zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Team??

Alient
18-11-2009, 09:13
Witam wszystkich!
Od razu zaznaczam, że nie jestem zwykłym dzieciakiem, któremu się nudzi i nie ma co robić...
Szukam poprostu ludzi (nie dzieciaków oraz nie osób nie słownych) do teamu PK. Oczywiście chodzi mi o to aby najpierw uzbierać odpowiednią liczbę osób, następnie ogarnąć ekipę na kilku OTS'ach (poprostu zgranie ekipy) no , a ostatnią "fazą" byłoby wbijanie na serwery realnej Tibii (np. Xerena [tylko przykład] ). Chodzi poprostu o dobrą zabawę jak i wyrobienie sobie jakiś opinii na temat teams pk... Jak wiadomo rostrzygają się spory na teamt jaki jest najlepszy, więc jest szansa pokazać na co stać Polaków a nie tylko Brazoili i innych ppl^^ ... Napewno (jeśli sie oczywiście uda) nie bedziemy uderzać na 50 lvl'ki tylko na jedne z najwyższych na serwie i nawet możemy potem wprowadzić własne zasady serwera...

Pozdrawiam i czekam na oferty i ludzi chętnych do walki;))
W PM prosiłbym o jakiś kontakt z Wami:)
POzdrawiam!

Couranger
18-11-2009, 10:07
Witam wszystkich!
Od razu zaznaczam, że nie jestem zwykłym dzieciakiem, któremu się nudzi i nie ma co robić...
Szukam poprostu ludzi (nie dzieciaków oraz nie osób nie słownych) do teamu PK. Oczywiście chodzi mi o to aby najpierw uzbierać odpowiednią liczbę osób, następnie ogarnąć ekipę na kilku OTS'ach (poprostu zgranie ekipy) no , a ostatnią "fazą" byłoby wbijanie na serwery realnej Tibii (np. Xerena [tylko przykład] ). Chodzi poprostu o dobrą zabawę jak i wyrobienie sobie jakiś opinii na temat teams pk... Jak wiadomo rostrzygają się spory na teamt jaki jest najlepszy, więc jest szansa pokazać na co stać Polaków a nie tylko Brazoili i innych ppl^^ ... Napewno (jeśli sie oczywiście uda) nie bedziemy uderzać na 50 lvl'ki tylko na jedne z najwyższych na serwie i nawet możemy potem wprowadzić własne zasady serwera...

Pozdrawiam i czekam na oferty i ludzi chętnych do walki;))
W PM prosiłbym o jakiś kontakt z Wami:)
POzdrawiam!

Kolejny team ktory nie wypali

btw napewno uda ci sie wprowadzic wlasne zasady dzieki pk teamowi XD , probojcie na Furorze .

Alient
18-11-2009, 10:10
To jest Twpje przekonanie... Skoro jestes "nieogarem" to anpewno nie wypali... Czemu większośc Brazoli, Portugalczyków, Hiszpanów itd potrafią??
Bo nie mają takiego pojdejścia jak Ty!;)
Pozdrawiam !

Couranger
18-11-2009, 10:15
no to mowie wlaz na furore i udowodnij mi ze potrafisz wtedy przyznam ci racje.

Alient
18-11-2009, 10:16
Team sie zbierze, ogarniemy sie i możemy udowodnić, że wszystko jest możliwe!;) Jeśli nie wierzysz we własne powodzenie nie uda Ci sie spełnić tego co sobie założyłeś kolego!;)

Alient
19-11-2009, 09:53
No no widzę, że ludzie nie mają zapału... To świadczy o tym, że:
- Są uzależnieni od teh gry
- Są kompletnymi nieogarami
- Boją sie prawdziwych wyzwań i zabawy;))
Jeszcze raz proszę chętnych o PM do mnie ;)

Krajzel
19-11-2009, 11:25
Trenowanie na ots nie daje nic albo prawie nic. Ludzie tam inaczej się zachowują, nie dbają o nic. Chyba, że ćwiczyć zgranie bez vt to tak, ale jak takich "ogarów" będziesz miał w teamie to pozdro hahah. Jakby mi ktoś kopsnął pacc to mógłbym dołączyć, bez - odradzam.

Alient
20-11-2009, 09:26
Szczerze mówiąc VT jest;)) A na OTS chce zobaczyć reakcje na różne sytuacje;)

Whacz
20-11-2009, 09:47
Myśle ze jest do ogarnięcia takie cos lecz to potrzebne jest naprawdę wiele czasu. Po 2 nie ogarniesz wszystkih na raz bo nie każdy o danej porze może wejść. Myśle ze dobre by było stworzyć grupy pk i robić turnieje które trwałyby np miesiac i wtedy dorywac ludzi z przeciwnego teamu:D