zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Chwilowa Odmuła od Tibii.

Cihtog
19-11-2009, 16:01
Witam. Chciałem przedstawić mój mixik z najlepszych ujęć "UFO" na świecie.
Na żadnym z tych filmów nie było ingerencji w pixele, dlatego też to co widzimy było naprawdę.

http://www.youtube.com/watch?v=UJGC-agNFA0

I proszę nie spamować że to nie forum na coś takiego... po prostu zignorować ten temat gdy cie to nie interesuje.

Krajzel
19-11-2009, 16:06
Jak dla mnie to fake/urządzenia które zbudował człowiek ale przynajmniej fajna muzyczka ;)

Cihtog
19-11-2009, 16:14
Po co miał by je budować człowiek? w jakim celu? i tak nikt nie wytrzymał by przeciążenia które występuje w przyspieszeniu prędkości światła.

Plesnyy
19-11-2009, 16:17
Nie, że ufo nie istnieje, ale w ten film akurat nie wierze ;)

Vasudanin
19-11-2009, 16:56
Na żadnym z tych filmów nie było ingerencji w pixele, dlatego też to co widzimy było naprawdę.
Jaki mam na to dowód? ; ]
btw.
Czy tylko mi ten NOL z 3 minuty (słownie: 3:00) wydaje się trochę podejrzany?

Plesnyy
19-11-2009, 17:46
Ja po pierwszym ujęciu z ufo wiedziałem, że to fake, bo obraz tak jakby został wycięty, a potem tylko muzyki słuchałem ;D

ZeUs PiEkArZyK
19-11-2009, 17:53
Po co miał by je budować człowiek? w jakim celu? i tak nikt nie wytrzymał by przeciążenia które występuje w przyspieszeniu prędkości światła.

prędkośc światła w tym filmiku nie występowała. podczas II wojny światowej niemieccy inżynierowie budowali spodki które przyspieszały do 2,5 tyś kilometrów/h. myślę że większość idiotyzmów na temat ufo bierze się właśnie z ich wynalazków. a resztę robili ludzie używając kamery i kreatywności

Aquascutum
19-11-2009, 18:12
Fajnie zrobiony film ,ale szkoda ,że duża większość to 'fejki' ;) .. wieże że coś jest poza nami ;)

Vasth
19-11-2009, 19:16
Ja po pierwszym ujęciu z ufo wiedziałem, że to fake, bo obraz tak jakby został wycięty, a potem tylko muzyki słuchałem ;D

Nie wycięty. Przyjrzyj sie uwazniej. On odlatuje tylko w bardzo szybki sposob w prawo.

To dlaczego ufoludki mialyby przezyc? Sa lepiej zbudowani genetycznie? Za tym kryje sie technologia.

shoq
19-11-2009, 19:59
Po co miał by je budować człowiek? w jakim celu?
Żeby oszukać ludzi, że ufo istnieje i trzepać na tym kasę?

bemoban
19-11-2009, 20:53
ja tam w ufo wierze co juz mowilem kilka razy dla mnie wiekszosc z tego filmiku wyglada realistycznie byl jeden moment w ktorym gosciu nei mogl opanowac kamery jak widzial ten statek a jak pofrunal w prawo to kamerka od razu na lajcie za nim.troche podejrzane. tak czy siak ladny montaz dobry podklad, jaka to nuta? pozdro.
btw na bemie dostalm bana bo slythia nalozyal mi 5 punktow na konto za posta w ktorym nie bylo ani jednego bluznierstwa no ale widac modki nie maja oczow i nie umieja czytac innych postow z bluznierstwami. co zrobic sa zazdrosni a ich forum upada na psy. baba na moderatora? gówno robi. kthxbye

Cihtog
20-11-2009, 00:32
prędkośc światła w tym filmiku nie występowała. podczas II wojny światowej niemieccy inżynierowie budowali spodki które przyspieszały do 2,5 tyś kilometrów/h. myślę że większość idiotyzmów na temat ufo bierze się właśnie z ich wynalazków. a resztę robili ludzie używając kamery i kreatywności

Widać że nie wiesz nic o ufo które rzekomo budował Hitler...
Tak naprawdę to znalazł on rozbity statek, który wysmarował swoimi znakami. W tym statku był tz. "Dzwon"-rdzeń nieznanej energii który rozpędzał ten statek do niesamowitych prędkości. No ale Hitler nie zdążył zakończyć eksperymentu i zniszczył go razem ze wszystkimi tajnymi laboratoriami.

--- Cihtog dodał 7 minut i 35 sekund później ---

Mam jednak nadzieję że w 2012 wszystko się wyjaśni i wszystkie niedowiarki się bardzo zdziwią, albo ja i mojego pokroju ludzie odpadną...

bemoban
20-11-2009, 08:18
ale w 2012 nie bedzie konca swiata :P ja tam nie bardzo wierze w boga itd ale moja mama owszem i sama powiedziala ze w Biblii jest napisane "nawet ja (chrystus) nie wiem kiedy jest koniec świata, wie to tylko on (ojciec czyli bóg)"

Cihtog
20-11-2009, 17:17
Wiadomo że nie będzie końca świata... Bedzie to tylko pewnego rodzaju zmiana.

Beh0lder
20-11-2009, 17:52
Żeby oszukać ludzi, że ufo istnieje i trzepać na tym kasę?
Ahh "masowe halucynacje" w dodatku pilotów wojskowych (nawet w polsce za komuny sie zdarzały i na calym swiecie) to też spisek przeciwko ludzkosci majacy za zadanie trzepac kase ?
Kolejna rzeczą widzieliscie kiedys samolot ktory potrafi "zawisnąć" w powietrzu po czym gwałtownie ruszyć z dużą prędkoscią? O ile helikopter jest w stanie zawisnac w powietrzu , o tyle nie jest w stanie nagle ruszyć.

Vasudanin
20-11-2009, 18:25
Ahh "masowe halucynacje" w dodatku pilotów wojskowych (nawet w polsce za komuny sie zdarzały i na calym swiecie) to też spisek przeciwko ludzkosci majacy za zadanie trzepac kase ?
Kolejna rzeczą widzieliscie kiedys samolot ktory potrafi "zawisnąć" w powietrzu po czym gwałtownie ruszyć z dużą prędkoscią? O ile helikopter jest w stanie zawisnac w powietrzu , o tyle nie jest w stanie nagle ruszyć.
A widziałeś takie coś na żywo, czy całe swoje zdanie opierasz na widzianych filmach/zeznaniach innych ludzi?

shoq
20-11-2009, 19:04
Wiadomo że nie będzie końca świata... Bedzie to tylko pewnego rodzaju zmiana.

Skąd niby wiadomo? :F Nie wiadomo, czy będzie, czy nie. I naczytałeś się za dużo filozofii azteckiej. Jakieś 5125 lat temu miał być potop i co? :< Nie było.

Hmmm... Ta.

Beh0lder
20-11-2009, 19:07
A widziałeś takie coś na żywo, czy całe swoje zdanie opierasz na widzianych filmach/zeznaniach innych ludzi?
Zeznia (nie powiązanych ze sobą ludzi ani nawet z ufo ) , filmy (akurat najmniej) , dziwne rzeczy + katastrofy ^^ , radary.

bemoban
20-11-2009, 19:27
no ja widzialem kiedys jak mialem moze z 10-11 lat na działce :p dziwny ni to samolot ktory nisko i wolno lecial;p w ksztalcie ancient scaraba ale czarny (tak wam przyblize ksztalt xD) serio :F

Cihtog
20-11-2009, 20:12
Jakieś 5125 lat temu miał być potop i co? :< Nie było.

Nie myl pojęć w 5125 r.p.n.e zaczoł się kalendarz majów, nie miało być żadnego potopu...
Kończy sie on w 2012 roku. Kiedyś NASA wysłało w przestrzeń kosmiczną wiadomość o naszym kodzie genetycznym, wzorcu matematycznym, DNA itp.
Na polu oddali nam tą wiadomość swoim wzorem... gdyby ktos z was przeglądał inne moje filmiki wiedzial by o co chodzi..
Proszę bardzo
http://www.youtube.com/watch?v=9o7qtCKBGt0
o to filmik który tłumaczy te wszystkie chore akcje...

Rzyttofrajer
20-11-2009, 20:35
Takie farmazaony o ufo to wiesz gdzie sobie mozesz dawac
skoro do nas przylatuja to czemu te tempe chu*e nie przyjda z nami pogadac czy wyskoczyc na zimnego browarka w ostatecznosci pograc w tibie he?
juz chyba wole wierzyc w Boga

Couranger
20-11-2009, 21:48
1:26 to jest mina z sapera?

Aruna
20-11-2009, 22:36
idź sobie z tymi filmikami na forum w którym jest tematyka związana z ufo ...

Beh0lder
20-11-2009, 23:17
Takie farmazaony o ufo to wiesz gdzie sobie mozesz dawac
skoro do nas przylatuja to czemu te tempe chu*e nie przyjda z nami pogadac czy wyskoczyc na zimnego browarka w ostatecznosci pograc w tibie he?
juz chyba wole wierzyc w Boga
Bo może nasze środowisko im na to nie pozwala ? :D Albo sie boją Albertusa ;s.

TrunksSSJ2
20-11-2009, 23:22
Nie myl pojęć w 5125 r.p.n.e zaczoł się kalendarz majów, nie miało być żadnego potopu...
Kończy sie on w 2012 roku. Kiedyś NASA wysłało w przestrzeń kosmiczną wiadomość o naszym kodzie genetycznym, wzorcu matematycznym, DNA itp.
Na polu oddali nam tą wiadomość swoim wzorem... gdyby ktos z was przeglądał inne moje filmiki wiedzial by o co chodzi..
Proszę bardzo
http://www.youtube.com/watch?v=9o7qtCKBGt0
o to filmik który tłumaczy te wszystkie chore akcje...

Jak ja żem zobaczył ten filmik, to żem uwieżył :O (rly)

Mandras
20-11-2009, 23:58
Taa...a jeden piktogram (2:08) przedstawia nawet logo firefoxa...to musi coś znaczyć xD

Ferdziu
21-11-2009, 00:49
w 3ciej minucie filmik kręcony przez okno na którym jest plamka : )

Beh0lder
21-11-2009, 01:10
Taa...a jeden piktogram (2:08) przedstawia nawet logo firefoxa...to musi coś znaczyć xDOni też mają dość IE ;(.