PDA

Pokaż pełną wersje : dowód wpłaty

domin3x
23-11-2009, 22:55
Mam takie pytanko;d od razu mówię, że szukałem i pytałem na różnych forach bankowych, ale tam bym z tydzień na odpowiedź czekał;s

więc tak. tydzień temu wpłaciłem kasę na niemieckie konto(tak, na pacca), przez bank PKO i dostałem ten świstek (dowód wpłaty). niestety go zgubiłem, a jest mi teraz bardzo potrzebny. czy jest jakaś szansa, że w banku dostanę kolejne potwierdzenie wpłaty (jakiś wydruk+pieczątka, albo coś)?

Lord Dreathan
23-11-2009, 23:04
Ja kiedys zgubilem dowod wplaty ( bank WBK) Poszedlem do banku, podalem date i mniej wiecej godzien kiedy to bylo, to mi zrobili/wyrobili kolejny dowod wplaty.

Albertus
24-11-2009, 00:11
dobrze przygadasz , zaniesiesz czekoladki to wszystko jest możliwe ;D

Rybzor
24-11-2009, 00:14
@up
Facepalm, czyli normalka.

@top
Nie lepiej iść do banku i się zapytać, zamiast pisać po forach bankowych i czekać tydzień na odpowiedź?

Gonzo
24-11-2009, 00:27
@top
Nie lepiej iść do banku i się zapytać, zamiast pisać po forach bankowych i czekać tydzień na odpowiedź?

Nie pomagasz mu swoim postem.

@ topic:

Zrób tak, jak mówi Lord Dreathan. Pamiętaj o wzięciu dowodu tożsamości, ot legitymacja szkolna powinna wystarczyć.

Powodzenia.

Dr. Omader
24-11-2009, 10:50
Idź do banku, wyjaśnij sytuacje, powinni Ci wydrukować potwierdzenie zrealizowania takiej wpłaty.

No i oczywiście podpisuję się pod Rybą:

Na byle jaką infolinie nawet wystarczyło zadzwonić do banku i by Ci udzielili odpowiedzi...