Pokaż pełną wersje : Inne Chwilowa Odmuła od Tibii.
Witam. Chciałem przedstawić mój mixik z najlepszych ujęć "UFO" na świecie.
Na żadnym z tych filmów nie było ingerencji w pixele, dlatego też to co widzimy było naprawdę.
http://www.youtube.com/watch?v=UJGC-agNFA0
I proszę nie spamować że to nie forum na coś takiego... po prostu zignorować ten temat gdy cie to nie interesuje.
Jak dla mnie to fake/urządzenia które zbudował człowiek ale przynajmniej fajna muzyczka ;)
Po co miał by je budować człowiek? w jakim celu? i tak nikt nie wytrzymał by przeciążenia które występuje w przyspieszeniu prędkości światła.
Nie, że ufo nie istnieje, ale w ten film akurat nie wierze ;)
Vasudanin
19-11-2009, 16:56
Na żadnym z tych filmów nie było ingerencji w pixele, dlatego też to co widzimy było naprawdę.
Jaki mam na to dowód? ; ]
btw.
Czy tylko mi ten NOL z 3 minuty (słownie: 3:00) wydaje się trochę podejrzany?
Ja po pierwszym ujęciu z ufo wiedziałem, że to fake, bo obraz tak jakby został wycięty, a potem tylko muzyki słuchałem ;D
ZeUs PiEkArZyK
19-11-2009, 17:53
Po co miał by je budować człowiek? w jakim celu? i tak nikt nie wytrzymał by przeciążenia które występuje w przyspieszeniu prędkości światła.
prędkośc światła w tym filmiku nie występowała. podczas II wojny światowej niemieccy inżynierowie budowali spodki które przyspieszały do 2,5 tyś kilometrów/h. myślę że większość idiotyzmów na temat ufo bierze się właśnie z ich wynalazków. a resztę robili ludzie używając kamery i kreatywności
Aquascutum
19-11-2009, 18:12
Fajnie zrobiony film ,ale szkoda ,że duża większość to 'fejki' ;) .. wieże że coś jest poza nami ;)
Ja po pierwszym ujęciu z ufo wiedziałem, że to fake, bo obraz tak jakby został wycięty, a potem tylko muzyki słuchałem ;D
Nie wycięty. Przyjrzyj sie uwazniej. On odlatuje tylko w bardzo szybki sposob w prawo.
To dlaczego ufoludki mialyby przezyc? Sa lepiej zbudowani genetycznie? Za tym kryje sie technologia.
Po co miał by je budować człowiek? w jakim celu?
Żeby oszukać ludzi, że ufo istnieje i trzepać na tym kasę?
ja tam w ufo wierze co juz mowilem kilka razy dla mnie wiekszosc z tego filmiku wyglada realistycznie byl jeden moment w ktorym gosciu nei mogl opanowac kamery jak widzial ten statek a jak pofrunal w prawo to kamerka od razu na lajcie za nim.troche podejrzane. tak czy siak ladny montaz dobry podklad, jaka to nuta? pozdro.
btw na bemie dostalm bana bo slythia nalozyal mi 5 punktow na konto za posta w ktorym nie bylo ani jednego bluznierstwa no ale widac modki nie maja oczow i nie umieja czytac innych postow z bluznierstwami. co zrobic sa zazdrosni a ich forum upada na psy. baba na moderatora? gówno robi. kthxbye
prędkośc światła w tym filmiku nie występowała. podczas II wojny światowej niemieccy inżynierowie budowali spodki które przyspieszały do 2,5 tyś kilometrów/h. myślę że większość idiotyzmów na temat ufo bierze się właśnie z ich wynalazków. a resztę robili ludzie używając kamery i kreatywności
Widać że nie wiesz nic o ufo które rzekomo budował Hitler...
Tak naprawdę to znalazł on rozbity statek, który wysmarował swoimi znakami. W tym statku był tz. "Dzwon"-rdzeń nieznanej energii który rozpędzał ten statek do niesamowitych prędkości. No ale Hitler nie zdążył zakończyć eksperymentu i zniszczył go razem ze wszystkimi tajnymi laboratoriami.
--- Cihtog dodał 7 minut i 35 sekund później ---
Mam jednak nadzieję że w 2012 wszystko się wyjaśni i wszystkie niedowiarki się bardzo zdziwią, albo ja i mojego pokroju ludzie odpadną...
ale w 2012 nie bedzie konca swiata :P ja tam nie bardzo wierze w boga itd ale moja mama owszem i sama powiedziala ze w Biblii jest napisane "nawet ja (chrystus) nie wiem kiedy jest koniec świata, wie to tylko on (ojciec czyli bóg)"
Wiadomo że nie będzie końca świata... Bedzie to tylko pewnego rodzaju zmiana.
Beh0lder
20-11-2009, 17:52
Żeby oszukać ludzi, że ufo istnieje i trzepać na tym kasę?
Ahh "masowe halucynacje" w dodatku pilotów wojskowych (nawet w polsce za komuny sie zdarzały i na calym swiecie) to też spisek przeciwko ludzkosci majacy za zadanie trzepac kase ?
Kolejna rzeczą widzieliscie kiedys samolot ktory potrafi "zawisnąć" w powietrzu po czym gwałtownie ruszyć z dużą prędkoscią? O ile helikopter jest w stanie zawisnac w powietrzu , o tyle nie jest w stanie nagle ruszyć.
Vasudanin
20-11-2009, 18:25
Ahh "masowe halucynacje" w dodatku pilotów wojskowych (nawet w polsce za komuny sie zdarzały i na calym swiecie) to też spisek przeciwko ludzkosci majacy za zadanie trzepac kase ?
Kolejna rzeczą widzieliscie kiedys samolot ktory potrafi "zawisnąć" w powietrzu po czym gwałtownie ruszyć z dużą prędkoscią? O ile helikopter jest w stanie zawisnac w powietrzu , o tyle nie jest w stanie nagle ruszyć.
A widziałeś takie coś na żywo, czy całe swoje zdanie opierasz na widzianych filmach/zeznaniach innych ludzi?
Wiadomo że nie będzie końca świata... Bedzie to tylko pewnego rodzaju zmiana.
Skąd niby wiadomo? :F Nie wiadomo, czy będzie, czy nie. I naczytałeś się za dużo filozofii azteckiej. Jakieś 5125 lat temu miał być potop i co? :< Nie było.
Hmmm... Ta.
Beh0lder
20-11-2009, 19:07
A widziałeś takie coś na żywo, czy całe swoje zdanie opierasz na widzianych filmach/zeznaniach innych ludzi?
Zeznia (nie powiązanych ze sobą ludzi ani nawet z ufo ) , filmy (akurat najmniej) , dziwne rzeczy + katastrofy ^^ , radary.
no ja widzialem kiedys jak mialem moze z 10-11 lat na działce :p dziwny ni to samolot ktory nisko i wolno lecial;p w ksztalcie ancient scaraba ale czarny (tak wam przyblize ksztalt xD) serio :F
Jakieś 5125 lat temu miał być potop i co? :< Nie było.
Nie myl pojęć w 5125 r.p.n.e zaczoł się kalendarz majów, nie miało być żadnego potopu...
Kończy sie on w 2012 roku. Kiedyś NASA wysłało w przestrzeń kosmiczną wiadomość o naszym kodzie genetycznym, wzorcu matematycznym, DNA itp.
Na polu oddali nam tą wiadomość swoim wzorem... gdyby ktos z was przeglądał inne moje filmiki wiedzial by o co chodzi..
Proszę bardzo
http://www.youtube.com/watch?v=9o7qtCKBGt0
o to filmik który tłumaczy te wszystkie chore akcje...
Rzyttofrajer
20-11-2009, 20:35
Takie farmazaony o ufo to wiesz gdzie sobie mozesz dawac
skoro do nas przylatuja to czemu te tempe chu*e nie przyjda z nami pogadac czy wyskoczyc na zimnego browarka w ostatecznosci pograc w tibie he?
juz chyba wole wierzyc w Boga
Couranger
20-11-2009, 21:48
1:26 to jest mina z sapera?
idź sobie z tymi filmikami na forum w którym jest tematyka związana z ufo ...
Beh0lder
20-11-2009, 23:17
Takie farmazaony o ufo to wiesz gdzie sobie mozesz dawac
skoro do nas przylatuja to czemu te tempe chu*e nie przyjda z nami pogadac czy wyskoczyc na zimnego browarka w ostatecznosci pograc w tibie he?
juz chyba wole wierzyc w Boga
Bo może nasze środowisko im na to nie pozwala ? :D Albo sie boją Albertusa ;s.
TrunksSSJ2
20-11-2009, 23:22
Nie myl pojęć w 5125 r.p.n.e zaczoł się kalendarz majów, nie miało być żadnego potopu...
Kończy sie on w 2012 roku. Kiedyś NASA wysłało w przestrzeń kosmiczną wiadomość o naszym kodzie genetycznym, wzorcu matematycznym, DNA itp.
Na polu oddali nam tą wiadomość swoim wzorem... gdyby ktos z was przeglądał inne moje filmiki wiedzial by o co chodzi..
Proszę bardzo
http://www.youtube.com/watch?v=9o7qtCKBGt0
o to filmik który tłumaczy te wszystkie chore akcje...
Jak ja żem zobaczył ten filmik, to żem uwieżył :O (rly)
Taa...a jeden piktogram (2:08) przedstawia nawet logo firefoxa...to musi coś znaczyć xD
w 3ciej minucie filmik kręcony przez okno na którym jest plamka : )
Beh0lder
21-11-2009, 01:10
Taa...a jeden piktogram (2:08) przedstawia nawet logo firefoxa...to musi coś znaczyć xDOni też mają dość IE ;(.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.