Pokaż pełną wersje : Skillowanie na monku
Mam pytanie jak wyglada skillowanie na monku. Czy musial bym uzywac potionow? czy monk tez z czesem bije coraz mocniej tak jak slim?
mam 90lvl skille 82/79 eq: mpa, g legs, mms, demon helmet, p ammy,
Aha serwer non-pvp wiec summon odpada.
Seeleesee1992
05-12-2009, 14:31
Kurde, ja sam już chyba w 5 takich tematach odpowiadałem, ale dobra…
1. Tak, Monk z czasem bije coraz mocniej (tak jak każdy potwór, chyba)
2. Z tym skillem może być trochę ciężko go utrzymać, więc poty raczej Ci będą schodzić (nawet z tak dobrym eq). Chooociaż nigdy sam na tym lvlu i z takimi skillami nie skillowałem na Monku (a z tego co wiem, to moi znajomi zazwyczaj zaczynali na monkach skillować na 100+lvl i 85+/85+ skillach), więc spróbuj jak to będzie szło, bo mogę się mylić.
PS. Ja do skillowania polecałbym Gargoyle.
@edit
Najlepsza miejscówka do skillowania na Monkach to Maze of Lost Souls (ale strasznie zakręcone dojście do ww. monków tam jest… Musiałbyś poszukać jakichś mapek z ich respem). Na facc na pewno są też jeszcze monki na Isle of Kings, ale żeby tam skillować trzeba mieć niezłą kase (bo za zaatakowanie monka na tej wyspie jest jakaś kara pieniężna, na twoim lvlu jest to chyba 10k), więc nie polecam.
Kurde, ja sam już chyba w 5 takich tematach odpowiadałem, ale dobra…
1. Tak, Monk z czasem bije coraz mocniej (tak jak każdy potwór, chyba)
2. Z tym skillem może być trochę ciężko go utrzymać, więc poty raczej Ci będą schodzić (nawet z tak dobrym eq). Chooociaż nigdy sam na tym lvlu i z takimi skillami nie skillowałem na Monku (a z tego co wiem, to moi znajomi zazwyczaj zaczynali na monkach skillować na 100+lvl i 85+/85+ skillach), więc spróbuj jak to będzie szło, bo ,mogę się mylić.
PS. Ja do skillowania polecałbym Gargoyle.
Nie mam pacca, a gdzie sa jakies monki?
@edit
A moze zna ktos jakies dobre sposoby do trenowania na non-pvp? bo na slimach wolniej rosna skille wiec szukam czegos innego. Mam tez 30lvl druidem na osobnym koncie wiec moze cos z summonami, moze dalo by rade bloknac monka summonem? albo tego dwarfa co sie leczy nie pamietam jak sie nazywa. Dajcie jakies propozycje najlepiej odrazu piszcie miejsca w ktorych da rade tak skillowac.
#down
MUSISZ miec skille 100/100:)
sowa2400
05-12-2009, 14:42
Mam 20 lvl knight i skille 46/43
jakie powiniem mieć skile na 20 lvl?;(
Jak długo muszę skillować na monku?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.