zaloguj się

Pokaż pełną wersje : tibialab

DodiekPower
01-12-2009, 16:43
mam problem mianowicie zalogowalem sie na stonie tibialab.com lecz juz przy rejestracji jest problem gdyz loguje mnie na forum no ale luz zapytam sie co na forum o tym powiedza a tu sie nie da na forum zalogowac (na haslo ktore podalem przy rejestracji) zaden e-mail mi nie przyszedl wlaczalem juz tibialaba na harze i byl jakis kod wiedzialem co z nim zrobic bo wtedy bylo jeszcze zalogowane(swierzo po rejestracji na stronie zasze jest zalogowane konto)lecz jak wpisywalem ten kod to pisalo ze zly nie wiedzialem co sie dzieje i po pewnym czasie mnie wylaczylo i od tamtej pory sie nie zalogowalem bo nie chce mnie wpuscic na prawidlowy login i haslo

prosilbym o pomoc z gory dzieki :D
pozdro ;<

DodiekPower
01-12-2009, 18:16
dodatkowo gdy przypominam haslo to mi nic na e-maila nie przychodzi xd

Arcan
02-12-2009, 11:05
Weź głęboki oddech, podziel posta na zdania, wstaw przecinki i kropki. Może wtedy zechce się komuś to przeczytać.

Pandabear
02-12-2009, 12:25
Dokladnie co pan up, dotrwalem do pierwszej linijki :)

DodiekPower
02-12-2009, 20:09
to wiec na wasza prozbe robie jeszcze raz staranniej mianowicie

Chciałem założyc konto na tibialab.com i mi się udało lecz kod który podaje się przy pierwszym "załozeniu'' hara nie działał i nie udało mi się tego zrobic po kilku minutach mnie wylogowało i nie mogłem się zalogowac ponieważ pisało mi że mam złe haslo i przenosiło mnie na forum a chciałbym znac staty mojego hara np jakie pg zrobiłem więc bardzo prosze o pomoc :)

nie ma litery "ci" poniewaz jak chce ją zrobic to mi się włączają ustawienia monitora i się nie da :D
lepiej?:DDDDDD

z góry dzięki i pozdrawiam

@EDIT
jak wpisuje hasło to mnie przenosi na forum tibialaba i pisze że mam złe hasło a przecież logowałem się na stronie a nie na forum więc nie wiem co się dzieje ;<

bim
03-12-2009, 19:25
Forum i strona Tibialab.com używają jednej bazy użytkowników. Konto z forum działa jako konto z Tibialab.com Widocznie pomyliłeś hasła. Skontaktuj się ze mną na gg:566238 a postaram się wszystko wyjasnić.