Pokaż pełną wersje : Mumia i paraliz!
Witam! Ja, Fifrak, czarodziej 20 poziomu wraz z moim wiernym towarzyszem Irwinem wybieramy sie na zbrojne spotkanie 3go stopnia z mumiami :o
Doszly mnie sluchy, ze owe mumie :o posiadaja umiejetnosc paralizu! Moj wierny towarzysz bedzie blokowal ciosy mumii :miecz: kiedy ja stane z boku i bede strzelal pociskami z run :mag: popularnie zwanych "eSDe".
Zaciekawiony, racze sie Was zapytac JAK mozna wyrwac sie z mocy paralizu przed uplywem czasu jego trwania? czy mozna?
Prosze o szybka odpowiedz, bitwa z mumiami juz jutro
Niech wielki Taal ma was w opiece!
Shin Chan
07-01-2005, 19:52
NIgdy nie probowalem Nie odparalizowac ale po
1. Szkoda Sd na Mumie wystarcza Hmm i tak slaby loot <cryst ring albo black shield>
2.Jesli idziecie na Bagna to TWoj Towarzysz " lol " powinien miec 30 lvl+ bo moze sie to zle skonczyc
3. pIsz normalnie a nie jak w sredniowieczu lol
Paraliz nie jest taki straszny. Jedynie spowalnia troche na chwile ale dalej mozesz sie uhac itp. wiec blokerowi to zabardzo nie zaszkodzi. A tak wogule to hunt na mumie z sdkow to strata czasu/kasy/humoru.
~
tak.. idee na bagna. Co do tych SD to jestem troche przewrazliwiony bo nigdy na tych g*wnach nie bylem :)
aczkolwiek! Oto wypowiedz Irwine (22lvl)
Irwine (20:01)
ja im pokaze
Fifek (20:01)
:)
ze nie trzeba miec 30 lvl
i wróce zywy
Gruby (20:01)
tak trzymaj
ahhhaaa te sd i ten 30 level mówisz że nietrzeba ze swojego doświadczenia wiem że trzeba hmm im conajmniej 35level +. Alee rób jak uważasz moge wykonać ci trumne (jakoś zawsze sie da),albo sprzedać. MIŁEGO UMIERANIA
shadowsheep
07-01-2005, 20:10
Kumpel nie powiedzał że idze z nimi zawodowy pallek :lucznik: i nie bede sie chwali na kturym levelu (edit mam 18 level)jestem ale to niewazne pie***cie głópoty wygramy to napewno
Kumpel nei powiedzał rze idze z nimi zawodowy pallek :lucznik: i nei bede sie chwali nakturzm levelu jestem ale to niewazne pie***cie głópoty wygramy to napewno
kup se slownik ortograficzny X(
shadowsheep
07-01-2005, 20:18
Dobra kupie se a co do innych czy są jeszcze jakieś wątpliwości co do tego że przegramy
mumia dobra ja mam 20 lvl knight Wetaxo zwalone imie ale mumie jeszcze nie zabilem :)
Kryptonics
07-01-2005, 22:56
Jestem załamany.Ludzie,czy wy wogóle kiedyś widzieliście Mumie?TO są takie leszcze ,żę nie chce sie gadac.Bp hmm i ogień.Ja osobiście na Mumie chodze w Ank z Monkiem i jest spoko.A bloker? BUAHAHAHAAHAHAHHAAHAHHA ja jestem Sorcem,mam 29 lvl i Crown set i Mumie mnie nawet nie ruszają nie mówiąc o stracie hp, więc bloker na 20lvl ze skillami 50/50 moze sie wyluzowac.A propo lootu,wypadają całkiem przydatne magic light wandy.
z mumiami latwo sobie poradzicie :) chodze na nie w ank na okolo 12 lvlu palkiem:) a co paralizu to exura wystarczy aby sie go pozbyc ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.