zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Porady dla ED

Brumm
04-12-2009, 16:25
Hiho, pierwszy raz gram druidem i mam kilka pytań, mam nadzieje że mi pomożecie.

1. Mam zamiar przyexpić na dworcach z gfb (waste mi nie straszny, kasy nie brakuje) na co powinienem uważać (nigdy wcześniej nie expilem na zielonych) i od którego lvla moge w miare bezpiecznie huncić na nich pod tiquandą.

2. Od którego lvla mogę chodzić na culty, jaką taktyką polować?

3. Który resp dragów będzie dla mnie najlepszy na lvl 30-40.

4. Opłaca się iść na chakoye moją profesją? (chodzi mi o exp, nie kase) Jeśli tak to prosiłbym o większe info typu gdzie i jak.

5. Gdzie mógłbym jeszcze dobrze expić na 30-50lvl?

Jeśli macie jakieś porady/uwagi to piszcie, moja wiedza o druidach jest dość ograniczona więc...

Brumm
04-12-2009, 17:06
Kupuje chary na allegro? Człowieku czego ty się nałykałeś? Próbujesz być fajny wrzucając nowemu użytkownikowi czy co, bo nie rozumiem?

Sorry ale nie mogę pojąć twojego toku rozumowania, mój druid ma aktualnie 17lvl a ty twierdzisz że go kupiłem i to na 50lvlu? O maj gad... Osiągnięcie 50~ lvla nie zajmie mi zbyt długo, dlatego też pytałem teoretycznie o miejsca w okolicach tego poziomu. Ale po co ja ci to tłumacze... Rzeczywiście nie mam krzty honoru, jakie to przykre, ojejku. Dobra, biegnę szybko powiedzieć mamie żeby mi pacca kupiła ; /

Prosiłbym o zignorowanie tego... i odpowiedzenie na pierwszy post, dziękuje.

Zerkala
05-12-2009, 10:41
Kupuje chary na allegro? Człowieku czego ty się nałykałeś? Próbujesz być fajny wrzucając nowemu użytkownikowi czy co, bo nie rozumiem?

Sorry ale nie mogę pojąć twojego toku rozumowania, mój druid ma aktualnie 17lvl a ty twierdzisz że go kupiłem i to na 50lvlu? O maj gad... Osiągnięcie 50~ lvla nie zajmie mi zbyt długo, dlatego też pytałem teoretycznie o miejsca w okolicach tego poziomu. Ale po co ja ci to tłumacze... Rzeczywiście nie mam krzty honoru, jakie to przykre, ojejku. Dobra, biegnę szybko powiedzieć mamie żeby mi pacca kupiła ; /

Prosiłbym o zignorowanie tego... i odpowiedzenie na pierwszy post, dziękuje.
e i widzisz nikt ci nie napisze tego bo myślą to samo co ja tylko nie chcą o tym powiedzieć bo już to napisałem w poscie i to że nie rozumiesz co napisałem nie martw się są takie dzieci zapisz się gdzieś to jakieś szkoły specjalnej jak nie rozumiesz rozbudowanego zadania

Topic
Proszę zamknąć temat :)

Zerkala
Pozdrawiam

Astilinek
05-12-2009, 11:14
olej tego buca z dołu, nie warto się przejmować dzieciakami którzy wyżywają się na tym forum ; )

1. Na dworci nie masz co chodzić to nie miejscówa dla druida
2. Jak chcesz iść na culty, to najlepiej 50-55 lvl i resp na yalahar
3. Imo najlepsze będą ank dragon lair, po dodaniu nowych respów dragów na yala, darashii, wszystkie lairy w ank są zazwyczaj puste.
4.Nie
5. Przede wszystkim tar tomb na -3. Będziesz wyciągał ok. 50k/h i wychodził przy tym na 0 lub mały + (chyba, że sfarcisz i coś spadnie), od 40 możesz chodzić też na vamp hella, jednak warto zaopatrzyć się w blessed wooden stake na obie te miejscówki.

Wymieniłem ci najbardziej podstawowe expowiska, grając sam znajdziesz lepsze ; )

Brumm
05-12-2009, 12:45
@Astilinek
Wielkie dzięki mistrzu :*