Pokaż pełną wersje : Gildia Don rzepka pk- 18 XI
Saragoss
18-11-2009, 19:01
Akcja z dziś. Byłoby więcej ale wbiłem najpóźniej ze wszystkich ;p
http://www.speedyshare.com/files/19358142/najt.cam
byl do tego 74 kina (k set towerka fire sword), 67 ed (pic). szkoda tylko ze mielismy w teamie zlodzieja ktory wycenil sobie nasze zaufanie i akcje na knight armora bohy i prawdopodobnie demonke/vampirke/mms
http://img26.imageshack.us/img26/8154/67edo.jpg (http://img26.imageshack.us/i/67edo.jpg/)
^^
coś się wydaje, że w przyszłym update zmienią wygląd ava :d
Xahote Myonicorth
18-11-2009, 19:31
^^
coś się wydaje, że w przyszłym update zmienią wygląd ava :d
Też tak myśle, bedzie takie jak uh tylko w jednym miejscu bedzie inny znaczek na runie. Trzeba bedzie looknac na rune, inaczej sie nie pozna :o
przeciez i teraz widac wielka roznice ja bym sie na to nie nabral, zwlaszcza ze schowal rune do bp i z bp strzelał. jakim prawem maja zmieniac te runke? takim ze maja graczy debili? to ich strata.
widziałem filmiki 5 ekip, które bawią się z ava i z tego co zauważyłem 90% ofiar nabiera się na takie cuś oO
btw człowiek napisze coś dla beki a Wy się czepiacie ; (
Clockwerk
18-11-2009, 20:52
kto zapierdolił loota ?
strog jop. k arma bohy i jakas tarcze z tego 53 podejrzewamy ze byla to albo vampirka albo mms albo demonka ;p
Dajcie zime wylevelowac bo zrokują bidulke ;( Strog już wczoraj od*******ał, do tego na filmiku z 2x wypuścił typa z trapa. Ja proponuje "przypierdolić mu łopatą w łeb, przytulić i do rowu go kurwa". Spoko o skradziony loot, będzie lepszy i o wiele więcej ;]
Roda nie sprzedawać bo powiesze za jaja!
psyhopatka
19-11-2009, 08:19
Mówicie na nas a:
sami kradniecie lota(my się przynajmniej potem nim dzielimy)
pada na takim śmiesznym kolesiu pół teamu.
chyba nie wiesz co to podstawianie. mamy 8 lvlowe (i nizsze) postacie ustawione tak zeby na nich wbil skulla, potem je dobijamy w party dzieki czemu - o tak, mają redskula...
kradniemy looty? jestesmy starym teamem mamy do siebie zaufanie. strog doszedł ok. 3 tygodnie temu, ładnie chodził na akcje więc mieliśmy do niego zaufanie. bynajmniej ja. ale tak jak napisal dojna, strog juz wczesniej odwalał, zawsze chciał się pchać do loota, a przy tym 67 ed krzyczal na vt "wpusccie mnie, wpusccie mnie"... skroił loot z tego blacka, oddał rh i knight armor ale zatrzymał se bohy i tarcze. wcześniej ten 74 wyrzucał eq do jakiegos typa, ja mwallnalem i knight armor byl pod polipem i strogiem. polip nie wzial, strog wzial, nie przyznal sie... nie wiem czy było warto, drugiego takiego teamu nie znajdzie ;]
Hakuje_palte_sety
19-11-2009, 08:34
Tak kradniemy loota. Bo jakiś nuub który jest pare dni w gildi zajebał loota to my też kradniemy.
Hahaha. Noobchary na rs'a blz ?
Xahote Myonicorth
19-11-2009, 09:59
Mówicie na nas a:
sami kradniecie lota(my się przynajmniej potem nim dzielimy)
Racja, to oczywiste ze Gravon sciagal jednego z nas z sd na missclicku ;( Podobnie reszta padla.. szkoda ze nam sie rece trzesa i swoich zabijamy.
golonkamatu
21-11-2009, 08:44
Powiedział to 130 ed z non pvp....
Chciałeś zakozaczyć ale coś ci nie wyszło 68 druidzie z pefałpe?
Kaziq1991
23-11-2009, 20:52
a moglibyscie na przyszlosc wrzucac filmiki na tibiacam.tv?:(:(:(:(
opłać mi tibiacam to bede wrzucał ;)
09:17 You deal 89 damage to Ojciec Chrzestny Rzepka.
09:17 Ojciec Chrzestny Rzepka has left the party.
09:17 You lose 17 hitpoints due to an attack by Spectriium.
09:17 Snieg pada has left the party.
i ten rs , lol
9/10
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.