zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sugestie i propozycje odnośnie OWIONu

Dr. Omader
25-11-2009, 14:06
Zapewne wielu z Was ma jakieś pomysły jak można by ten dział ulepszyć, rozkręcić jeszcze bardziej, itp.

Ostatnio jak widać dodaliśmy dwa pod-fora Muzyka i Filmy.
OWION jest jednym z popularniejszych działów na forum i chcemy go dalej rozwijać. Czekamy na Wasze propozycje :)

Rybzor
25-11-2009, 14:20
Czemu akurat ten dział? Dlaczego nie naprawić po trochu całego forum?

Czyżby było by to już zbyt wielkie wyzwanie?

Co do zmiany z tymi po(t)forami, jest ok.

hoomik
25-11-2009, 14:21
free p0rn!1

Albertus
25-11-2009, 14:21
mnie tu denerwuje jedna rzecz,

mniej więcej 2/3 razy w tygodniu pojawia sie temat o tych Lockerz (czy jakos tak)

jak by się dało to proponował bym ustawić ze jak w nazwie tematu jest lockerz (czy jakoś tak) wtedy tematu nie można założyć a dla użytkownika który chce ten temat zrobić pojawia się napis który informuje ze już jest do tego przyklejony temat.

PS. Podfora to był fajny pomysł , bo swego czasu było milion tematów z muzyka.

CytrynowySorbet
25-11-2009, 14:59
jak by się dało to proponował bym ustawić ze jak w nazwie tematu jest lockerz (czy jakoś tak) wtedy tematu nie można założyć a dla użytkownika który chce ten temat zrobić pojawia się napis który informuje ze już jest do tego przyklejony temat.

To się da dziecinnie łatwo obejść, więc odpada.

A ogólnie, to OWioN, wydaje mi się, sprawuje się dość dobrze.

Yoh Asakura
25-11-2009, 15:08
Może zezwolić na przeklinanie i przestać wlepiać warny za sporadyczne rzucenie kurewką czy innym wulgaryzmem? Rozumiem w wypowedzi, gdy co drugie słowo to wulgaryzm, ale gdy zdarzą się góra 2 na całego posta, to już mod powinien sobie odpuścić.

sphinx123
25-11-2009, 15:13
Pinezki i Śledzika <3

Erhion
25-11-2009, 15:16
Ja proponuje działa Bravo - czyli rozmawiamy o tym co nas boli! :cup:

Dark Sven
25-11-2009, 15:29
Wyciąga władza ręke do ludu, to większość debilnie kąsa.

Albertus
25-11-2009, 15:35
To się da dziecinnie łatwo obejść, więc odpada.

A ogólnie, to OWioN, wydaje mi się, sprawuje się dość dobrze.

no to coś innego , ale żeby ten problem raz na zawsze rozwiązać.

Rybzor
25-11-2009, 15:56
Drom chyba trochę się przeliczył sądząc, że warto w ogóle z wami dyskutować. Co poniektórym nabijanie się z forumowego plebsu chyba za bardzo weszło w krew i nie odróżniają już niektórych spraw.

Rayza
25-11-2009, 16:37
@Temat
Ja tam bym proponował Temat/pod forum dla tych all co mają jakiś problem z Tibią/Tibia.pl/DROMem[pacc] i "nie mogą znaleźć" miejsca gdzie mogą to napisać,więc piszą w Owionie...

Albertus
25-11-2009, 16:45
to mogą opisywać w danych pod forach. np; potwory , profesje.

chociaż są i takie tematy gdzie nigdzie nie pasują , jakieś techniczne np.

"tibia mi się nie chcą odpalić.." czy coś takiego.

domin3x
25-11-2009, 16:50

Nie umiesz czytać, czy co?
Inne
To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

eerion
25-11-2009, 16:53
Ja bym wprowadził jakies zezwolenie na spam thready.
Np. tak jak było (jest) w M&A Thread zanim przyszedł Gimlos (gdy go nie ma) :P
Jest to specyficzny temat, z własną atmosferką i nigdy nie zbaczamy z tematu na stałe (wszystko mniej lub bardziej się kręci wokół M&A), dlatego fajnie by było jakby był traktowany troszku inaczej. Zwłaszcza, że... udzielają się tam niektórzy modkowie i nie robią problemów :P

Rayza
25-11-2009, 17:48

powiedz to im,większość i tak napisze to tu...

Beh0lder
25-11-2009, 18:22
Usuńcie go ! :D
Albo dodajcie podforum emo - gadalibysmy tam o samobojstwach i w ogole jaki ten swiat jest zuy.

Arfyd
25-11-2009, 21:41
Ja bym proponował dział sport.

Nie od dziś wiadomo, że "Wydarzenia sportowe" = Wydarzenia futbolowe.

AnonimowyPowrot
25-11-2009, 21:44
Niektórzy o tym nie wiedzą, przez co zaśmiecają temat jakimiś spamami o siatkówce, a niektórzy nawet o koszykówce! TOŻ TO SKANDAL!

..::QRAS::..
25-11-2009, 22:10
nie wiem czy to dobry pomysl czy nie ale moze zrobic by wiecej podfor i bylo by bardziej przejrzyscie na glownym , chodzi mi o ty by np zrobic podforum np "Szkola" i tam powrzucac te bezsensowne tematy ala ksiazki , szkola , i inne z tym zwiazane ~ ? i tak z kazdym?

Dandrok_shadow
25-11-2009, 22:17
nie wiem czy to dobry pomysl czy nie ale moze zrobic by wiecej podfor i bylo by bardziej przejrzyscie na glownym , chodzi mi o ty by np zrobic podforum np "Szkola" i tam powrzucac te bezsensowne tematy ala ksiazki , szkola , i inne z tym zwiazane ~ ? i tak z kazdym?

Zgadzam sie z przedmowca :)

domin3x
25-11-2009, 22:22
up,2up
szczerze? nie rozumiem, po co podfora, w których będą znajdować się po 3-4 tematy
przecież to jest owion, tutaj nie wchodzi dziennie 50k ludzi i nie zakładają 200 tematów, że trzeba 20min szukać, żeby znaleźć jeden konkretny... najczęściej komentowane tematy (Rok szkolny, Wydarzenia sportowe, te pierdoły o lekturach) cały czas są na pierwszej stronie, więc w czym Wam to przeszkadza? podzielicie owion na 20 grup i potem będziecie się zastanawiać: hmm "ten temat o lekturach był w "szkoła", czy "ksiązki"?"

Argen
25-11-2009, 22:29
up,2up
szczerze? nie rozumiem, po co podfora, w których będą znajdować się po 3-4 tematy
przecież to jest owion, tutaj nie wchodzi dziennie 50k ludzi i nie zakładają 200 tematów, że trzeba 20min szukać, żeby znaleźć jeden konkretny... najczęściej komentowane tematy (Rok szkolny, Wydarzenia sportowe, te pierdoły o lekturach) cały czas są na pierwszej stronie, więc w czym Wam to przeszkadza? podzielicie owion na 20 grup i potem będziecie się zastanawiać: hmm "ten temat o lekturach był w "szkoła", czy "ksiązki"?"

Popieram. Już "muzyka" i "filmy" to imo przesada. Na OWioNie nie siedzi tylu ludzi żeby trzebabyło bardziej wszystko plątać.

Ghernie
25-11-2009, 22:54
up,2up
Również popieram. OWiON nie jest tak obleganym działem jak zdjęcia lub filmy. Działy z muzyką też nie są potrzebne. Znajdują się tam po 4 tematy (ofc. te które są odwiedzane), a i tak coraz mniej ludzi je odwiedza. Wypaliłoby to, gdyby Tibia.pl nie była forum o grze...

Czyli reasumując:
Drogi Dromie!
Działu OWiON, moim skromnym zdaniem, nie da się poprawić. Lepiej zająć się pozostałymi.

Pan i Wladca
26-11-2009, 10:40
Ja bym zrobił coś takiego jak jest na youtabie, że każdy może ocenić każdego posta pozytywnie lub negatywnie. Mod wchodzi w temat i od razu widzi na które posty zwrócić większą uwagę a i naród się cieszy bo może biczować buraków :>

GargoinX
26-11-2009, 11:59
Pomysł PiW'a jest ciekawy i sądzę, że to może pomóc w czytaniu długich tematów. Widzisz, że post ma niską ocenę - przeskakujesz dalej.

Arfyd
26-11-2009, 12:36
Tylko zawsze znajdą się idioci, którzy będą minusować posty wnoszące coś do tematu, wartościowe i warte uwagi. Niestety.

Corgar Frizz
26-11-2009, 15:49
Ja bym wprowadził jakies zezwolenie na spam thready.
Np. tak jak było (jest) w M&A Thread zanim przyszedł Gimlos (gdy go nie ma) :P
Jest to specyficzny temat, z własną atmosferką i nigdy nie zbaczamy z tematu na stałe (wszystko mniej lub bardziej się kręci wokół M&A), dlatego fajnie by było jakby był traktowany troszku inaczej. Zwłaszcza, że... udzielają się tam niektórzy modkowie i nie robią problemów :P

Dokładnie, lekki spamik nie jest zły. Zwłaszcza jeśli podtrzymuje klimat w temacie i zachęca ludzi do uczestniczenia w "życiu" tematu. Przez długi czas M&A rządziło się odrobinę innymi regułami niż reszta forum, a po interwencji Gimlosa temat po prostu zaczął umierać.

Nie mówię tutaj o całkowitym braku moderacji, tylko o tym żeby zajmowali się nią osoby znające się na temacie. A takich nie brakuje i przez długi czas świetnie się tym zajmowali. Pozostawiając odpowiednią swobodę zwykłym użytkownikom i interweniując dopiero wtedy kiedy to było naprawdę potrzebne.

W tej kwestii zgadza się ze mną wielu użytkowników, a także kilka osób z grona moderacji. Traktowanie ogromnego tematu który wytworzył własną społeczność, a małego temaciku w którym zawarte jest jedno pytanie na równi mija się z celem. Owszem przypadku tego drugiego zejście z tematu przewodniego naprawdę przeszkadza, jednak w przypadku tematów tak wielkich jak Manga&Anime, czy Wydarzenia Sportowe jest to nieodłączna cześcią życia tematu. Próba pozbycia się tego powoli zabija temat, co świetnie widać na przykładzie tego co stało się z M&A po interwencji Gimlosa.

Corgar Frizz

nie_slucham_ludzi
26-11-2009, 17:08
Ja bym zrobił coś takiego jak jest na youtabie, że każdy może ocenić każdego posta pozytywnie lub negatywnie. Mod wchodzi w temat i od razu widzi na które posty zwrócić większą uwagę a i naród się cieszy bo może biczować buraków :>
Popieram.

Tylko zawsze znajdą się idioci, którzy będą minusować posty wnoszące coś do tematu, wartościowe i warte uwagi. Niestety.
Dlatego powinna byc też możliwość "plusowania" postów. Można też wprowadzić limit minusów na jakiś okres czasu, wtedy nikt nie będzie nadużywał.
Dokładnie, lekki spamik nie jest zły. Zwłaszcza jeśli podtrzymuje klimat w temacie i zachęca ludzi do uczestniczenia w "życiu" tematu. Przez długi czas M&A rządziło się odrobinę innymi regułami niż reszta forum, a po interwencji Gimlosa temat po prostu zaczął umierać.
O jaaaa fanie, ludzie na tutejszych blogach lubią spamować, ludzie z działu 'inne" lubią zadawać ciągle te same pytania, a jeszcze inni lubią zakładać tematy: "wielkie ilosci zuota piszczeli renki".
Regulamin to regulamin, jeśli Ci to nie odpowiada to zmień forum.
Ja taki regulamin akceptowałem przy rejestracji i oczekuje że inni użytkownicy będą go przestrzegać, tak samo oczekuje że moderatorzy będą karać za łamanie go.

janek@
26-11-2009, 17:40
Proponuję flame dfział "religia', ah wieczne święte wojny pomiędzy heretykami i katolami. xD

O dodalbym także dział o sprzęcie elektronicznym, ogólnie o komputerach. Są tutaj na tym forum ludzie, którzy lepiej doradzą niż na takim idg więc nie zaszkodzi pozwolić tutaj się popytać o sprzęt itp.

Rayza
26-11-2009, 19:20
O jaaaa fanie, ludzie na tutejszych blogach lubią spamować, ludzie z działu 'inne" lubią zadawać ciągle te same pytania, a jeszcze inni lubią zakładać tematy: "wielkie ilosci zuota piszczeli renki".
Regulamin to regulamin, jeśli Ci to nie odpowiada to zmień forum.
Ja taki regulamin akceptowałem przy rejestracji i oczekuje że inni użytkownicy będą go przestrzegać, tak samo oczekuje że moderatorzy będą karać za łamanie go.
Nam nie chodzi o regulamin,Modów,a o 1 dnego Moda poza tym jeśli nie wiesz czemu mamy z tym taki problem to po prostu sie nie mieszaj...

nie_slucham_ludzi
26-11-2009, 19:43
Nam nie chodzi o regulamin,Modów,a o 1 dnego Moda poza tym jeśli nie wiesz czemu mamy z tym taki problem to po prostu sie nie mieszaj...

Ależ wiem, wiem;)
Ktoś z was napisał w temacie o wyborach modów żeby zostawić wasz święty temat, a Gimlos poczuł się sprowokowany i jedynie wykonał swój obowiązek. Taka sama sytuacja miała miejsce na blogach jakiś czas temu (tyle że z innym moderatorem w roli głównej);)
Ja rozumiem że macie swoje małe grono które dobrze czuje się przy takim sposobie "dyskusji" jaki prowadzicie, ale zwróć uwagę że na forum mogą bycćinne osoby zainteresowane tym całym M&A niekoniecznie lubiące się w spamie:P

Koszyk
26-11-2009, 19:56
Skoro są tacy ludzie to czemu nie wypowiadają się? nasz "spam" nie jest nie wiadomo jaki, a przy tym powstają bardzo ciekawe historie. A co do owego "spamu" ten "spam" jest zawsze powiązany z tematem wiec nie powinno być tyle warnów co się sypie, a wchodzi Gimlos który niekoniecznie rozumie nasze nawiązania manga//anime i wystawia warny na prawo i lewo jak ulotki.

Corgar Frizz
26-11-2009, 22:03
SPAM to tylko skrót myślowy, mający na celu określić posty zbaczające z głównego wątku. I chciałbym zauważyć że jedynie w Manga&Anime panuje tak dokładna moderacja. To do czego posuwa się Albertus i Beholder daleko wykracza poza to co działo się w M&A. Zaś w m&a wystarczy lekko zboczyć z tematu, a leci 2pkt. Nie uważasz że to lekka przesada?

Temat przez długi czas był luźnie moderowany przez modków zaznajomionych w temacie i była to idealna sytuacja. Użytkownicy mieli sporo swobody, a jak ktoś przesadzał to leciał ban po jednokrotnym ostrzeżeniu. I ta sytuacja była idealna. Nie było totalnej samowolki, ale też nie stał nad nami nikt z batem.

Poza tym konflikt między M&A, a Gimlosem jest znacznie głębszy niż historia którą przytoczyłeś. Nie śledziłeś tematu na bieżąco przez ostatnie kilka miesięcy, więc uwierz mi, nie masz pojęcia jak to wygląda.

Corgar Frizz

Beh0lder
26-11-2009, 22:15
Więc niech usuną M&A i bedzie wszystko ok.

eerion
26-11-2009, 22:43
@up:
Go home and die >.>

Ghernie
26-11-2009, 23:00
@up'y
Ostatnio próbowałem być aktywny na blogach i w M&A. Muszę stwierdzić, że sytuacje ich wydają się być bardzo podobne. W obydwu przypadkach panował spam, tyle że w M&A było to "odbieganie od tematu", a na blogach nie było od czego odbiegać (tam normą był spam) i w obydwu przypadkach został on zmieciony przez moderatorów "nie będących w temacie".
Tylko czy "odbieganie od tematu" równe jest "spamowi bez tematu"?

Dalej jestem za tym by nic nie zmieniać. Jest dobrze.

GargoinX
27-11-2009, 00:35
Moim zdaniem porównywanie m&a do blogów to lekka przesada. W m&a nadzór moderatora jest aż nad miarę, zaś na blogach został usunięty wszelki spam.

"Spam spamowi nie równy." - Gargoinus

Erhion
27-11-2009, 09:16

To nie działa w polskim internecie. Dowód? Demotywatory.pl

Pan i Wladca
27-11-2009, 11:37
To nie działa w polskim internecie. Dowód? Demotywatory.pl

Demotywatory i tibia.pl to dwa różne portale nie można napisać, że tam się nie sprawdza to i tu się nie sprawdzi.

Każdy ma jeden minus/plus na posta i tyle, za dużo nie odejmie :>

Litawor
27-11-2009, 11:43
Pomysł PiW'a jest ciekawy i sądzę, że to może pomóc w czytaniu długich tematów. Widzisz, że post ma niską ocenę - przeskakujesz dalej.
Zły pomysł, czego YouTube jest dobrym przykładem - ludzie dają plusy i minusy zależnie od tego, czy zgadzają się z treścią komentarza, a nie od jego szeroko pojętej jakości. Jeśli rzeczywiście ludzie pomijaliby nisko oceniane posty, utrudniałoby to bardzo dyskusję.

GargoinX
27-11-2009, 11:52
Jak już ktoś wcześniej napisał, to że nie sprawdza to się tam, nie znaczy, że i tu się nie sprawdzi. Uważam, że można by przetestować taką funkcję w praktyce, a dopiero później skarżyć się, że to nie działa (lub cieszyć się, że działa).

Ghernie
27-11-2009, 14:17
@Up
Gorzej, że to nie ma szans się sprawdzić! Wyobrażasz to sobie? Ktoś kogoś skrytykował i odrazu dostaje 20 minusów od 20 urażonych tibianinów.

Litawor
27-11-2009, 14:50
Jak już ktoś wcześniej napisał, to że nie sprawdza to się tam, nie znaczy, że i tu się nie sprawdzi.
A niby dlaczego tu miałoby się sprawdzić? Myślisz, że użytkownicy forum.tibia.pl są dojrzalsi? Lepiej chyba uczyć się na błędach innych.

nie_slucham_ludzi
27-11-2009, 14:53
Skoro są tacy ludzie to czemu nie wypowiadają się? nasz "spam" nie jest nie wiadomo jaki, a przy tym powstają bardzo ciekawe historie. A co do owego "spamu" ten "spam" jest zawsze powiązany z tematem wiec nie powinno być tyle warnów co się sypie, a wchodzi Gimlos który niekoniecznie rozumie nasze nawiązania manga//anime i wystawia warny na prawo i lewo jak ulotki.
Jeśli naprawdę tak jest to nie widze problemu :)
Mi chodziło o stwierdzenie: "M&A rządziło się odrobinę innymi regułami niż reszta forum".

Poza tym konflikt między M&A, a Gimlosem jest znacznie głębszy niż historia którą przytoczyłeś. Nie śledziłeś tematu na bieżąco przez ostatnie kilka miesięcy, więc uwierz mi, nie masz pojęcia jak to wygląda.
Masz racje, jakoś mnie to mało interesuje.

Moim zdaniem porównywanie m&a do blogów to lekka przesada.
Dlaczego? Ghernie, który jak sam przyznaje jest aktywny w obu, stwierdził że są dosyć podobne.
W m&a nadzór moderatora jest aż nad miarę
A na blogach nie? Dlaczego ktoś skasował mój temat o Tibii, albo Wielkiegomanitu o zmianie awatara?

Podsumowując:
Moderator-ekspert=ok
Specjalne traktowanie tematu=nie.

Ghernie
27-11-2009, 15:18
@Up
Powiedziałem, że "próbuje być aktywny" w obydwu tematach, co wcale nie czyni mnie jakimś super znawcą tematu. To są tylko moje przypuszczenia na podstawie poprzedniego miesiąca. Nie mam pojęcia, co mogło się dziać wcześniej (za dużo spamu by czytać ;x).

@Gargoin
W sumie racja. W M&A tylko niektórzy użytkownicy zostali zbanowani za spam i to tylko na miesiąc. Na blogach 2/3 bloggersów zostało zbanowanych/warnowanych, z czego ćwierć była banami permamentymi \o/. Jeśli chodzi o poziom spamu, raczej też nie ma porównania...

Coś się kończy, coś się zaczyna.

nie_slucham_ludzi
27-11-2009, 15:25
DO WSZYSTKICH PRZECIWNIKÓW MINUSOWANIA POSTÓW:
Znajdziecie lepszy sposób na piętnowanie wypowiedzi beh0ldera?

CytrynowySorbet
27-11-2009, 15:27
Chyba mylicie forum z chatem, panowie. Może tam nie zaglądam, ale forum to forum, i każdy dział, każdy temat, każdy post, powinien być objęty tymi samymi zasadami, bo inaczej cały regulamin nie ma sensu.

Pan i Wladca
27-11-2009, 17:30
Gorzej, że to nie ma szans się sprawdzić! Wyobrażasz to sobie? Ktoś kogoś skrytykował i odrazu dostaje 20 minusów od 20 urażonych tibianinów.

No i o to chodzi jeju.... nie podoba się wypowiedź dajesz minus - podoba się dajesz plus, neutralna olewasz. Jeden wypowie się, że nie lubi Realu i dostanie ode mnie i kilku innych użytkowników minusa za posta, drugi napisze, że powinno się odbierać prawo jazdy dożywotnie kierowcą którzy spowodowali wypadek śmiertelny i większość krzyknie "dobrze prawi! Polać mu" i oceni wypowiedź na plus. No o to tu chodzi, ty to traktujesz zbyt dosadnie. Martwisz się o wszystkich użytkowników, ze ten da temu minusa - matka Teresa?

nie_slucham_ludzi
27-11-2009, 17:41
...no i będzie można jeszcze pokazać debilom(Beh0lder, nie_slucham_ludzi) co reszta forum sądzi o ich "żartach".

Dr. Omader
27-11-2009, 21:22
Spodziewałem się jakiś pomysłów, a tu nic oryginalnego poza pomysłem z minusowaniem/plusowaniem nie padło...

Skończcie wojnę M&A vs. Blogi bo mi temat rozwalacie... Zaprezentowane opinie przyjąłem do wiadomości :)

Co do tego, że OWION nie jest popularny - obecnie jest to jeden z popularniejszych działów na forum. Na wszystko przyjdzie czas, jak ktoś sugestie co do innych działów to zapraszam do odpowiedniego tematu w dziale opinii :)

Ghernie
27-11-2009, 21:38
Ależ Dromaderze, tutaj naprawde nie ma czego poprawiać. Takie zbędne bajery jak plusy/pkt. reputacji itp. nie są nikomu do niczego potrzebne.

Dr. Omader
27-11-2009, 22:14
Ależ Dromaderze, tutaj naprawde nie ma czego poprawiać. Takie zbędne bajery jak plusy/pkt. reputacji itp. nie są nikomu do niczego potrzebne.

Zawsze można COŚ poprawić, poza tym wychodzę z założenia, że na tylu userów znajdzie się przynajmniej jedna mądra propozycja, warta wprowadzenia :)

hoomik
27-11-2009, 22:25
Zawsze można COŚ poprawić, poza tym wychodzę z założenia, że na tylu userów znajdzie się przynajmniej jedna mądra propozycja, warta wprowadzenia :)
free p0rn!1
powiedz ze nie jest warte wprowadzenia ;

CytrynowySorbet
27-11-2009, 23:18
Ja bym dał jakiemuś obeznanemu użytkownikowi przesiadującemu długi czas w OWioNie moda, żeby pilnował porządku, ale nie tak ostro. Proponuję mnie.

Zawsze jakaś propozycja ;<

@down: Mody nie dostają banów ;(

nie_slucham_ludzi
28-11-2009, 20:27
Ja bym dał jakiemuś obeznanemu użytkownikowi przesiadującemu długi czas w OWioNie moda, żeby pilnował porządku, ale nie tak ostro.

Albertus na moda!

Rybzor
28-11-2009, 20:47
@down: Mody nie dostają banów ;(
Lololo, i ty się nazywasz doświadczonym użytkownikiem?

Beh0lder
28-11-2009, 21:11
DO WSZYSTKICH PRZECIWNIKÓW MINUSOWANIA POSTÓW:
Znajdziecie lepszy sposób na piętnowanie wypowiedzi beh0ldera?
Właśnie... niech będą , będę miał nowy cel : napisać posta ktory zbierze 666 minusów!

--- Beh0lder dodał 1 minut i 17 sekund później ---

powiedz ze nie jest warte wprowadzenia ;
Świetna!!1!

Ja bym dał jakiemuś obeznanemu użytkownikowi przesiadującemu długi czas w OWioNie moda, żeby pilnował porządku, ale nie tak ostro. Proponuję mnie.Ja chcem !!!!!11111!!! ;d

nie_slucham_ludzi
28-11-2009, 21:12
Właśnie... niech będą , będę miał nowy cel : napisać posta ktory zbierze 666 minusów!

Nie sądzie żeby taka mała ilość była dla ciebie osiągalna.

iShine
28-11-2009, 21:26
@Pan i Władca
Przyczepie się do twojego posta z ostatniej strony. Myślisz, że debili takich jak na Demotywatory.pl tutaj nie znajdziesz? Głupota Ludzka dociera raczej wszędzie.

Pacz_knight
28-11-2009, 21:39
A moze Shoutbox w OWION'ie?
Mysle ze spam moglby sie zredukowac, a przedewszystkim fajnie bylo by przeprowadzic luzne pogaduchy, aby tym samym nie zasmiecac forum.

CytrynowySorbet
28-11-2009, 22:57
Lololo, i ty się nazywasz doświadczonym użytkownikiem?

Mody nie powinni dostawać banów. Psieplasiam.

GargoinX
29-11-2009, 01:08
A moze Shoutbox w OWION'ie?
Mysle ze spam moglby sie zredukowac, a przedewszystkim fajnie bylo by przeprowadzic luzne pogaduchy, aby tym samym nie zasmiecac forum.

Pomysł nie najgorszy, ale dobrze by było jakby shoutboxa mogły używać osoby przykładowo 500+ postów. Dzięki temu nie śmiecili by w shoutboxie nowi userzy. Ale to tylko moja luźna sugestia.

CytrynowySorbet
29-11-2009, 09:19
Eee, no nie wiem. W shoutboxie pewnie byłoby pełno spamu tych linków do lockerz i innych stron, ogólnie nie dałoby się tam w ogóle pogadać.

janek@
29-11-2009, 12:20
Eee, no nie wiem. W shoutboxie pewnie byłoby pełno spamu tych linków do lockerz i innych stron, ogólnie nie dałoby się tam w ogóle pogadać.

A co to za problem komuś adma tam dać?

Ktoś się nie stosuję ban i alivederci, nie ma że boli. :D

domin3x
29-11-2009, 12:59
shoutbox? jestem na nie

Beh0lder
29-11-2009, 13:48
Pomysł nie najgorszy, ale dobrze by było jakby shoutboxa mogły używać osoby przykładowo 500+ postów. Dzięki temu nie śmiecili by w shoutboxie nowi userzy. Ale to tylko moja luźna sugestia.
Chyba nie naspamiłem aż tylu postów ;(. Beznadziejny pomysl`1!!!!!1111

nie_slucham_ludzi
29-11-2009, 14:12

Po 1: 500 to za dużo.
Po 2: Zacznie się nabijanie postów.

A co do samego shoutboxa: jakoś nie jestem do niego przekonany, ale może sobie tam być i tak pewnie nie będę korzystał.

Rybzor
29-11-2009, 14:22
Po 1: 500 to za dużo.
Po 2: Zacznie się nabijanie postów.

Abstrahując od tego, że shutbox to totalnie idiotyczny pomysł, to specjalnie nie znasz się na funkcjonowaniu musku użytkownika.

nie_slucham_ludzi
29-11-2009, 14:27
Abstrahując od tego, że shutbox to totalnie idiotyczny pomysł, to specjalnie nie znasz się na funkcjonowaniu musku użytkownika.

To może mnie Pan oświeci, Rybzorze?

CytrynowySorbet
29-11-2009, 15:08
Shoutbox jest niepotrzebny. Jest już jeden wielki chat, i nazywa się on OWioN...

Kurczakos
02-12-2009, 12:27

Wyżej OWiON przyczepić na forum, tam /\.

CytrynowySorbet
02-12-2009, 16:16
Wyżej OWiON przyczepić na forum, tam /\.

Imo dział jest w najlepszym miejscu. Dzięki temu bezimienny noobek nie kliknie w OWioNa zamiast dział Potwory i nie spyta czy położy DLa.

OFFTOPIC@: W KOŃCU 18 LAT! Życzenia na PW mi tu wysyłać raz raz.