PDA

Pokaż pełną wersje : Tibijskie ventrillo - pomocy !

dams
30-11-2009, 17:04
słuchajcie, mam taki problem, chyba mam złego ventrillo i nie moge nic robic (no chyba że nie umiem a to bardziej prawdopodobne... )
screen z mojego ventrillo! :
http://img214.imageshack.us/img214/9061/ventrillo.png

takie dziwne jakies, a jak patrzyłem to inne ventrilla miały inny design...
i w ogóle nie iwem jak sie tym poslugiwac a bardzo mi zalezy na rozmowach z kolegami....

Pomocy, jakby ktos mogl jakis tutorial napisac albo cos to bylbym bardzo wdzieczny,
notka oczywiscie dla pomocnika :)

Krajzel
30-11-2009, 17:40
Na 99,99% razem z tym vt zainstalował Ci się keylogger. Daj loga z hijackthis albo z skrina z virus jotti. A na przyszłość polecam instalować vt tylko z oficjalnej strony.

@edit
A jeżeli jest czysty to co mam tłumaczyć? Włączasz odpowiednia wersje vt, wpisujesz ip, password, port i gadasz.

Rybzor
30-11-2009, 18:25
Co to jest tibijskie ventrilo? lol.

Wszystko co musisz zrobić to zapytać kolegów jakiej wersji używają. To, co sobie zainstalowałeś to najprawdopodobniej aplikacja, która umożliwia odpalenie kilku wersji venta. (nie wiem, nie używałem nigdy takiego szitu).

Zapytaj kolegów o dokładną wersję jaką używają, a potem sobie ściągnij i zainstaluj.

Aha i usuń tą ikonkę grypa.com z pulpitu bo masz lagi przez nią.

caveki
30-11-2009, 18:51
Nie umiesz chłopie czytać? Masz launch i 3 wersje venta i teamspeaka... Ściągnij sobie normalnego venta a nie jakiś mix...

Tompior
30-11-2009, 21:47
To jest ventrilo mix dzieki, ktoremu mozesz posiadac kilka roznych wersji vt na raz.
Oprocz tego, ze z ventrilo mix 0.5 czesto mozna zalapac jakiegos virusa (jak sam szukalem to bylo ich sporo) to program jest b. dobry.
Po prostu zapytaj znajomych na jakiej wersji ventrilo siedza i do dziela ;)