PDA

Pokaż pełną wersje : Pallek 60 lvl skill 83

Mroczny_Angel
28-11-2009, 07:49
otoz moje pytanie brzmi na czym najlepiej byloby expic z moim obecnym stanem tak zeby wyjsc w miare na plus z kasa i exp tak z 50-60k/h oczywiscie Facc.
Zastanawialem sie nad premium ale jeszcze w zyciu nie wladowalem kasy w gry wirtualne i troszke mi szkoda tej kasy.. a jesli juz to wtedy gdzie expic i jak sie tam wychodzi z kasą i expem na godzinke.

Inferniak2
28-11-2009, 12:20
Dragi na Fibuli, Venore (FACC). Bonebeast Island, Wyrmy w Liberty bay (PACC).

Joogson
28-11-2009, 16:58
@Inferniak
Dragi na Fibuli są ok, ale nie wiem czy da rade wyczyścić sobie wejście i expić tam chcąc wyjść na + ;) Dragi Venore, oczywiście dobre rozwiązanie ;P
A co do Wyrmów na LB to nie sądzę, żeby były zbyt dobrym miejscem na expienie na tym lvl ;P
@Topic
Polecam również Venore D-lair, OF na powierzchni i pod nią, Wyverny x7 nad venore.. exp około 40k/h a loot całkiem całkiem (potrzebny ci będzie tylko d ring i max bp manas na cały lvl), POH ale zazwyczaj więcej ludzi od gsów :D Jak nie zakupisz pacca to an wyższym lvl możesz iść na banshe quest expić lub demone + regularnie fibula z dlami ;)

maripo
02-12-2009, 17:43
@Inferniak
Dragi na Fibuli są ok, ale nie wiem czy da rade wyczyścić sobie wejście i expić tam chcąc wyjść na + ;) Dragi Venore, oczywiście dobre rozwiązanie ;P
A co do Wyrmów na LB to nie sądzę, żeby były zbyt dobrym miejscem na expienie na tym lvl ;P
@Topic
Polecam również Venore D-lair, OF na powierzchni i pod nią, Wyverny x7 nad venore.. exp około 40k/h a loot całkiem całkiem (potrzebny ci będzie tylko d ring i max bp manas na cały lvl), POH ale zazwyczaj więcej ludzi od gsów :D Jak nie zakupisz pacca to an wyższym lvl możesz iść na banshe quest expić lub demone + regularnie fibula z dlami ;)

Mógłbyś podać lokalizację tych wyvrenek?

Mroczny_Angel
02-12-2009, 18:24
Mógłbyś podać lokalizację tych wyvrenek?

http://tibia.pl/earth.php?x=32782&y=31831&z=0&q=81.31 dokłądnie tutaj;) znam to i expilem tam na 30-40 lvlu pozniej dlair..

Xantaraxx
06-12-2009, 02:58
Hmm jak dla mnie mam 80 palka z skilem 80 bo miałem hacka i mnie dedali i skils spadl ale teraz expie na D lair Venore/Fibula dl,drags/of/ a jak nie mam kasy to kopalnie kazo :)