Pokaż pełną wersje : Jak sie zmienia plec?
Bofedojo
12-01-2004, 10:10
Ekhm... widzialem paru ludzi ktorzy najpierw byli np. facetami a potem babami!Jak oni to robia?Ja mam dwa domysly:
1.PACCowie po update moga zmieniac plec
2.Uzywaja kameleona
Odpowiedzcie!
Dan the Automator
12-01-2004, 10:14
PACC zawsze mógł zmieniac płeć - ale ma wtedy -5 dni PACC'a
Ale miales vajny domysl "uzywaja kameleona" ciekawe jak by to zrobil . Kameleon dziala przez chwile a pozatym nie da sie zamienic w innego czlowieka (chyba) ;)
$corcerer
12-01-2004, 11:40
moga sie zamienic w Amazonke- to potforek, ale wygląda jak baba :P
nie rozumiem czyli jak kupie pacca zmienie plec to jeszcze 5 dni pacca mi zostaje ???? czy trzeba czekac 5 dni asz sie all zmienie?? albo i odejmujom ci sie 5 dni z pacca albo cos innego?? bo nie wiem:P???
za taki bajer odejmują ci 5 dni z pacca
Ja uważam że to trochę hamski z tym odejmowaniem dni od Pacca jeszcze rozumiem 1 ale 5?
Ale rozumiem też że cipowie muszą te servy jakoś utrzymać.A moja rada to nie zmieniać płci chyba że ktoś ma nadmiar kasy :D
Oryginalnie dodany przez targud
Ale miales vajny domysl "uzywaja kameleona" ciekawe jak by to zrobil . Kameleon dziala przez chwile a pozatym nie da sie zamienic w innego czlowieka (chyba) ;)
Kameleon(czar runiczny) pozwala zamieniac sie w przedmioty, ktore mozna przesuwac. By zaminiec sie w potworka (na przyklad amazonke) stosuje sie 'iluzje potwora' (czar spontaniczny). Oba dzialaja okolo 3 minut.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.