Pokaż pełn± wersje : Moja pierwsza postac :)
Tutaj mam screeny z moich wypraw i huntow! Nie ma zdjec jak expie bo narazie nie expie na niczym specjalnym a z lepszych potworkow screenow nie mam bo sie trzeba bylo uhac a nie screeny robic xD hehe Milego Ogladania! Najwieksza galerie mam z Hero toteż z tamtad jest najwiecej fotek -.- Pozdro
http://photobucket.com/albums/v504/Sweetnoise/
JeteKnight
07-01-2005, 19:10
Bagdzo fajne Ss'y. Na prawde podobaly mi sie a tak nawiasem to wiekrzej ekipy nie bylo :evul:
nie podoba mi się(ostatnie zdjęcie najlepsze[chyba dedłe¶:P:P nie nie])hehe :D :D :D :D :D :D :D
Soratches
08-01-2005, 00:56
LOl najbardziej z tego podoba misie Login...
SweetNoise -CLC
LOl najbardziej z tego podoba misie Login...
SweetNoise -CLC
hehe Czas Ludzi Cienia to Muzyka prawdziwa.Naprawde bardzo dobra muza :D hehe zreszta Getto tez bylo dobre ale o wiele ciezsze :D
SmOcZy PaLlAdYn
08-01-2005, 15:22
Nie obejzalem wszystkich ssow ale... z tego co widzialem sa super jedna prosba do zalozyciela tematu poproboj zrobic przez http://img.photobucket.com/albums/v465/klimek/Adv/Magic%20level/13mlvlwoot.bmp cos takiego <link zdjecia> bedzie o wiele lepiej i bedziesz mial wiecej commetnow wg. mnie
Nie obejzalem wszystkich ssow ale... z tego co widzialem sa super jedna prosba do zalozyciela tematu poproboj zrobic przez http://img.photobucket.com/albums/v465/klimek/Adv/Magic%20level/13mlvlwoot.bmp cos takiego <link zdjecia> bedzie o wiele lepiej i bedziesz mial wiecej commetnow wg. mnie
Nom wiem komp mi sie muli probowalem ale mi nie szlo to dalem link zeby nic nie zamieszac
Ssy nawet nawet, tylko niektore o niczym -.-" Ale najlepsze sa na ofie ze mna :D
SSy całkiem całkiem!!
Ale ty mi sie nie podobasz!!
Czy nikt niezauważył że mimo że s± w podziemiu to jest holernie jasno??
WSZĘDZIE JEST JASNO!!
A co to oznacza??
Że pan od fajnych ssów jest jechanym CHEATEREM!!!
A ja ich nienawidze zarówno jak Hakerów i PK!!
Rany Boskie Sweet Noise do adresu dal czlowiek....
Co panie kolego reVolta działa prawda? a slyszalo sie moze The End Of Century, lub Respect? JAK MNIE TO POKOLENIE REVOLTY WK*RWIA!!
Asazello
08-01-2005, 19:22
@ALBERT:dokladnie tez nie lubie gdy ktos uzywa takich programów -.-
@Karlos : Jeste¶ dróg± osob± z któr± sie zgadzam ;].
a tak pozatym to ss fajne...ale z tym swiatłem to podpadłe¶ :|
NO TO K*RWA REVOLTA DZIAŁA!! 12LATKOWIE SLUCHAJACY Sweet Noise!!
HipHop Ziomale -.- .
NO TO K*RWA REVOLTA DZIAŁA!! 12LATKOWIE SLUCHAJACY Sweet Noise!!
HipHop Ziomale -.- .
Lol tyle powiem! Po Pierwsze revolty nie slucham bo.....Sweet Noise to plyta zeszled na psy nagrywajac utwory z Peja czy Edysia! Po drugie 12 lat to mailem dawno temu -.- Hip hopu nie slucham bo wole ciezsza muze aczkolwiek ze Sweet Noise Czas Ludzi Cienia i Getto sa naprawde bardzo dobre i nie sa tak bardzo komerycyjne jak Revolta. Wiec nie pouczaj mnie jaka to muza bo kazdy moze miec swoje zainteresowania.Ty tez w avatarze masz jakiegos punka a rownie dobrze mozesz miec 15 lat i sluchac The offspring i wielki panur z Ciebie :).
Co do swiatla...macie racje uzywam tego programu jesli ide gdzies na akcje bo tak jest wygodniej! Pozdro!
Wygodnie to ty możesz mieć na drogiej kanapie a tak pozatym fajne ss'y
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.