po co to ortw.
Moze naro nosi malo , ale ja regularnie 4 bp nosze .
Ilez to moze miec 28 sorcek kapa.
do tego dochodzi eq , lina lopata , ihy , jakies runy.
no. lopata ci na ph nie potrzebna. legi tez nie. nawet z legami ihami i runami mialem conajmniej 6 bp potow. tera po 7 nosze i i tak malo jest
psyhopatka
17-11-2009, 22:49
Powiem tak , ta nazwa teamu to temat do rozmów z wami ;)
Wy jedziecie nas za nazwę my was nie jedziemy bo nie macie nowych filmików jeszcze i jest śmiesznie.
Manasów tak mało bo musieliśmy paczki mieć w bp;p
Akurat w tym miejscu co staliśmy trap nie jest najtrudniejszy , jak będziesz chciał to ci wytłumaczę jak ;)
omfg...co jest fajnego w oraniu 100% afkow?
ogarnijcie sie...ocena waszego teamu/filmow 3/10
no cóż. będąc szczerym, miałem nadzieje że wam się uda. Jednak jak mówili panowie up. Za mało manasów. 28 sorc imo powinien mieć przy sobie 5-6 bp manasów, do tego bp przeróżnych run. Wtedy jest prościej i milej ;)
pozdrawiam
no cóż. będąc szczerym, miałem nadzieje że wam się uda. Jednak jak mówili panowie up. Za mało manasów. 28 sorc imo powinien mieć przy sobie 5-6 bp manasów, do tego bp przeróżnych run. Wtedy jest prościej i milej ;)
pozdrawiam
oczywiscie ale bez legos , shielda i tarczy :)
AdiZgOlekk
18-11-2009, 17:22
shielda i tarczy :)
:P to napewno
Nie obraźcie się, ale to jest lipa ; p
Czy wy nie widzicie roznicy pomiedzy normal pvp a pvp enforced? Wypowiadacie sie ze 25 sorc powinien nawet 6 bp manasow nosic! Co jest wielka glupota. Oni ida na ofiary ktore jakby sie 'obudzily' to nawet im 50 bp manasow nie pomoze. Takze bp moze dwa styka.
Btw. Nie jestem po stronie 'rzepki' ani tez tego pk teamu.
Szkoda, że nie padł. Psyhopatka olej tych hejterów i rób swoje nadal. (:
psyhopatka
19-11-2009, 08:14
Robię;p
Ja się nimi nie przejmuję ;]
Dzisiaj może polecimy na kogoś;p
Szkoda, że nie padł. Psyhopatka olej tych hejterów i rób swoje nadal. (:
kto tu hejtuje? To nie my nosimy nazwę "ANTYPEKATEAM PSYHOPATKI" ;>
Jak dla mnie zakładanie jakiś teamów anty X jest kretyństwem i zwykłą dziecinadą.
Pisałem już wcześniej na temat pk na enfo - nie opłaca się, szkoda waszego czasu, nerwów i kasy. Lepiej sobie znaleźć jakiś przyczółek na zwykłym pvp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.