zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Paladin mega hunt na 500k pytanie.

Wald_Kerius
02-12-2009, 12:56
Otóż o co chodzi ?:)

Budzet przewidziany do tej akcji wynosi 500k. CO chce zrobic? Chce zdobyc 1 addon w Nightmare Outfits. Potrzebuje do tego 500 Demonic Essence. W czym problem? Najlatwiej kupic, to fakt i mieć z głowy,ale.... Ja bym chciał zainwestować te 500k w expienie na potworach z których wypada ess. Pytanie brzmi czy to się opłaca? Czy inwestując 500k w amunicje np. zakup 5tysięcy assassins stars zdołam uzbierać 500 ess? Jeżeli tak to na czym je zbierać 126 lvl palkiem? Nightmare, czy coś jeszcze? Czy macie jeszcze jakies pomysly? :)

Iski1906
02-12-2009, 13:44
Nigdy tak nie expiłem ale mogę powiedzieć co wiem od kumpli oni RP chodzili tak na mary, ale również na kopalnie podobno jest wokół czego biegać i spokojnie bili również destro plague a teraz po osłabieniu lost souli to i te może się opłaca.

Fire-Sylar
02-12-2009, 14:00
500 ese?
wez jakiegos msa i idzcie na kopy
albo wez rp i niech tlyko stoi i z enchantow bije :D
dla niego jakas skromnac zesc loota twoje 100% ese itp.

Mudbloods
02-12-2009, 17:34
Ja mam dla Ciebie dwie opcje ;)
Pierwsza, to możemy chodzić we dwóch na nm yala;) Dużo mniej się traci na hunta niż samemu i o wiele szybciej schodzą;D I nie musisz walić ze starów, wystarcza speary=tanioszka;d Exp mniejszy niż samemu, ale moim zdaniem bardziej się tak opłaca;) Nam obu;d Ofc przy podziale wszystkie esski Twoje;d
Druga opcja to: często ostatnio chodzę na hellspawny. Ek+Ed+RP = czysta kasa;p Esski przy podziale również Twoje;d
Jeśli Cię coś interesuje, zapraszam;d

PS. Musimy się dogadać w sprawie Anni w końcu^^

Chev~

Viscia
02-12-2009, 17:46
Mozesz pojsc na kopy przy windzie. To czy bijesz same nity czy nity + destro to twoja decyzja. Cementery Quarter tez jest do tego dobry.

Hellspawny - ty oraz ed, na poziomie 0 loozno mozecie bic po 1 nie trzeba ale mozna bic z assek. Na poziomie -1 jak bedziecie bic same hellspawny i 1-2 plagi.

Destro Alchemist Quarter - potrzebujesz ed i nie koniecznie asski.

Kopy z ed 1 poziom pod winda.
Ogolnie jak sie idzie na destro z ed nie trzeba brac assek. Na 170rp+ mozna chodzic solo z rsami na alchemist destro

Pozdro,
Visc

Wald_Kerius
02-12-2009, 22:36
Ja mam dla Ciebie dwie opcje ;)
Pierwsza, to możemy chodzić we dwóch na nm yala;) Dużo mniej się traci na hunta niż samemu i o wiele szybciej schodzą;D I nie musisz walić ze starów, wystarcza speary=tanioszka;d Exp mniejszy niż samemu, ale moim zdaniem bardziej się tak opłaca;) Nam obu;d Ofc przy podziale wszystkie esski Twoje;d
Druga opcja to: często ostatnio chodzę na hellspawny. Ek+Ed+RP = czysta kasa;p Esski przy podziale również Twoje;d
Jeśli Cię coś interesuje, zapraszam;d

PS. Musimy się dogadać w sprawie Anni w końcu^^

Chev~

Przyjmuje propozycje :) A co do anni... http://www.youtube.com/watch?v=lEgKVAXU6CQ :(

Mudbloods
02-12-2009, 23:01
To zostaje się umówić w grze, ale coś ostatnio mało Cię online widze:P