Pokaż pełną wersje : Gildia Tomb mega pe gie !
Nigdy tam wczesniej nie bylem i chyba juz tam nie pujde xD.
Takie zeby mozna bylo sie posmiac ;<.
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=smwj31x3m6yum36r
Tak btw. CTRL + strzaleczki - obracasz postacia w cztery strony swiata. Polecam uzywac przy wave'ach : S
nie pujde xD.
Lepiej nie idź...
HaHa dalees plame po calosci!
@Vasth
Jakbys uwaznie sie przyjzal to bys widzial ze sie tak obracalem na poczatku... pozniej po prostu mi sie niechcialo ;s.
"pojde" przez "u" otwarte to podstawa kazdego tibijczyka ?
lol
"pojde" przez "u" otwarte to podstawa kazdego tibijczyka ?
lol
co to 'u otwarte'?
@topic, gz
Rzyttofrajer
19-11-2009, 16:54
Nie smiejcie sie z jego ortografii on ma tylko 22 lata
@topic
Zamiast napisac ;o mogles dac f3
MS na tombie gdzie glownym watkiem jest ogien? Mogles pomyslec i isc tam gdzie twoj fire wave dziala na wszystko.
@up
Byl pierwszy raz na tym tombie nie wiedzial pewnie ze cos takiego moze wyskoczyc. Na poczatku wydawalo sie lajtowo.
Na nastepnym raz nie mysl o tym ze masz 'sztuczna' publike bo tak szczerze nas gowno obchodzi czy napiszesz ';o' czy ';p' . Zamiast tego mogles sie wyleczyc.
Clockwerk
19-11-2009, 19:37
ciekawość to pierwszy stopień do temple ! :D
Dobże że nieposzłeś.
Ty też pewnie nie poszedłeś...
@up
OMG, nie poczułeś ironii od tego pana?
tutaj widac ogar rzepek,exori flam w fire elementala,ortografia + exevo flam hur w nic , i ogolnie ogar ogar panowie
AdiZgOlekk
19-11-2009, 21:28
gz zamiast sie leczyc to ';o'
@Szefy
Z tego wsystkie co napisaliscie to zgodze sie tylko z moja ortografia faktycznie nie jest zachwycajaca ;<, reszte da sie bardzo latwo wytlumaczcy ale po co? przeciez wy i tak wiecie lepiej xD.
I ten filmik nie byl robiony z mysla ze go tu wystawie(czyt.dla sztucznej publiki), robilem go tylko i wylacznie dla siebie 4 fun, dalem go wlasnie dlatego ze padlem bo wiem ze kochacie takie cos zreszta jak widac xD.
I nie przezywajcie tak mojego deda odrobie ! ;<.
Skoro robiles dla siebie... Lubisz pisac sam ze soba ? : D
gz zamiast sie leczyc to ';o'
No tak szefie, ale on jest hardcorem!!
nie on jest z team rzepka pk 20 sorc
on jest 43 lepszy sorc, a poza tym... twój 30 ms nie może się równać z moim pro uber 24 sorcem. zakład? zrób chara i chodź 1v1 możemy mieć po tyle samo manasów. ;]
Skoro robiles dla siebie... Lubisz pisac sam ze soba ? : D
Dobre pytanie ";o" i niema odpowiedzi na nie ;/, moze lubie niewiem .
@Jery
wypraszam sobie 44 jak cos ;s.
Aquascutum
20-11-2009, 04:30
ojapierdole ;d;d;d
Ambiwalencja
20-11-2009, 05:55
Nie no po prostu szczyt skillu...
Nie no po prostu szczyt skillu...
Bo ja z rzepek to wiesz ;<.
Albo grałeś na beryli i cie ubiliśmy, albo jestem zakompleksionym dzieciakiem, który po prostu nam zazdrościsz ^^
Jesteś taki żałosny, że nawet śmiać się z ciebie nie wypada :S
hahahah nie gralem na beryli ale po filmikach widze jak ogarniacie to nawet nie ma co sie wypowiadac
jerry
nie mam 30 msa sry
Uwaga! Pro fajter marcaso dostał bana! :<
Ty też pewnie nie poszedłeś...
8o8o8o failed 8o8o8o
@topik
nie mogę downlołdnąć.
Rampampam
24-11-2009, 16:11
@up
Byl pierwszy raz na tym tombie nie wiedzial pewnie ze cos takiego moze wyskoczyc. Na poczatku wydawalo sie lajtowo.
Na nastepnym raz nie mysl o tym ze masz 'sztuczna' publike bo tak szczerze nas gowno obchodzi czy napiszesz ';o' czy ';p' . Zamiast tego mogles sie wyleczyc.
Mów za siebie! Mnie to interesuje!!
Dobrze, że padłeś nie miałem już dłużej siły patrzeć jak expisz jak jakiś skończony kretyn.
Dobrze, że padłeś nie miałem już dłużej siły patrzeć jak expisz jak jakiś skończony kretyn.
Get a life ziomek to jest tylko gra a ty mi tu z jakim kretynem wyskakujesz ;o i moja smierc to jedyny powod dla ktorego wystawilem ten filmik.
Pandabear
27-11-2009, 09:38
Beznadziejny filmik.
@up
Ahh te bezpodstawne komentarze jeba*** neo, który chce nabić posty by nie mieć już szarego nicku :<
Nie rozumiem, czemu twierdzisz od razu, że jest "jeba*** neo"?
T3H_VirUs
29-11-2009, 01:23
uśmiałem sie xD
Takie zeby mozna bylo sie posmiac ;<.
Bolosaw not amused.
Czekam na więcej takich filmików.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.