zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co nowego dla facc?

Andrew
09-12-2009, 11:18
Co przyniesie ten update dla facc?

_Sod_
09-12-2009, 11:20
Wielkie NIC

Andrew
09-12-2009, 11:29
Czyli znowu Cipsoft się nie postarał...

BialyOleander
09-12-2009, 11:50
Oj postarał się dużo nowych potworów, questów, itemów nawet outfit nowy :) ale dla pacc bo kogo obchodzi facc ktoś tam w ogóle gra? lol noob żal.pl.com.cn

Erhion
09-12-2009, 13:00

Postarał.

Przynosi wielkie NIC i całe szczęście.

Archdevil Tarzan
09-12-2009, 13:32

Nie placisz nie wymagaj

Surfix
09-12-2009, 13:40
A właśnie, że nie !
Gracze facc będą mogli zdobywać i kolekcjonować nowe przedmioty (prawdopodobnie addonowe) z potworów występujących na ''FACC'u''.
Zapewne będą także dostępne jakieś nowe, mniej wymagające questy (ale o tylko domysł), jak i możliwe jest, że Kazordoon zostanie troszkę rozbudowany.
No i nowe iteamy od Santa Clausa... wydaje mi się, że nie będzie aż tak źle.

Ważne, żeby nie było lagów, update zakończył się o 17:30 i żeby po 2 dniach nie trzeba było łatek itp...

ruszek
09-12-2009, 13:55
A właśnie, że nie !
Gracze facc będą mogli zdobywać i kolekcjonować nowe przedmioty (prawdopodobnie addonowe) z potworów występujących na ''FACC'u''.
Zapewne będą także dostępne jakieś nowe, mniej wymagające questy (ale o tylko domysł), jak i możliwe jest, że Kazordoon zostanie troszkę rozbudowany.
No i nowe iteamy od Santa Clausa... wydaje mi się, że nie będzie aż tak źle.

Ważne, żeby nie było lagów, update zakończył się o 17:30 i żeby po 2 dniach nie trzeba było łatek itp...

W kazordoon zmienią tylko wygląd parowca, a te itemki nie będą leciały z potworów na facc.

Choć mogę się mylić.

PenerRab
09-12-2009, 14:08
No i się mylisz. Leci z troll'a. Bodajże to są jego kłaki. xd

Surfix
09-12-2009, 14:44
itemki nie będą leciały z potworów na facc.

Normalnie lecą iteamki ze spiderów, trollów, polar bearów itp. czy to pacc czy facc.

Może wszystkie łuki będą w końcu dostępne :confused:

Askaral
09-12-2009, 16:47
Nic, darmozjadzie.

Kin_Yuki
09-12-2009, 16:49
A może FACC by chciał darmowego PACC'a? Hmm... Za darmo, to umarło.

Dla FACC, niby nic. Ale itemki które dodają co update jakoś facc może używać. Zdaje mi się, że FACC wcale tak źle nie ma. Zresztą sam obecnie mam FACC, aczkolwiek czekam na PACC za jedyne 80zł i 97groszy... A nie 107zł.... Ale to nie o tym :p

Dla FACC będzie - NIC. To i tak za wiele. Chociaż mogli by dodać jakiś outfit dla facc'a.

Monte
09-12-2009, 17:31
Nic, darmozjadzie.

Może ma po prostu ciekawsze wydatki niż kupowanie jakiegoś wirtualnego udogodnienia, dzięki czemu może bić potwory, które dają więcej cyferek?

Dla FACC jest sporo przedmiotów nowych, które PACC niedługo będą sprzedawać ; )

oOoMiKooOo
09-12-2009, 18:29

Dla FACC, niby nic. Ale itemki które dodają co update jakoś facc może używać. Zdaje mi się, że FACC wcale tak źle nie ma. Zresztą sam obecnie mam FACC, aczkolwiek czekam na PACC za jedyne 80zł i 97groszy... A nie 107zł.... Ale to nie o tym :p

Dla FACC będzie - NIC. To i tak za wiele. Chociaż mogli by dodać jakiś outfit dla facc'a.

Jakby zrobili 1 nowy outfit dla FACC byłoby fajnie aczkolwiek, nie zrobią, dlaczego?, bo wszyscy będą się domagać "Jeszcze jeden pliz!1!". A dla FACC, hmmm dziwne i trudne pytanie zadałeś <po chwili zastanowienia...> NIC? Phi, itemy do addonów? Przecież zawsze wypadały ;/

Yeah niech zrobią, że dzieci można robić :baby:, albo jeszcze lepiej samochody i konie dla kogo? Dla PACC :o

Turilot
09-12-2009, 18:42
Dla facc to jedynie na razie zauważyłem nowe, zbędne itemki, których nie warto nawet zbierać. Kłaki trola, ogon skorpiona, klapki babci.....

Nic, darmozjadzie.

Raczej, mądry człowieku, który nie tracisz realnych pieniędzy, żeby mieć więcej w wirtualnej grze, którą i tak zostawisz kiedyś i będziesz sobie pluć w brodę, zę stracileś kase na takie coś :)

Kin_Yuki
09-12-2009, 19:11
Dla facc to jedynie na razie zauważyłem nowe, zbędne itemki, których nie warto nawet zbierać. Kłaki trola, ogon skorpiona, klapki babci.....

Raczej, mądry człowieku, który nie tracisz realnych pieniędzy, żeby mieć więcej w wirtualnej grze, którą i tak zostawisz kiedyś i będziesz sobie pluć w brodę, zę stracileś kase na takie coś :)

Ja kupiłem jedno i nie żałuje. Teraz czekam na drugiego.

A co do tego pierwszego zdania... Czekaj! Stary my gramy w MMORPG, albo coś podobnego... Ty!!! Ale jaja, w RPG jest zazwyczaj masa zbędnych pierdół nie potrzebnych do niczego.

Nie pasuje, to nie graj... To Tylko gra.

-----
Ja bym na 100% darmowej gry nie robił... Bo po co?

Maximp
09-12-2009, 19:55

A co do tego pierwszego zdania... Czekaj! Stary my gramy w MMORPG, albo coś podobnego... Ty!!! Ale jaja, w RPG jest zazwyczaj masa zbędnych pierdół nie potrzebnych do niczego.

-----

na 100% bym nie kupowal nic do gier(pacc) ,no bo po co? aby spedzac sobote przed kompem...?;(

Kasza_Mistrz
09-12-2009, 20:31
na 100% bym nie kupowal nic do gier(pacc) ,no bo po co? aby spedzac sobote przed kompem...?;(

a co ty uwazasz ze kazdy kto ma pacca siedzi na weekend w domu?

Andrew
09-12-2009, 20:31
Nie placisz nie wymagaj
Skąd wiesz, że nie płacę i że w ogóle cokolwiek wymagam. Zadałem proste pytanie w celu uzyskania odpowiedzi, a nie 158 głąbów!

Darmowy tydzień pacc był :) Poza tym za miesiąc będzie pacc o 15 zł tańszy, czyli około pół miesiąca dostałbyś gratis...

-----
Kupisz 5-tego, znudzi Ci się i stwierdzisz 400zł uceikło wraz z czasem...

Jak na razie to chyba Tobie coś nie pasuje.

Filipek
09-12-2009, 20:37
I jak zwykle po update odpowiadam na fale takich tekstów jednym tekstem...
Dostali coś od Ciebie? No to czego wymagasz? :]

Askaral
10-12-2009, 16:19

Nie musisz mi tego mowic, juz sobie pluje. Ale jest taka jedna zasada ktora tyczy sie nawet krzywej tipii - nie placisz nie wymagaj.

Turilot
10-12-2009, 16:47

Dla wszystkich sponsorów pracowników Cipsoftu.

Czy jest to forma zażalenia typu "fak znowu nic dla facc", "ale kupa wszystko nowe dla pacc". Na 100% nie, jedyne zwykłe pytanie, więc debilne komentarze do tematu, czy mojej wypowiedzi, ze nie płacisz nie wymagaj są zbędne i nauczcie się w końcu czytać ze zrozumieniem, albo zamknijcie mordy.

Erhion
10-12-2009, 19:07
Nie rozumiem czemu ludzie chcą więcej dodatkowych rzeczy do wersji demo jaką jest FACC?

Krajzel
10-12-2009, 19:30
Bo w tibie grają dzieci? Dla starszych graczy to jest oczywiste co napisałeś wyżej i nie spamują jak debile każdego wątku o update.

Kin_Yuki
19-02-2010, 23:04
Dla FACC? Powinno być: NIC?

Chociaż jednak jedną rzecz by mogli dodać. Chodzi mi tu mianowicie o addony do facc outfitów. Jeżeli posiadając pacc, zrobisz sobie addony do nich. To gdy pacc się skończy, to nadal powinniśmy ich móc używać. Tyle, oczywiście posiadając FACC, nie można by ich robić.

Tyle...

Nie płacisz, to nie wymagają od ludzi, żeby robili coś dla Ciebie za darmo. Wyśmiał bym CIPsoft, gdyby wprowadzili masę rzeczy dla FACC. Bo tylko idiota, tak robi :P $.$ Kasa przede wszystkim ;d

Kernkraft
21-05-2010, 08:20

"no, no, tak se tłumacz"
nie kupisz bo nie masz kasy :fuck:

r4mz3s
22-05-2010, 09:25
"no, no, tak se tłumacz"
nie kupisz bo nie masz kasy :fuck:

Zanim napiszesz coś w jakimkolwiek temacie, spójrz najpierw na datę ostatniego posta.

ruszek
22-05-2010, 10:14
Pozwolę sobie odświeżyć, skoro już to zrobiliście =)

Ja dla FACC dodałbym TYLKO pare expowisk więcej, żeby reszta nie była zapchana. TYLKO. Ale jedno mnie w Cipsofcie wkurza, piszą że starają się dodać coś dla FACC, mimo iż ch*ja robią...

Tak, miałem PACC!

Kernkraft
23-05-2010, 00:36
Zanim napiszesz coś w jakimkolwiek temacie, spójrz najpierw na datę ostatniego posta.

nie ma znaczenia czy tekst do którego się odniosłem został napisany niedawno czy 10 lat temu...

Andrew
29-05-2010, 19:37
Zbliża się update i nie jest takie złe odświeżenie tego tematu.

Mnie osobiście dziwi, że nie ma praktycznie nic dla facc. Fizucznych użytkowników tibii jest coraz mniej, większość zakładanych kąt należy do już grających. Cpsoft powinien zastanowić się nad promocją gry. Póki przez ostatni czas powstają różne bonusy tylko dla graczy, którzy już grają i zachęcają do zakupu pacc graczy już grających. Oczywiście w takiej grze jak Tibia przeważnie nie kupuje się płatnego konta rozpoczynając, bo jak się gra nie spodoba to pieniądze wyrzucamy w błoto, więc Cipsoft powinien powinien dodać coś żeby graczy wciągnąć w grę czyli dla facc.
Nie znam statystyk nowych logowań, ale wydaje mi się, że teraźniejsza polityka Cipsoftu spycha ich po równi pochyłej. Tym bardziej teraz mogą się postarać, bo utrzymanie serwerów jest tańsze niż kilka lat temu.

Erverse
29-05-2010, 23:08
Niech nic nie dają, niech się darmozjady cieszą, że w ogóle mogą grac. Nigdy nie istniała, nie istnieje i nie będzie istniec zasada "nie płacę, wymagam". Dla mnie tibia i tak jest płatna, inaczej nie ma sensu grac. Chyba, że skillowac.

Andrew
04-06-2010, 14:25
Niech nic nie dają, niech się darmozjady cieszą, że w ogóle mogą grac. Nigdy nie istniała, nie istnieje i nie będzie istniec zasada "nie płacę, wymagam". Dla mnie tibia i tak jest płatna, inaczej nie ma sensu grac. Chyba, że skillowac.
No właśnie dla Ciebie, a dla kogoś z darmowym kontem wygląda to inaczej. Po prostu żal Ci wątrobę ściska, że ktoś może mieć to co Ty, bądź być bliżej Ciebie jak Ty przecież zapłaciłeś to jesteś najważniejszy.

Erverse
04-06-2010, 15:04
No właśnie dla Ciebie, a dla kogoś z darmowym kontem wygląda to inaczej. Po prostu żal Ci wątrobę ściska, że ktoś może mieć to co Ty, bądź być bliżej Ciebie jak Ty przecież zapłaciłeś to jesteś najważniejszy.

Komuś z darmowym kontem coś się nie podoba - niech nie gra. Właśnie żal mi nic nie ściska, bo facce nigdy nie będą miec tego, co pacce i to mnie cieszy.
Niech trole pójdą do roboty, zarobią 90 zł i kupią pacca, zamiast siedziec 24/7 na dupie i tylko narzekac, RZEBY DALI COŚ NA FACCUW X(X(X( Jeśli cipsoft ma coś wprowadzic, to dla całej gry, na pewno nie z myślą o faccach.

Macko121
06-06-2010, 13:46
Gracze bez premium, którzy wymagają z każdym update coś nowego dla siebie są dziwni. To tak, jakby wymagać, aby w kraju była sprawna służba zdrowia, wysokie emerytury, darmowe szkolnictwo, nie płacąc przy tym żadnych podatków.

Ghard Lage
06-06-2010, 14:41
Hmm swoją przygodę z Tibią skończyłem hmm jakieś 2/3 lata temu. Teraz postanowiłem wrócić (są wakacje pogoda plata figle nie ma co robić). I to co mnie zdziwiło to pusty świat! Na przykład kiedyś na lunarze było non stop 400-700 ludzi a teraz, 247 a jest niedziela 14:30 czyli okres szczytu w innych grach mmo. Co do pacca, dal mnie tibia jest gr płatną, jak wbije 20lvl i mi się nie znudzi to se kupię na miesiąc (gotówka jest, więc żaden problem ją wydać). Co straty kasy co za różnica czy tracę ją na tibie czy na inne mmo. Parę dni temu chciałem kupić battlechesta ale nikt ze znajomych nie chciał ze mną grać w sypiącego się już wowa za to zachciało im się tibii :/

Andrew
06-06-2010, 19:05
Mam jedno zasadnicze pytanie, co wam PACCom przeszkadza, żeby facc coś dostał?
Oczywiście facc nie powinien być z paccem porównywany, ale gdy wprowadzają coś do Tibii to wydaje mi się, że powinni coś dać również na starym kontynencie. Ostatnio co dużo dostał facc to była katedra i jeszcze niewiele niezbyt ciekawych questów.

Tibijczyk222
06-06-2010, 22:04
A ktoś powiedział ,że mu to przeszkadza ,że free coś dostają? Ludzie tylko mówią ,żeby się nie domagali bo to nie ma sensu , tak jak gry w sklepach kosztują , a dema są darmowe tak tibia kosztuje ale możesz popróbować na free

Oczywiście ci co tylko expią i kasę zbierają , i nie wiedzą NIC o fabule tibii która mimo wszystko jest ciekawa , napewno będą uważać ,że na faccu nic nie ma ale tak się składa ,że właśnie najciekawsze questy są na faccu, ogólnie fabuła związana z głównym kontynentem jest najciekawsza :P

Erverse
07-06-2010, 13:22
Ostatnio wprowadzono bardzo dużo - flam/frigo hur, który je tylko 25 many. Rs'y. Assassinki. Speary i kamienie nie upadają na ziemię. Nowe różczki i runki. Te zmiany nie zostały specjalnie wprowadzone dla facców, lecz dla wszystkich, ale facce mogą z tego korzystac a więc pytam się - czego jeszcze wam trzeba? Może pływania statkami? Mam pomysł - niech zrobią tak, że facc będzie miał wszystko to co pacc obecnie, a pacc będzie miał o 2 gp więcej z każdego potworka - wg mnie sprawiedliwe, czyż nie?Nie płacicie za grę, a chcecie aby wam wciąż coś dawano? NIE PŁACĘ - NIE WYMAGAM

ps. odpowiedź na pytanie zawarte w temacie:
Co nowego dla facc? - kopa w dupę. dziękuję, dobranoc.

Cytryniasty
07-06-2010, 19:12
Popieram up.
Na przykładzie - Nie płacisz za gaz,światło,wodę - nie masz gazu,światła,wody. Proste?

Andrew
09-06-2010, 00:21
Ostatnio wprowadzono bardzo dużo - flam/frigo hur, który je tylko 25 many. Rs'y. Assassinki. Speary i kamienie nie upadają na ziemię. Nowe różczki i runki. Te zmiany nie zostały specjalnie wprowadzone dla facców, lecz dla wszystkich, ale facce mogą z tego korzystac a więc pytam się - czego jeszcze wam trzeba? Może pływania statkami? Mam pomysł - niech zrobią tak, że facc będzie miał wszystko to co pacc obecnie, a pacc będzie miał o 2 gp więcej z każdego potworka - wg mnie sprawiedliwe, czyż nie?Nie płacicie za grę, a chcecie aby wam wciąż coś dawano? NIE PŁACĘ - NIE WYMAGAM

Te wyżej wymienione zmiany zachodzą w technice(?) gry, a nie są czymś dodanym. RSy to jest szybki zarobek dla pacc, kupuje się je i sprzedaje z przebitką faccą, bez żadnych problemów i nie jest to jakaś łaska - bo jeszcze tego by brakowało, że część przedmiotów jest tylko dla pacc.

Jak nikt nie ma nic przeciwko, jak cały czas jakaś część użytkowników "obrzuca gównem" osoby chcące się upewnić czy coś facce nie dostaną. Każdy kto umie czytać (niestety jak widać wiele tej sztuki jeszcze nie opanowała), może sobie przeczytać jak brzmi tytuł tego wątku.

Dla wyjaśnienia tym co sztuki czytania nie posiedli w wystarczającym stopniu:
Temat nie nazywa się: "wszystko zabrać pa(ja)ccom i dać faccom", ani "dajcie coś dla facc, bo pacce mają za dużo", ani również: "dajcie coś dla facc, bo mi smutno".

D4n1
09-06-2010, 11:13
co nowego dla facc? no proste ze nowa metoda zakupu pacca =]

Erverse
09-06-2010, 14:52
Nazwałeś mnie pajaccem ;/ az mi smutno się zrobiło. Chyba nie będę grał i przeczekam, aż pacc mi minie żeby byc fajnym. Nie rozumiem jaka jest idea tego tematu. Chcesz się dowiedziec co nowego dla facc? Wchodz regularnie na tibia.com i czytaj wątki. My jakichs tajemniczych info nie posiadamy.
btw. napisales "no jeszcze by tego brakowalo zeby byly itemki tylko dla pacc".
Otóż pacc placi pieniądze, a facc NIE. no jeszcze by tego brakowało żeby darmowe konto miało gorzej niż płatne, armagedon.
"świat dla mnie nie ma granic i na nim nie ma nic za nic" jak to ero powiedział.

Andrew
12-06-2010, 18:26
Nazwałeś mnie pajaccem ;/ az mi smutno się zrobiło. Chyba nie będę grał i przeczekam, aż pacc mi minie żeby byc fajnym. Nie rozumiem jaka jest idea tego tematu. Chcesz się dowiedziec co nowego dla facc? Wchodz regularnie na tibia.com i czytaj wątki. My jakichs tajemniczych info nie posiadamy.
btw. napisales "no jeszcze by tego brakowalo zeby byly itemki tylko dla pacc".
Otóż pacc placi pieniądze, a facc NIE. no jeszcze by tego brakowało żeby darmowe konto miało gorzej niż płatne, armagedon.
"świat dla mnie nie ma granic i na nim nie ma nic za nic" jak to ero powiedział.
Proponuję cofnąć się do podstawówki (jak już ją opuściłeś oczywiście), żeby nauczyć się czytać ze zrozumieniem. W sumie, nie żeby mnie coś Twój los obchodził, ale z tą zdolnością łatwiej jest zdać egzamin gimnazjalny.

Erverse
12-06-2010, 21:25
Proponuję cofnąć się do podstawówki (jak już ją opuściłeś oczywiście), żeby nauczyć się czytać ze zrozumieniem. W sumie, nie żeby mnie coś Twój los obchodził, ale z tą zdolnością łatwiej jest zdać egzamin gimnazjalny.

Napisałeś pa(ja)cców, a ja mogę się uważac za posiadacza pacc, a więc o co ci chodzi? Teraz może zacznij po mnie jechac, bo krytykuję ten temat, który jest niepotrzebny bo wszystkie info które chcesz z niego uzyskac znajduje się na tibia.com w newsach.

btw. masz 20 lat i chcesz się "dowiadywac" co nowego dla facc jak napalone 12 latki, którym mama nie da pieniędzy na pacca, ciężko zarobic?Czy może "nie chcesz wydawac pieniędzy na głupią grę"?

Andrew
13-06-2010, 16:41
Jak nikt nie ma nic przeciwko, jak cały czas jakaś część użytkowników "obrzuca gównem" osoby chcące się upewnić czy coś facce nie dostaną. Każdy kto umie czytać (niestety jak widać wiele tej sztuki jeszcze nie opanowała), może sobie przeczytać jak brzmi tytuł tego wątku.

W tym niezdarnym zdaniu chodzi o to, że temat nie jest do kłótni i obrażania innych tylko powstał w celach informacyjnych. Co jak najbardziej jest zgodne z ogólnym przesłaniem forum.

Dla wyjaśnienia tym co sztuki czytania nie posiedli w wystarczającym stopniu:
Temat nie nazywa się: "wszystko zabrać pa(ja)ccom i dać faccom", ani "dajcie coś dla facc, bo pacce mają za dużo", ani również: "dajcie coś dla facc, bo mi smutno".
A w powyższym fragmencie miałem na celu podkreślenie tego czym ten temat jest (patrz wyżej). Świadczą o tym słowa "Temat nie nazywa się", oraz antyprzykłady podkreślają to dobitnie. Użycie słowa "pa(ja)cce", podkreślają neostradowość tematu, a że jest to antyprzykład, to oznacza po prostu odcięcie się od neostradowego poziomu dyskusji.

namlessone
13-06-2010, 23:24
A może jakiś modek zamknąłby ten temat? Zawiera już tylko wzajemne bluzgi zwolenników i przeciwników dawania czegoś faccom...

Erverse
14-06-2010, 15:03
A może jakiś modek zamknąłby ten temat? Zawiera już tylko wzajemne bluzgi zwolenników i przeciwników dawania czegoś faccom...

Agree. Co nowego dla facc można dowiedziec się z t.com.

Andrew
14-06-2010, 17:26
Agree. Co nowego dla facc można dowiedziec się z t.com.
To najlepiej niech zlikwidują newsy, bo to też z tibia.com można się dowiedziać. Niech nie informują o eventach, konkursach, bo jest to na tibia.com. Może by pousuwać wszystkie informacje zawarte na tibia.com z tibia.pl, bo po co to powielać.

Zastanów się chłopcze nad sobą!

Askaral
14-06-2010, 18:05
jajeczko

Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.

Erverse
14-06-2010, 19:24
To najlepiej niech zlikwidują newsy, bo to też z tibia.com można się dowiedziać. Niech nie informują o eventach, konkursach, bo jest to na tibia.com. Może by pousuwać wszystkie informacje zawarte na tibia.com z tibia.pl, bo po co to powielać.

Zastanów się chłopcze nad sobą!

Newsy na tibia.pl są potrzebne, bo są przetłumaczane z angielskiego na polski jakbyś nie zauważył, a nie ma potrzeby przepisywac wiadomości z newsów tutaj drugi raz.

Andrew
25-06-2010, 12:42
A facc coś dostaje?

_Sod_
25-06-2010, 12:45
przyslowiowy "ch*j" nauczcie sie nooby ze facc nie dostaje >.<

Jurij1234
26-06-2010, 11:58
aż się wypowiem w temacie, bo się trochę zbulwersowałem. Andrew zrozum, CipSoft dodaje większość dla pacc ponieważ oni tę grę robią dla pieniędzy i w tym przypadku praktycznie żaden argument za "nowym dla facc" nie jest skuteczny. to byłoby jak rozdawanie produktów przez sklepikarza ze spożywczego za darmo. same straty. osobiście od 2 lat gram na facc i nie mam na co narzekać, wręcz przeciwnie. dali masę nowego sprzętu, ulepszyli kilkanaście expowisk, personalizację dali (to już dawno). jedyne co by mogli zrobić, to stary kontynent upiększyć, bo gdzieniegdzie to już po prostu jest brzydko. mówisz, że nie będziesz wydawać kasy na grę. Tibia to gra szczególna bo nie jest to ani free mmo ani płatne mmo. coś takiego jest chyba tylko w Silkroad jeszcze. żeby (legalnie) zagrać w WoWa musiałbyś zapłacić i nie ma zmiłuj się. tak samo za większość normalnych gier single player. twórcy właśnie z tego żyją, że ty za grę zapłacisz, a ty żyjesz za pieniądze zarobione gdzieś tam w swojej pracy itd. itd. no rozpisałem się. mam prośbę nie kłóćcie się, a temat osobiście bym usunął i założył na nowo.

Joke1991
26-06-2010, 17:14
Czyli podsumowując dla facc praktycznie nic nowego nie dodają chcesz grać na rl to kup pacc 30zł weź od mamuśki i nie płacz

Andrew
26-06-2010, 20:31
Czyli podsumowując dla facc praktycznie nic nowego nie dodają chcesz grać na rl to kup pacc 30zł weź od mamuśki i nie płacz
Od masusinego cyca chyba za wcześnie jesteś oderwany. Nie płacz proszę w tym temacie nie wnosząc nic.

A ja ponawiam pytanie, czy update ten przynosi coś nowego dla graczy posiadających konto darmowe? Niestety nie mam dostępu na Test serwer i zobaczyć nie mogę.

Jurij1234 ogarnij się trochę...

Shifos Wielki
27-06-2010, 18:31
Dla Facc byłem na test servie jak zwykle nic :)

Petross
28-06-2010, 15:53
Nie mówcie, że nic nie ma dla facc, bo dodano dość sporo nowych creature products, jak "dragon tail tip" , "orc leather", itd. Może nie są to "kokosy" ale zawsze coś. Cieszcie się, że możecie w ogóle grać za free.

Andrew
28-06-2010, 18:51
Cieszcie się, że możecie w ogóle grać za free.
I co lepiej Ci po tym komentarzu? Czujesz się jakbyś miał pałę 12cm? Oderwałeś się od rzeczywistości?

Petross
28-06-2010, 23:48
I co lepiej Ci po tym komentarzu? Czujesz się jakbyś miał pałę 12cm? Oderwałeś się od rzeczywistości?

Już lepiej mieć taka pałę nić cipkę, jak w twoim przypadku... nie obrażając przy tym żeńskiego układu rozrodczego...
A twoja wcześniejsza wypowiedź dość wiele nam o tobie mówi:
Od masusinego cyca chyba za wcześnie jesteś oderwany. Nie płacz proszę w tym temacie nie wnosząc nic.
Ssij cyca dalej...

Anossan
01-07-2010, 21:04
Cipsoft'y powiń po każdym upade dać tydzień 2x exp'a.B)
I Premium Accont też na tydzień.B)
Albo przynajmniej 5 dni.;)
Przez całe 2 lata gry w Tibie aby raz był (ja aby jednym wiedziałem) tydzień 2x exp'a.:(
Tak byłoby najsprawiedliwiej.

Petross ma racje.

Cieszcie się, że możecie w ogóle grać za free.

Dragostino
02-07-2010, 11:03
Nie mówcie, że nic nie ma dla facc, bo dodano dość sporo nowych creature products, jak "dragon tail tip" , "orc leather", itd. Może nie są to "kokosy" ale zawsze coś. Cieszcie się, że możecie w ogóle grać za free.

Z czego się cieszyć?

Gdybym chciał wydać kasę na jakąś grę to musiałaby być ciekawa, a nie gra , która idzie z ideą dzieci neo , które nauczyły się grać na ots i chcą to samo w realnej grze.

Gdyby autorzy WoW'a czy innej gry online sukcesywnie by jej nie polepszali to na pewno nie przynosiłaby coraz większych zysków.

Niestety słowa że Tibia upada to najbardziej dobrze użyty komentarz w tym temacie. Cipki robią wszystko aby zrobić to w ots'a (łącznie run, ots yalahar) więc nie dziwcie się że z 60 parę tysięcy zrobiło się ledwie 30-40 tys :)

Archdevil Tarzan
03-07-2010, 18:59
Z czego się cieszyć?

Gdybym chciał wydać kasę na jakąś grę to musiałaby być ciekawa, a nie gra , która idzie z ideą dzieci neo , które nauczyły się grać na ots i chcą to samo w realnej grze.

Gdyby autorzy WoW'a czy innej gry online sukcesywnie by jej nie polepszali to na pewno nie przynosiłaby coraz większych zysków.

Niestety słowa że Tibia upada to najbardziej dobrze użyty komentarz w tym temacie. Cipki robią wszystko aby zrobić to w ots'a (łącznie run, ots yalahar) więc nie dziwcie się że z 60 parę tysięcy zrobiło się ledwie 30-40 tys :)

Masz racje tylko w teori poniewaz Tibia miala swoj przelom w latasz 2006-2007 gdzie juz w polowie 2007 prawie kazdy biegal na bocie i wydaje mi sie ze srednia wieku tej najliczniejszej grupy oscylowala kolo 16 lat, nic wiec dziwnego ze 20 letnie osoby juz nie graja a a grupa ktora miala wtedy 10-12 lat nie chce grac w gry ze slabsza grafika wiec mimo ze gorsze od tibii przyciagaja wiecej graczy. Ale to tylko moja teoria

Anossan
06-07-2010, 20:58
Masz racje tylko w teori poniewaz Tibia miala swoj przelom w latasz 2006-2007 gdzie juz w polowie 2007 prawie kazdy biegal na bocie i wydaje mi sie ze srednia wieku tej najliczniejszej grupy oscylowala kolo 16 lat, nic wiec dziwnego ze 20 letnie osoby juz nie graja a a grupa ktora miala wtedy 10-12 lat nie chce grac w gry ze slabsza grafika wiec mimo ze gorsze od tibii przyciagaja wiecej graczy. Ale to tylko moja teoria

Ja jestem w grupie 12-15.
I zaczynam Szukanina nowej gry.
Ale z Forum tego nie zrezygnuje.B)

polaczyna123
06-08-2010, 01:34
Wydaje mi sie ze FACC powinien z kazdym update'm dostawac cos co w poprzednim dostal PACC. Albo na przyklad mozliwosc addonow na FACC oraz mozliwosc do przemieszczania sie statkiem, to by ulatwilo FACC'a 'zycie' i moze przyciagnelo by tez jakis nowych graczy.
Bardzo podoba mi sie tez to ze nie trzeba juz nosic po kilka bp run tylko mozna je stack'owac.

Thunus
06-08-2010, 20:00
Najlepsze co byłoby dla Facc to powiększenie mapy i dodanie respów (z silniejszymi i słabszymi potworami).

Revy
07-08-2010, 12:07
FACC ewentualnie mogli by dostać jakieś niewielkie respy z dragami (takie po 70k/h), ze 2-3 nowe questy (1. coś jak BS quest; 2. jak Banshee quest; a 3. do pomyślenia - jak dreamers quest).
Dodatkowo mogli by dołożyć jakieś miasteczko na facc, gdzie opodal były by jakieś Necro i koniec.
Bo na FACC i tak jest dużo - Drag Lair - veno, Worlo - Demonia tam można kroić po 150k/h i wyjść na 30k+/h przy 5h huncie

Game_Over
10-08-2010, 09:46
@ Dla FACC???

Mogli by dołożyć jakieś expo z dragami, ewentualnie jakieś słabe questy, ale na dodatkowe miasta czy coś nie ma co liczyć.
FROSTY POD FOLDĄ PLAX PLAX !!!!1111oneoneone

Malinovy
04-12-2010, 19:28
Na FACC już nic chyba nie dodadzą ;>
No może jakieś marne słabe questy ...
Nie płacicie - nie wymagajcie, to chyba logiczne ? :)