Pokaż pełną wersje : Dragon Lair venore
Tu często widzę kłótnię.Jedni mówią, że palladyn sobie lepiej radzi inni,że knight.
Powiedzmy na przykład 50 knight skile 75/75 i 50 palladyn 80/60 kto ma mniejszą waste i kim się lepiej tam expi?
Paladin.<znakiii>
Ale jedni mówią,że palem trudno wziąć kilka dragów naraz a zwłaszcza jak walną kombo
Exura gran wystarcza na 3 dragony +1 hatchling, na moim 45 pallku 78/50.A w przypadku większej ilości dragonów, potion. Mi to wystarcza, trzeba tylko ogarniać. Knight na większym lvlu ma tam profit, ale mało kto expi tam 50 najtem.
Też myslę, ze pallek, lecz knightem też bys dał rade:)
Mam jeszcze jedno pytanko a niebendę niepotrzebnie zaśmiecać forum nowym tematem.Czy uważacie,że knightowi wystarczą skile 80/80 i na 100 lvlu wejdą na powiecmy 84/81.Czy bedzie trzeba jeszcze potem doskilować?
ggostekxd
30-11-2009, 16:10
Mam jeszcze jedno pytanko a niebendę niepotrzebnie zaśmiecać forum nowym tematem.Czy uważacie,że knightowi wystarczą skile 80/80 i na 100 lvlu wejdą na powiecmy 84/81.Czy bedzie trzeba jeszcze potem doskilować?
Wystarcza.. Po co skilować ja mam 29 lvl skille bodajże 54 i hity mnie satysfakcjonują często mam na hita to minosa to orca warriora i jest git.
Wystarcza.. Po co skilować ja mam 29 lvl skille bodajże 54 i hity mnie satysfakcjonują często mam na hita to minosa to orca warriora i jest git.
No niewiem z takimi skilami raczej trudno ci będzie dragona zabić.Czekam na dalszą odpowiedź.A ty dres na cholere sie udzielasz,jak chcesz coś takiego pisać to się wogóle nie odzywaj.
Skille 60 to podstawa, 75 to mastah, a 80 to jesteś elo fajny i wgle ^^ Nie, nie trzeba potem skillować, takie skille wystarczą, bo wbicie tych 5 skilli jakoś diametralnie ci nie zmienią nic (no dobra, hity większe o 15 XD).
Bo mam knighta 41 lvl skile 75/75 i się przerzuciłem na palladyna i uważam,że raczej dobrze zrobiłem.Ok dzięki all za pomoc.
Ja miałem 2 postacie z podobnymi lvl i myśle że knight. Na takich lvl róznie było z lootem. Ale knightem prawie zawsze na + wychodziłem. Pallkiem troche żadziej. Ale ja wolałem knighta:)
Knight ROX
Mroczny_Angel
30-11-2009, 17:49
pall na dragach zawsze wyjdzie lepiej niz knight zero obrazen z lapki od draga i efektywniejsze exurowanie;) pod warunkiem ze sie umie grac lekkim wezmie sie 3 dragi ;)
Wystarcza w zupelnosci:)chcoaiz wg mnie i tak Ci sie znudzi expienie w pewnym momencie i zatesknisz za skilowaniem-przynajmniej ja tak mam;] Wiec te skile na tym 100 lvlu,moze beda jeszcze wieksze;)
@all up
Odpowiedziałem mu na wszystkie pytania, więc po ch*j za przeproszeniem piszecie to samo co ja?
A niech piszą co im szkodzi,skiluje palem i przynajmniej mam co czytać xD
@up
Ej, serio, nie jesteś fajny. Ile masz lat ? I tak na pewno odpowiesz : J*b się ci**o, ale dla osoby z twoim IQ będzie ciężko co innego wymyślić ;(
Mroczny_Angel
30-11-2009, 22:09
jeb sie cioto
elokwencja godna pozalowania.
@up
Ej, serio, nie jesteś fajny. Ile masz lat ? I tak na pewno odpowiesz : J*b się ci**o, ale dla osoby z twoim IQ będzie ciężko co innego wymyślić ;(
offtop.. totalny.. .
Wróciłem na kina.Niedługo skile 76/76 i na 44 lvlu chcę mieć już 80/80.Chce dobić 80 lvl + tym knightem i jak się mi znudzi dopiero zmienię na palka.
@
Świetnie, nie obraź się, ale co nas to obchodzi ? ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.