Pokaż pełną wersje : Annihilator
FerdekKiepski
12-12-2009, 01:14
Krotko...
120ms, annihilator.
Jakies sugestie, rady? ;p
Vasudanin
12-12-2009, 01:44
Jakies (...) rady? ;p
Nie padnij.
@srsly
Znajdź sobie dobry team, i atakuj demony i się manasuj. Bo co innego możesz robić? ; x
FerdekKiepski
12-12-2009, 13:57
ofc bez bota to nie robota
slyszalem ze ng cos se nie radzi ze zmiana amuletow i ringow przy manasowaniu
Prawda? xd
Bonkgod muj mistzu okej bente tfardy :]
@
Pomyliłeś fora koleszkoooo, tu nie gadamy o botach, bo tibia.pl chce być fajna, mimo iż już nie zostanie SF.
FerdekKiepski
12-12-2009, 20:45
ehh
tylko ze teraz prawie wszyscy anni na bocie robia ;p
Co to bota, twój wybór. Jak już ktoś powiedział: anni z botem to jak sex z prezerwatywą ;)
@
Dla niekumatych - Niby fajnie, ale nie ma tej podniety i ryzyka.
Rób co chcesz. Jeśli to twoje pierwsze anni, to ja bym je zrobił bez bota. IMO na swoim pierwszym anni lepiej paść, niż użyć bota. Bo co to będzie za radość ?
FerdekKiepski
12-12-2009, 23:16
bez bota sie nie da raczej 120msem ogarnac many ringow i amuletow zeby nie pasc
chyba ze masz fart a ja chce poprsotu kasy za demon armor ;p
zalosni jestescie co wy gadac ze bez bota nie da rady zrobic wiekszosc z was nigdy anhi nie robila wiec prosze nie dawajcie innym graczom jakis "chorych" rad na temat bota i ze na 120 ciezko zrobic. Ja ci powiem tak zakup bp nightringow taki amulecik od life drain jakos tak i full magma set i ogarniety team ja swoim MS em na 107 lvl zrobilem z ekipa 150ek 109ed i 130ms. 2 anhi robilem ja 114 palek 119 bloker 117ek i 107rp drugie anhi nie zbyt bylo udane bo jeden knight i rp padli i poltora demca sam z blokerem klepalem ale zrobilismy a i jak robilem ms anhi to 80gmp zeszło i chyba z 6 ringow max
--- Froxy13 dodał 1 minut i 19 sekund później ---
P.S zal tych waszych teori ze anhi wszyscy na bocie robia
$eriToonbra
15-12-2009, 16:17
Dwa dni temu robiłem tego questa i się udało (127ms) miałem magma legi, elven amulety i might ringi 1 dema zdieliśmy na manie a potem to sieczka i na przemian manasy i exura gran a brat pomagał mi wrzucać ringi;) i tak dałem rade.
bez bota sie nie da raczej 120msem ogarnac many ringow i amuletow zeby nie pasc
chyba ze masz fart a ja chce poprsotu kasy za demon armor ;p
Skad takie przeswiadczenie? Na jakiej podstawie tak wnioskujesz?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.